Devlet yönetmek,evde çoluk çocuğu yönetmeye benzemez! Sizde bunu Anlayamadınız gitti bir türlü!
Ülkenin geleceği ve iyiliği için Ticaret yapmak, anlaşmalar imzalamak ayrıdır. Ama yapılan zulümleri görmezden gelmek farklıdır
Çok Komiksiniz ya.Erdoğanın işi gücü yok da, Muharrem incenin görüştügü insanlarla mı uğraşacak?
Dikkatli araştırmış olsaydınız şayet, o dekanın bir eyleme destek verdiğini ve yök ile ters düştüğünü görecektiniz!
Benim burnuma buradan pis kokular geliyor nedense.
Bu dekanın ceza alacağını tahmin eden İncenin, özellikle görüşmeye gittiği ve ardından da, böyle bir drama oynamadığı ne malum?!
E malum, sonuçta Vatan Hainliği suçlamasıyla hapiste yatan birisini ziyarete gitmedi mi bu adam?
Erdoganı yargılamaktan bahseden, Milli ve Yerli Arabanın yapımını durdurmaktan bahseden, tüm yatırımlara son vereceğini söyleyen bir adamdan, ben her şey beklerim doğrusu!
Yerli Araba Üretmenin bu ülkeye ne gibi zararı olabilir acaba?!
Muslumanmi islamiyet ahlak hosgoru dinidir hangisi var bunlarda merak ettim simdi ! Gercek muslumanlik bilinse haram yiyen desteklenmez siyasete din karismaz meydanlarda siradan kitap gibi Kurani Kerim sallanmaz ne dini bunlar ancak dinci olur16 senedir bu ülkeyi yöneten bir iktidarın yerli üretime katkısı ne oldu? Söyleyebilir misiniz.
Ne ürettiler de engel olundu?
16 senedir Türkiye'nin siyasi tarihinde hiç görmediğimiz komplolar, sahtekarlıklar gördük. Biraz vicdanınız varsa doğruları söyleyin.
Kendi suçunuzu sürekli başka şeyleri göz önüne getirerek ört bas etmeyin.
16 senelik iktidar tarihinde görevinden alınan akademisyenleri hiç bilmiyor musunuz. Hadi bu İnce'nin kumpası diyelim üniversitelerin özerkliğini yok etti. Bütün kurumlarda olduğu gibi en özgür olması gereken kuruluş bağımlı hale geldi.
Ülkede ki her şey iki dudağının arasına bakıyor.
Kafasına estiği gibi davranıyor.
Bugün iyi dediğine yarın kötü diyor.
Bugün kardesi yarın düşmanı oluyor.
Sürekli kandırılıyor.
Yıllar arası söylemleri değişiyor.
Milleti bölüyor.
Türklüğü ayaklar altına alıyor.
Paşaları gereksizce senelerce içerde tutuyor.
Feto belasını ülkenin her yerine yerleştirme gafletinde bulunuyor.
Sayısız insanin hakkina girmeye sebep oluyor.
Tecavüzlere ve istismarlara engel olmak yerine destek oluyor.
Yalanlar söyleniyor.
Ülkenin ekonomisini batırıyor.
Ülkenin eğitim kalitesini düşürüyor.
Ülkenin diğer ülkelerle arasını açıyor.
Papayla dua edip zamanında Kudüs'un Israil'in başkent olduğuna ses çıkarmayıp şimdi çığırtkanlık yapıyor.
Yok Yahudi cesaret madalyası alıyor.
Yav say say bitmiyor.
Evet ülke coluk cocuk yönetmeye benzemiyor.
Niye bu kadar fırsat veriyorsunuz.
Sırf Müslüman geçindiği için mi?
Gerçekler diye bir şey var.
Bildiniz mi?
Siyasi holiganlik dışında etik değerlere göre yazın lütfen.
Peki şimdi biz kalkıp da, israile ambargo uygulasak ne olur sizce?Hiç duydunuz mu bilmem ambargo denen bir uygulama vardır.Ülkeler bir başka ülkenin
uygulamalarını onaylamadığında bunun en sert tepkisi uluslararası ilişkilerde ambargodur.
Yerli üretime ne katkısı mı oldu?!16 senedir bu ülkeyi yöneten bir iktidarın yerli üretime katkısı ne oldu? Söyleyebilir misiniz.
Ne ürettiler de engel olundu?
16 senedir Türkiye'nin siyasi tarihinde hiç görmediğimiz komplolar, sahtekarlıklar gördük. Biraz vicdanınız varsa doğruları söyleyin.
Kendi suçunuzu sürekli başka şeyleri göz önüne getirerek ört bas etmeyin.
