Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Yoksa 15 senedir mi böyle iftarlar görür olduk buna da mı iktidar sebep oldu :KK70:
Çok samimi birşey söyliyim mi
Ben mesela beyaz çayın varlığından reisiniz sayesinde haberdar oldum
Külliyede beyaz çay içildiğini kilosunun bir asgari ücrete yakın olduğunu
Ki yaşım küçükte değil ve çay içmeyi de severim.
Şimdi hakkını yemeyeyim kendisinin :)

Bi düğün yemeğinde bile çok çeşit varken kooooskoca cumhurbaşkanından daha şatafatlı bi yemek beklerdim :KK66:
Yani abartı bir menü değil demek istiyorum.
İki sene önce oğlumun sünnetinde ben de iftar yemeği vermiştim benim menümde bundan güzeldi:kk77: Çok da abartı değil milyar dolarlık Saray için :halay:

Sanırım bir kıskançlık oluyor insanlarda, ben kazanamıyorum o neden kazanıyor, ben yiyemiyorum o neden yiyor diye.Rızkı Allah veriyor diyeceğim, gelip bana ama onlar hırsız çalıyorlar diyecekler:KK76:

Yaniii bak 2 gün Muharrem abiyi takip ettin doğru yorumlar yapmaya başlıyorsun.
Sonuclar doğru
Çünkü, kadınlar Kulubu aslında 81 milyonun mini bir anketi. Eğerki hile yapmazlarsa, oyları çalmazlarsa, ysk yi emirleri altına sokmazlarsa işte gerçek sonuçlar bu.
Oylama sayisi arttikca sonuc degisiyor bunda anlamiycak ne var:)) gecen hafta akp mhp ondeydi bu hafta chp.. gercek sonuc mu:) yaw guldurme beni azizim :) mini anket dedigin gibi.. kk nin oylama yapan cogu uyesi chp libunh demek istemistim ben. kaldiki kk ya takilan herkes oy kullanmamistir bile..gercektede baya rekabet oluyodu son secimlerdede oyleydi mesela.. evet hayir uc ucunaydi.. neyse

İki sene önce oğlumun sünnetinde ben de iftar yemeği vermiştim benim menümde bundan güzeldi:kk77: Çok da abartı değil milyar dolarlık Saray için :halay:

Sanırım bir kıskançlık oluyor insanlarda, ben kazanamıyorum o neden kazanıyor, ben yiyemiyorum o neden yiyor diye.Rızkı Allah veriyor diyeceğim, gelip bana ama onlar hırsız çalıyorlar diyecekler:KK76:
Gormiycekleri sekil hortumlansaydi sorun yok, takmislar iftar menusune..

Eğer Erdoğan seçilirse hile karışmış olacak seçime :deli: çünkü buradaki ankete göre Muharrem önde:110: Başka bir sitede de Erdoğan önde,orası da ayni şeyi söylüyor 81 milyonun gerçek sonucu , eee hangisi gerçek o halde :deli:
Forum asla gercek sonucu gostermez. Burda chp liler fazla ak parti mhp nin fazla cikmasi sasirtmisti beni onu demek istemistim ben.. onu bile yanlis yere cekmisler:)

Yaniii bak 2 gün Muharrem abiyi takip ettin doğru yorumlar yapmaya başlıyorsun.
Sonuclar doğru
Çünkü, kadınlar Kulubu aslında 81 milyonun mini bir anketi. Eğerki hile yapmazlarsa, oyları çalmazlarsa, ysk yi emirleri altına sokmazlarsa işte gerçek sonuçlar bu.
Sobuclar dogru deyince sevinmeyin la hemen:)) kk ya gore dogru dedim :))

Hatta bizede derler şimdi.siz akplisiniz sizde hırsızsınız, kesin size rüşvet veriyolardır yada torpillisiniz vs :ukala:

Hatta bizede derler şimdi.siz akplisiniz sizde hırsızsınız, kesin size rüşvet veriyolardır yada torpillisiniz vs :ukala:
Nerde torpil anacım benim torpilim kayınpederim oldu Allah ondan razı olsun. Tek oğlum var onun da tek oğlu , ben yapıcam dedi yaptı. Bu arada kayınpederim koyu CHP’lidir:KK70::KK70:Yani onlarda da para gani:KK71:

Nerde torpil anacım benim torpilim kayınpederim oldu Allah ondan razı olsun. Tek oğlum var onun da tek oğlu , ben yapıcam dedi yaptı. Bu arada kayınpederim koyu CHP’lidir:KK70::KK70:Yani onlarda da para gani:KK71:

Ama şimdi olmadıki genelde akpliler zengin olur çünkü onlar hırsız oluyomuş :KK48:
Senin kayınpederde chpliyse bu işte bi iş var :KK48:

Oylama sayisi arttikca sonuc degisiyor bunda anlamiycak ne var:)) gecen hafta akp mhp ondeydi bu hafta chp.. gercek sonuc mu:) yaw guldurme beni azizim :) mini anket dedigin gibi.. kk nin oylama yapan cogu uyesi chp libunh demek istemistim ben. kaldiki kk ya takilan herkes oy kullanmamistir bile..gercektede baya rekabet oluyodu son secimlerdede oyleydi mesela.. evet hayir uc ucunaydi.. neyse

Azizim,
m.ö 127 yy insanlar sütlü nuriyeyi keşfetmişler. Şaka şaka yok öle bişey şimdi uydurdum yeeaaahhh.
Konu neydi laaa, neyse

:KK45::KK45::KK45:

Sobuclar dogru deyince sevinmeyin la hemen:)) kk ya gore dogru dedim :))

yoh la yok ne sevineeeh, insan sobuclara sevinirmi hiiiç
:KK53:

X