- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.883
- 508
- 30
Allah görsün nasıl zamanında fetö kendi adamlarını koydu her yere sonra hepsi tek tek kovuldu atıldı aynısı bunlarada olcak merak etmesinler kul hakkı kimsenin yanına kalmazCok yakin bir akrabam üç kez kpss.ye girdi atanamadi Ogretmenlik mezunu Bu sene şu ucube mülakat sistemi geldi Kpss.de yine atanamayacak puani almis olmasina ragmen mulakata girmeden önce torpili ayarlandi Ciddi miktarda para yedirildi gereken yerlere ve bu cocuk mulakata gule oynaya girdi
Simdi hic tereddütsüz atanacagi gunu bekliyor
Onu getirip bu foruma uye yapsak herkesten cok savunur Erdoğanı
RECEP TAYYİP ERDOĞAN yine yeniden DEVAM
Valla istediği kadar olsun yarın gerçek yüzünü görünce sanıyor mu ki kendi kurtulacak aynı şekil yanacak oda
Allah görsün nasıl zamanında fetö kendi adamlarını koydu her yere sonra hepsi tek tek kovuldu atıldı aynısı bunlarada olcak merak etmesinler kul hakkı kimsenin yanına kalmaz
işlerine gelmiyo çünkü biliyolar onlarda kendi adamlarıda var öyle torpilliHayir bi de ben bu olayi bu topik altinda ikinci kez yaziyorum bir kisi de cikip hayir kardesim ogretmen atamalari adil seffaf yapiliyor Isim.ver kanit göster vs.. demiyor
Hemşerim, ülkemiz için hangisi daha hayırlı olucaksa onun seçilmesinden yanayım.Neyseki cezalıymışsın...
inşallahhh ablaaa inşallah benim eşimde erdoğanı seviyo kaç gündür yırtındım anlattım olanları tamam meral akşenere vercem o zaman söz dedi16 yıldır görmeyen bundan sonra görürler inşallah....
Hemşerim, ülkemiz için hangisi daha hayırlı olucaksa onun seçilmesinden yanayım.
inşallahhh ablaaa inşallah benim eşimde erdoğanı seviyo kaç gündür yırtındım anlattım olanları tamam meral akşenere vercem o zaman söz dedi
aynen abla çok şükürŞu anki hükümet olmasın bir zahmet..
Doğru yolu bulmuş sayende ne güzel..
Dolar meselesi öyle hadi de ben de neye takıldım? Fetöyü ziyaret eden ama aslaaaaaa ve kataaaa zinharrrr fetöcü olmadığı savunulan 15 kişiden 5 i mv adayı olmuş ya... Fotolar mevcut.. Vatana ihanet içimizde olunca ne yapsın bu devlet diyen bir zat varr buralarda... Onun fikrini amerak ediyorum? Kardelen miydi neydi? Ama bak ya montaj dicek... Ya da kandırıldı dicek... Ben biliyorum aslında cevabı da... Birde birinci ağızdan alayım dedim..
Dolar hakkında tek bir açıklama okuyan/gören/duyan var mı?
Sayin Melih Gökçek seçimi kazanmalari durumunda piyasaya dolar pompalayacaklarini ve o zaman dolarin dusecegini aciklamis o kadar
Sanki babasinin dolarlarini pompaliyor ve sanki suan devleti ben yonetiyorum da o da secim vaadi veriyor
Ya Allah ya sabir
aynen abla çok şükür
Dolar meselesi öyle hadi de ben de neye takıldım? Fetöyü ziyaret eden ama aslaaaaaa ve kataaaa zinharrrr fetöcü olmadığı savunulan 15 kişiden 5 i mv adayı olmuş ya... Fotolar mevcut.. Vatana ihanet içimizde olunca ne yapsın bu devlet diyen bir zat varr buralarda... Onun fikrini amerak ediyorum? Kardelen miydi neydi? Ama bak ya montaj dicek... Ya da kandırıldı dicek... Ben biliyorum aslında cevabı da... Birde birinci ağızdan alayım dedim..
Dolar hakkında tek bir açıklama okuyan/gören/duyan var mı?
İşin ironik tarafı orada zaten Allah razı olsun diye başlıyor iş para ödeme mevzuna gelince saydırıyor kendinceBen yanlış mi anladım; 90 tl geçiş parası verdiği köprüyü yapana "allah razı olsun"deyip, "biz sagilcak inek degiliz" diye neyi savunuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?