16 senelik iktidar tarihinde görevinden alınan akademisyenleri hiç bilmiyor musunuz. Hadi bu İnce'nin kumpası diyelim üniversitelerin özerkliğini yok etti. Bütün kurumlarda olduğu gibi en özgür olması gereken kuruluş bağımlı hale geldi.
Ülkede ki her şey iki dudağının arasına bakıyor.
Kafasına estiği gibi davranıyor.
Bugün iyi dediğine yarın kötü diyor.
Bugün kardesi yarın düşmanı oluyor.
Sürekli kandırılıyor.
Yıllar arası söylemleri değişiyor.
Milleti bölüyor.
Türklüğü ayaklar altına alıyor.
Paşaları gereksizce senelerce içerde tutuyor.
Feto belasını ülkenin her yerine yerleştirme gafletinde bulunuyor.
Sayısız insanin hakkina girmeye sebep oluyor.
Tecavüzlere ve istismarlara engel olmak yerine destek oluyor.
Yalanlar söyleniyor.
Ülkenin ekonomisini batırıyor.
Ülkenin eğitim kalitesini düşürüyor.
Ülkenin diğer ülkelerle arasını açıyor.
Papayla dua edip zamanında Kudüs'un Israil'in başkent olduğuna ses çıkarmayıp şimdi çığırtkanlık yapıyor.
Yok Yahudi cesaret madalyası alıyor.
Yav say say bitmiyor.
Evet ülke coluk cocuk yönetmeye benzemiyor.
Niye bu kadar fırsat veriyorsunuz.
Sırf Müslüman geçindiği için mi?
Gerçekler diye bir şey var.
Bildiniz mi?
Siyasi holiganlik dışında etik değerlere göre yazın lütfen.
Peki şimdi biz kalkıp da, israile ambargo uygulasak ne olur sizce?
Filistini ''Ölüme'' Terk etmek olur. Filistine giden yardımların, ilk önce israil havaalanına yada, israil limanına gidiyor. Daha sonra israilden alınan özel izin ile, Filistine gidiyor. Şimdi bizler ilişkimizi komple kesmiş olsak, bunun en büyük zararını kim yaşar,Anladınız mı?
Yerli üretime ne katkısı mı oldu?!
Bizler, yıllardır dışa bağımlı yaşayan bir ülke idik. pkk illetiyle mücadele etmek için, dışarıdan ithal ettiğimiz silahlar ile mücadele ediyorduk, doğal olarak da, onların emri doğrultusunda hakaret ediyorduk.Şimdi Öyle mi peki? Yerli Savunma silahlarımız sayesin de, dışa bağımlı olmaktan kurtulup, kendi kararımızı kendimiz verip, kimsenin emri doğrultusunda haraket etmeden mücadele ediyoruz!
Afrin olayında, abd o kadar dayatmasına rağmen geri adım atmadan, kararlılıkla o mücadeleyi sürdürmemize, ne sebep oldu sanıyorsunuz? Şayet biz Afrin de, abd almanyadan aldığımız silahlar ile mücade etseydik, sonuç ne olurdu?! Artık kendi göbeğimizi, kendimiz kesiyoruz!.. Şimdi burada size, tek tek o yerli savunma silahlarımızı yazarak konuyu uzatmayayım. Siz bizzat bakın
Sürekli Her dediği oluyor sa, neden secim döneminde, pkk kıskacında olan köylerde taşımalı bir sistem ile, oy verilmesi kararı onaylanmadı?
Merkez Bankasına, o kadar baskı yapmasına rağmen, Neden dediği yapılmıyor? Doların yükselmesine müdahale edilmesi ve faizlerin indirilmesi vs. gibi isteklerde bulunmasına rağmen, aksi yönde karar alıp, faizi yükseltmediler mi?
Pkk destekleyen ve dağ'da çekilmiş fotoğrafları olan, Vatan hainli suçlamasıyla hapis yatan birisinin, adaylığının fesh edilmesi kararı, neden kabul görmedi?
Sürekli kandırılıyor derken?!
Bir defaya mahsus olmak üzere, feto tarafından kandırılmış olması, onun sürekli kandırıldığı anlamına mı geliyor?!
El İnsaf Yahu.Siz hiç Hayatınız boyunca,''Dost Kazığı'' Yemediniz mi?!
Hangi Milleti Bölüyor mesela?
Anap, Dyp, Bbp, Saadetcisi, Mhp'lisi Tek Çatı Altında toplayarak mı, Milleti Bölüyor?! ( Saadet partisine gerçek manada gönül veren herkes, şuanda Ak Parti çatısı altında)
Fetoyu ülke geneline yerleştiren kim?!..
