- 21 Ocak 2012
- 6.955
- 19.368
Secim yapmak ve kendini temsil edecek, cocuklarinin gelecegini yaptigi icraatlerle yon verecek birilerini secmek cocuk oyuncagi mi? Yapmayalim o zaman secim filan.. Gelen padisah gibi yonetsin ulkeyi olene dek, batarsak batariz, cikarsak cikariz. Secim filan luks oldu bu ulkeye artik zaten, egemenlik kayitsiz sartsiz en yukarda koltukta kim varsa onun.. Vursun agzimiza alsin lokmayi yeter ki bizi birakip gitmesin, he mi?Fikrimi değiştirecek bir tane adam gibi adam gelsin hemen oyumu değiştireceğim
Bu çocuk oyuncağı değil ki deneyip olmadı geri getirelim demek açıkçası ben kimseye güvenmiyorum
Cumhurbaşkanım da dört dörtlük değil evet onun da hataları var
Nedense muhalefet bana çok itici geliyor hiç bir konuşmasını samimi bulmuyorum
Muharrem ince deyip duruyorlar CHP daha düne kadar kendi partisine Başkan yapmak istemiyordu şimdi neden Türkiye ye Başkan olmasını istiyor anlamadım madem siyasette bu kadar iyiydi de neden kendi partisini yönetme fırsatı verilmedi
Bende şahsi olarak ülkemi yönetme fırsatını kendisine vermek istemiyorum ha bu sadece benim oyumla ya da düşüncemle olacak değil
Gelirsede hayırlısı buymuş derim
Şöyle bir durumda var sırf muhalefet olmak için muhalefet olanlar da var sadece tek taraflı değil bu körü körüne bağlanma iki taraf içinde aynı durum söz konusu
Muharrem Ince kendi partisinin basinda olsa ne olur, olmasa ne? CHP ona guvenmese idi Cumhurbaskani adayi gosterir miydi? Ne kadar alismissiniz lider sultasina, demek ki CHP dusundugunuzden daha demokratik.. Alismayinca demokrasiye, sizin isiniz de zor tabii.. Anlamak acisindan..