Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Sen dişlerini fırçala." dedi diye vatan haini mi oldu kadın? Ülkede herkes herkese vatan haini der olmuş işine gelmeyince. Cehaletinden cesaret alan bu yaşlı amca da ülke kendi tekeli gibi asıp kesip yargılıyor siz de ona "tontiş dede" diyorsunuz?Adam öyle yada böyle yanlış ya da doğru ,konuşurken gelip birisi sen önce dişlerini fırçala diye kucumseyecek, sürekli konuşmasını bölecek buna cevap verincede suçlu olacak öylemi!
Bu sefer Sayın diye hitap ediyor.Hande Fırat - Muharrem İnce rövanşı CNN TÜRK te..
Bide surat şeklini düzeltseBu sefer Sayın diye hitap ediyor.
Haddini öğrenmiş demek ki
Eee karşısında yağcılık yapacakları kimse olmayınca normalBide surat şeklini düzeltse
O adamı başka röportajda gördüm ben. Bir forumda kimliği ortaya çıkarılan bı akademisyen var onu almışlar güya sokak röportaji yapıyorlar. Adam da onun yanında hemen. Siz gerçekten o röportajların sokaktan öylesine geçenlerle yapıldığını mi sanıyorsunuz? Ya da hep bu adamın geçtiği yerlerde mi yapılıyor. Ya da...Adam öyle yada böyle yanlış ya da doğru ,konuşurken gelip birisi sen önce dişlerini fırçala diye kucumseyecek, sürekli konuşmasını bölecek buna cevap verincede suçlu olacak öylemi!
Her gün karşısında bir mikrofon ve kamera gormuyorsa demekki...adam belki 70 belki daha cok .Vatan haini söylemi tabiki doğru degil ancak surekli sözlü tacizde bulundu öncesi de var kadın surekli konuşuyor ama anlayamadım ne dediğini...sarjim bitiyah"Sen dişlerini fırçala." dedi diye vatan haini mi oldu kadın? Ülkede herkes herkese vatan haini der olmuş işine gelmeyince. Cehaletinden cesaret alan bu yaşlı amca da ülke kendi tekeli gibi asıp kesip yargılıyor siz de ona "tontiş dede" diyorsunuz?
Dede "Dişlerimle ne alakası var sözümü kesme."dese hadi neyse...
Tontiş anlayışınıza hayran kaldım.Her gün karşısında bir mikrofon ve kamera gormuyorsa demekki...adam belki 70 belki daha cok .Vatan haini söylemi tabiki doğru degil ancak surekli sözlü tacizde bulundu öncesi de var kadın surekli konuşuyor ama anlayamadım ne dediğini...sarjim bitiyah
Ayyy tamam tontis değil truman show, tamam o zaman tontis olmasınTontiş anlayışınıza hayran kaldım.
Gerçek tontişlik bu değil
Tontiş dede Hulusi Kentmen'dir ❤Tontiş anlayışınıza hayran kaldım.
Gerçek tontişlik bu değil
"dislerini fircala" cumlesi kucumseme geliyorsa size, nasil olur da RTE savunucusu olabilirsiniz... Inanin aklim almiyor. Kendisinin uslubu asikar sonucta.Adam öyle yada böyle yanlış ya da doğru ,konuşurken gelip birisi sen önce dişlerini fırçala diye kucumseyecek, sürekli konuşmasını bölecek buna cevap verincede suçlu olacak öylemi!
Valla ha mı? Her seferinde daha da şaşırmam deyip deyip şaşırıyorumO adamı başka röportajda gördüm ben. Bir forumda kimliği ortaya çıkarılan bı akademisyen var onu almışlar güya sokak röportaji yapıyorlar. Adam da onun yanında hemen. Siz gerçekten o röportajların sokaktan öylesine geçenlerle yapıldığını mi sanıyorsunuz? Ya da hep bu adamın geçtiği yerlerde mi yapılıyor. Ya da...
Deme öyle deme... Ben sadece belgesel izliyorum tv'de.."dislerini fircala" cumlesi kucumseme geliyorsa size, nasil olur da RTE savunucusu olabilirsiniz... Inanin aklim almiyor. Kendisinin uslubu asikar sonucta.
Bu arada ben o adamcagiza da bir elestiri getiriyor degilim, malesef ulkemizin secmeninin cogu egitimsiz ama bu bizi ayristirmak icin kullanildiginda her iki tarafta da tirnaklar cikariliyor. Keske egitim seviyemiz daha yuksek olsaydi... Keske milletin elinde (anlamaz diye dusunerek degil, dusunmeye zorlayarak basilmis) kitaplar dergiler gezseydi okuya okuya... Ama bizdeki politika genelde anlamazlar, sasirtmayalim kafalarini (al iste bildigimiz koyun mantigi) seklinde islendi hep. Diziler tvde hep bu mantikla yapildi. Halk istiyor diye! Hayir halk diye diye halki daha da egitimsiz onunu goremeyen okudugunu sorgulamayan hatta mumkunse dusunmeye usenen insan kutlesi haline getirmeye basladilar. (getirmemislerdir henuz insallah! ben umutluyum halen) Ekonomisi zaten dusmus bir ulkede insanlarin bir iki satir bir sey ogrenecegi tek sey tv iken, yoz programlari bastilar yayina. Tutar tabi, tutacakti ne koysalar zaten, ne saniyorlardi, millet tvyi kapatip tombala mi oynayacakti...
Secmenlerin videosunu taraf taraf elestirmek birbirimizi otelemek hala... Yapmasak ya keske. Secmenlerin cehaleti AKP yuzunden mi, elbette katkisi var, ama her donem aslinda boyleydi sadece AKP iyice tuz biber oldu. Uslup da kacti iyice onlarla beraber...
uzulmemek mumkun mu, degil.
http://sendvid.com/gyh8zjxnValla ha mı? Her seferinde daha da şaşırmam deyip deyip şaşırıyorum
Sokaklarda bir mikrofon da bana uzatmazlar ki... bugün o gündür belki diye de hergün giyinip kuşanıp çıkıyorum oysa ki ..Her gün karşısında bir mikrofon ve kamera gormuyorsa demekki...adam belki 70 belki daha cok .Vatan haini söylemi tabiki doğru degil ancak surekli sözlü tacizde bulundu öncesi de var kadın surekli konuşuyor ama anlayamadım ne dediğini...sarjim bitiyah
Buradaki o değil mi:)) konusan da dediğim gibi bir sozlukte yazıp sonra da kimliği ortaya çıkartılan biri. Çünkü Atatürk e de bir sürü hakaretleri olmuş. Mahkemeye verilmiş hatta bir sürü başlığından dolayiValla ha mı? Her seferinde daha da şaşırmam deyip deyip şaşırıyorum
Enemmmm valla da o :)))
Bana bilinçli seçilen kişiler gibi geliyor. Mikrofon kovaliyorsa çok masum gelir gözume ben de Tontis derim belki:)Enemmmm valla da o :)))
Çılgın dede.. muhabir kovalıyor sokaklarda demek ki... yakalayınca da ver mehteri:)))