İyi Araştırıp,Doğru Analiz edin!
Demirel den, Çillerine, kadar herkesle işbirliği yapan ve asıl en büyük desteğini aldığı siyasetci de, ''Ecevit dir'' Bunun En büyük kanıtı da, ''Eger şefaet hakkım olsaydı şayet, Ecevite şefaet ederdim'' Diyen kim? 28 şubat öncesi, gizli kapılar ardında, Ecevitle görüşen ve ardın dan, o seçim de Eceviti destekleyen bunun akabinde, ecevitin uyarısı sonucu yurtdışına kaçan fetonun, o gün gizli kapılar ardın da, ne gibi bir anlaşma yaptı dersiniz? Abdullah öcalan ile, bu ülkeye yeterli zararı veremeyeceğini anlayan abd, apoyu teslim edip, Müslümanmış gibi görünen ve Müslümanları sırtından vuran ve bir cemaet lideri olan kişiyi teslim aldı! fetonun abd gitmesinden sonra, cemaet maddi manevi büyüme konusun da, hız kazandı! Türk Milletini en hassas yerinden vurdular.Yani ''Dini'' Kullanarak,bu milleti kandırıp sırtından vurdular!..
Ülkenin ekonomisin batıp batmadığını, en iyi Esnaf bilir!
Bu ülkenin esnafları da, ''Erdoğan'' Diyorsa şayet, bu ülke nasıl batıyor? Bana açıklar mısınız?! Sanayide lider olan bir il olarak, Gaziantep yüzde 65 AK parti diyorsa şayet, bu nasıl ekonomik batmasıdır?
Benim gözlemlediğim kadarıyla, aramızın açıldığı ülkeler, zulümleri Müslümanlara kan ağlatan ülkeler!
Arakan,Irak,Suriye,Filistin vs. gibi ülkelere Zulüm eden ülkeler ile, aramız açılmasaydı şayet, işte asıl problem o zaman vardı...
İslam Alemiyle aramızda Sıkıntı yoksa şayet, bizler için no problem demektir
Peki şimdi biz kalkıp da, israile ambargo uygulasak ne olur sizce?
Filistini ''Ölüme'' Terk etmek olur. Filistine giden yardımların, ilk önce israil havaalanına yada, israil limanına gidiyor. Daha sonra israilden alınan özel izin ile, Filistine gidiyor. Şimdi bizler ilişkimizi komple kesmiş olsak, bunun en büyük zararını kim yaşar,Anladınız mı?
Bizler, yıllardır dışa bağımlı yaşayan bir ülke idik. pkk illetiyle mücadele etmek için, dışarıdan ithal ettiğimiz silahlar ile mücadele ediyorduk, doğal olarak da, onların emri doğrultusunda hakaret ediyorduk.Şimdi Öyle mi peki? Yerli Savunma silahlarımız sayesin de, dışa bağımlı olmaktan kurtulup, kendi kararımızı kendimiz verip, kimsenin emri doğrultusunda haraket etmeden mücadele ediyoruz!
Afrin olayında, abd o kadar dayatmasına rağmen geri adım atmadan, kararlılıkla o mücadeleyi sürdürmemize, ne sebep oldu sanıyorsunuz? Şayet biz Afrin de, abd almanyadan aldığımız silahlar ile mücade etseydik, sonuç ne olurdu?! Artık kendi göbeğimizi, kendimiz kesiyoruz!.. Şimdi burada size, tek tek o yerli savunma silahlarımızı yazarak konuyu uzatmayayım. Siz bizzat bakın
Sürekli Her dediği oluyor sa, neden secim döneminde, pkk kıskacında olan köylerde taşımalı bir sistem ile, oy verilmesi kararı onaylanmadı?
Merkez Bankasına, o kadar baskı yapmasına rağmen, Neden dediği yapılmıyor? Doların yükselmesine müdahale edilmesi ve faizlerin indirilmesi vs. gibi isteklerde bulunmasına rağmen, aksi yönde karar alıp, faizi yükseltmediler mi?
Pkk destekleyen ve dağ'da çekilmiş fotoğrafları olan, Vatan hainli suçlamasıyla hapis yatan birisinin, adaylığının fesh edilmesi kararı, neden kabul görmedi?
Bir defaya mahsus olmak üzere, feto tarafından kandırılmış olması, onun sürekli kandırıldığı anlamına mı geliyor?!
Anap, Dyp, Bbp, Saadetcisi, Mhp'lisi Tek Çatı Altında toplayarak mı, Milleti Bölüyor?! ( Saadet partisine gerçek manada gönül veren herkes, şuanda Ak Parti çatısı altında)
Demirel den, Çillerine, kadar herkesle işbirliği yapan ve asıl en büyük desteğini aldığı siyasetci de, ''Ecevit dir'' Bunun En büyük kanıtı da, ''Eger şefaet hakkım olsaydı şayet, Ecevite şefaet ederdim'' Diyen kim? 28 şubat öncesi, gizli kapılar ardında, Ecevitle görüşen ve ardın dan, o seçim de Eceviti destekleyen bunun akabinde, ecevitin uyarısı sonucu yurtdışına kaçan fetonun, o gün gizli kapılar ardın da, ne gibi bir anlaşma yaptı dersiniz? Abdullah öcalan ile, bu ülkeye yeterli zararı veremeyeceğini anlayan abd, apoyu teslim edip, Müslümanmış gibi görünen ve Müslümanları sırtından vuran ve bir cemaet lideri olan kişiyi teslim aldı! fetonun abd gitmesinden sonra, cemaet maddi manevi büyüme konusun da, hız kazandı! Türk Milletini en hassas yerinden vurdular.Yani ''Dini'' Kullanarak,bu milleti kandırıp sırtından vurdular!..
Bu ülkenin esnafları da, ''Erdoğan'' Diyorsa şayet, bu ülke nasıl batıyor? Bana açıklar mısınız?! Sanayide lider olan bir il olarak, Gaziantep yüzde 65 AK parti diyorsa şayet, bu nasıl ekonomik batmasıdır?
Benim gözlemlediğim kadarıyla, aramızın açıldığı ülkeler, zulümleri Müslümanlara kan ağlatan ülkeler!
Arakan,Irak,Suriye,Filistin vs. gibi ülkelere Zulüm eden ülkeler ile, aramız açılmasaydı şayet, işte asıl problem o zaman vardı...
:)))))Sabah sabah küfür ettirdin bana yüksek sesle...
Bir mühendis olarak sizin üretim olarak gördüğünüz şeylerden bahsetmek istiyorum. Savunma sanayi olarak gelişmemiz büyük ilerlemedir lakin bu sanayiyi ihraç edemezsek bize bir faydası dokunmaz. Biz ülke olarak sila ihtacatı yapmıyoruz. Yani ürettiğimiz silahlar bizim için faydalıdır fakat ülke ekonomisine katkıda bulunmaz. Çünkü bizim ürettiğimizi 10 yıllardır üretenler var. Rakip değiliz. Üretimi silah ve yapılaşma olarak gördüğümüz için batıyoruz. Yerli üretim dediğiniz kullanılabilir ekonomiye katkı sağlayacak bir üretimden bahsederiz. Mesele bizim ürünü üretmemiz değil satabilmemiz yani! Bu da idealist yatırımcılarla olur. Şuanda savunduğunuz adam tek bir sözüyle üniversitleri bölebiliyorken. Hiç bir sermayaci ülkeye girmez üretime katkıda bulunmaz çünkü kendini güvende hissetmez. Baştaki adamın tek bir sözüyle o da bölünebilir çünkü.Peki şimdi biz kalkıp da, israile ambargo uygulasak ne olur sizce?
Yav he heÇok Komiksiniz ya.Erdoğanın işi gücü yok da, Muharrem incenin görüştügü insanlarla mı uğraşacak?
Dikkatli araştırmış olsaydınız şayet, o dekanın bir eyleme destek verdiğini ve yök ile ters düştüğünü görecektiniz!
Benim burnuma buradan pis kokular geliyor nedense.
Bu dekanın ceza alacağını tahmin eden İncenin, özellikle görüşmeye gittiği ve ardından da, böyle bir drama oynamadığı ne malum?!
E malum, sonuçta Vatan Hainliği suçlamasıyla hapiste yatan birisini ziyarete gitmedi mi bu adam?
Erdoganı yargılamaktan bahseden, Milli ve Yerli Arabanın yapımını durdurmaktan bahseden, tüm yatırımlara son vereceğini söyleyen bir adamdan, ben her şey beklerim doğrusu!
Yerli Araba Üretmenin bu ülkeye ne gibi zararı olabilir acaba?!
Ben önceki mesajlarda demiştim, birileri ne derse desin asla beğenmemezlik yapmak, yahu bu adam ne diyor mantıklı mı diye sorgulamak yok. O ne diyorsa, ne yapıyorsa doğrudur.artık tartışmak içimden gelmiyor zira son 10 sayfayı okudum ve yetti. Yiğit Bulut'un iktidarı gömdüğü döneme dair neden yorum yapmıyorsunuz? Neden parayı bulunca fırdöndülük yaptığını kabul etmiyorsunuz aslında ediyorsunuz ama bir şey demeye yüzünüz yok sanırım. Neden CHP'nin İsrail'le yaptığı antlaşmları iptal önergesini desteklemiyorsunuz? Vay efendim "mekke medine bıdı bıdı...." yahu bahsettiğiniz dönemle aramıza yüzlerce binlerce yıl var bu kadar bağlıysanız o dönemlere kapatın interneti kapatın tvyi ona göre yaşayın işinize gelince başkasının her yaptığını şakşaklıyorsunuz körü körüne. Yarın AKP çıksa antlaşmalar iptal dese ooow reis helal olsun para ticaret ikinci planda dersiniz kendinizle çelişiyorsunuz'!!!!
Kiminiz atanamamış, kiminiz kıt kanaat geçiniyor yeri gelince vatan millet aşkı aç kalırım önemli değil yeter ki başımızdaki devam etsin diyorsunuz alım gücünüz mü arttı arkadaşlar? Çok iyi yerlerde iş sahibi mi oldunuz? Çocuklarınızın da aynı döngüde kalma ihtimalinin yüksek olması sizi tedirgin etmiyor mu? Bakın burada rahatça yazamıyoruz çoğumuz ban yeme meselesi değil, artık ne desek cımbızla seçiliyor polis kapıya gelebilir işten olabiliriz o olur bu olur. Keşke açık açık yazsam sizlere, akp vekil çocuklarıyla bir arada okudum onların yaptıkları sıçrayışları edindikleri malı mülkü çalıştıkları mevkilere normal bir vatandaş çocuğunun asla ama asla gelemeyeceğini bilseniz keşke. TV'de terbiyesiz gazetecilerin hangisi Cumhurbaşkanına soru sorabilir İnce'ye davrandığı gibi? Ya da Ahaber veya TRT dışında neden C.başkanı çıkmıyor eskiden siyaset meydanı olurdu tüm adaylar çıkardı ben çok isterdim beraber oturum olsun iktidar partisi dahil seviyeli konuşsunlar izleyelim.
çok defa yazdım, kimse kalıcı değil bugun onun devri yarın berikinin devri. Bu insanlar gelip geçici, ama vatanı milleti için gerçekten çalışan gerçekten objektif olan başa geçsin. Megri megri diyip sonra gömdüğü insanların akrabalarını partiye alıyolar bu nasıl iş? Bir sürü suriyeli yan gelip yatıyor kusura bakmayın sizin çocuklarınız sınav sistemlerine kurban giderken ankarada izmirde paralı pullu altında jeepi olan suriyelilerin çocukları puansız en iyi okullara yerleştiriliyor içiniz acımıyor mu 100 kişilik kontenjanda kaç kişinin hakkına giriyorlar? Hiç bir parti temsilcisi babamın oğlu değil, kimseye körü körüne bağlanmıyorum. Adalet arıyorum. TVde taraflı yayınlar var, medya bölündü, vatandaş bölündü. Din üzerinden beyin yıkanmış algı yapılıyor. Başka bir parti gelirse kimsenin dini elden gitmez hanımlar, chp ya da x,y,z partisi ateist bölücü terörist diye diye asıl bölücülük yapanlardan korkmalı. Bir siz imanlısınız sanki bir siz vatanperversiniz? Gerçekten çok şey yazmak istiyorum ama yok boşa zaten.
Sürekli terör örgütleri tarafindan kandirilanlar büyük oyunu görüyormuş bak sen.Yav he he
Bir siz büyük oyunu görüyorsunuz bir siz herşeyin farkındasınız.??
Yerli araba yerli araba diye tutturmuşsunuz.
Fasoncu olmak ne zamandan beri biz yapıyoruz oldu!
Üniversiteler babanızın çiftliği değil ayrıca önce bunu bir öğrenin
Reisiniz gitmediği için bilemez tabi
Paylaşan oldu mu bilmiyorum ama bu kadar keyif aldığım bir 30 saniye bu sıralar pek olmamıştı
hifanur ben 49 yaşındayım muhtemelen oğlum bile senden büyük.
O senin kendine göre yazanların yazdıkları dönemleri ben yaşadım.
Ben nerede yaşadım diye düşünüyorum bunları okuyunca.Biz 16 sene önce zavallı bir milletmişiz
de haberimiz yokmuş.
16 senem bu tırıvırılarla geçti, kalkıp bir de bunu okumakla vakit kaybedeceğimi düşünmedin dimi kardeş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?