Popüler Konu 24 Haziran Başkanlık seçimi anketi ;

Başkanlık seçiminizde oyunuzu kime vereceksiniz ?

• AKP ile MHP ortak adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

OY: 891 37,9%
  • CHP adayı Yalova Milletvekili Muharrem İnce

OY: 1.067 45,4%
  • HDP adayı İstanbul Milletvekili Selahattin Demirtaş

OY: 67 2,9%
  • İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

OY: 274 11,7%
  • SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu

OY: 42 1,8%
  • VP Genel Başkanı Doğu Perinçek

OY: 8 0,3%

• Ankete Katılan
    2.349
  • Anket Kapalı .
Mesele imkansız yaşamaları ya da garip olmaları değil... Mesele dinden , haktan , hukuktan , adaletten bahsederken hak hukuk tanımıyor olmaları... Kendi çocukları yurt dışında eğitim görürken burada ki eğitim sistemini yok etmeleri , parası olan özele kaçıyor ya biz ne yapacağız , bizim çocuklarımız ne olacak ?? Milli eğitim bitti , farkında mısınız ?

Ne zaman vardı milli eğitim? Hangi yıllar çok iyiydikte şimdi bittik?

Olmuyor deneniyor değiştiriliyor ama olmuyor.
Öyle bir çıkmaza sokulmuş ki yenilenemiyor. Belki iyi bir belediyeci çıkıyor siyasilerden ama eğitimi sırtlanacak biri çıkmıyor bir türlü.

Hiç te çıkmadı. Zengin ve zengin olmayan her yerde var sadece bizde değil ki.

Ne zaman vardı milli eğitim? Hangi yıllar çok iyiydikte şimdi bittik?

Olmuyor deneniyor değiştiriliyor ama olmuyor.
Öyle bir çıkmaza sokulmuş ki yenilenemiyor. Belki iyi bir belediyeci çıkıyor siyasilerden ama eğitimi sırtlanacak biri çıkmıyor bir türlü.

Hiç te çıkmadı. Zengin ve zengin olmayan her yerde var sadece bizde değil ki.
Valla ben devlet okulunda gayet iyi eğitim aldım arkadaşım yaşım 40 ve o aldığım eğitim ile üniversite mezunu olmamama rağmen hayatımı sürdürebilecek bir işe ve maaşa sahibim.
Eğik yazı sisteminde neyi denediler bana söyleyebilir misin ? Çok şükür ki uğraşlarımız sonuç verdi de tekrar düz yazıya kavuştu çocuklarımız...

Sen de analisttim yazmissin sorunları saptayıp çözümleri gelistiremiyorsun onu ne yapacağız: ) yoksa atanmayan analistmisin :) ben atanamayan öğretmenim ve özelde çalışıyorum... halbuki koyu yandasiz ama ışte demekki biz yolu bilmiyoruz: )ayrıca hepimize ayrı ayrı nasıl yetişebilirim grup içerisinde sıra almayı bilir kazaniminimi uygulayalım size: ) genel cevap yazıyorum ışte alinti mi yapmam lazım illa...elektrge yılbaşında % 8.8 nisanda ise ;
"Elektrik fiyatlarına 1 Nisan'dan itibaren yüzde 2,89 zam yapıldı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, zammın, maliyet artışları ve döviz kurundaki yükselişten kaynaklandığını belirtti" %30 zam nerede? Hayır şimdi bu zammida
Begeniyormusum gibi olacak ama :)
Doviz niye artmis peki :) babammi devletin basinda durdursunlar boyle ulke yonetmeyi herkes yapar

Sen de analisttim yazmissin sorunları saptayıp çözümleri gelistiremiyorsun onu ne yapacağız: ) yoksa atanmayan analistmisin :) ben atanamayan öğretmenim ve özelde çalışıyorum... halbuki koyu yandasiz ama ışte demekki biz yolu bilmiyoruz: )ayrıca hepimize ayrı ayrı nasıl yetişebilirim grup içerisinde sıra almayı bilir kazaniminimi uygulayalım size: ) genel cevap yazıyorum ışte alinti mi yapmam lazım illa...elektrge yılbaşında % 8.8 nisanda ise ;
"Elektrik fiyatlarına 1 Nisan'dan itibaren yüzde 2,89 zam yapıldı.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, zammın, maliyet artışları ve döviz kurundaki yükselişten kaynaklandığını belirtti" %30 zam nerede? Hayır şimdi bu zammida
Begeniyormusum gibi olacak ama :)
Sana birsey daha yazayim hic kpss gitme gibi fikrim olmadi malesef mezun oldugumda yine bunlar vardi o donem abla olan arkadasim vardi o kpss ye gormeden ataninca ihtiyac duymadim simdi bendemi dis mihraklarla yaziyorum

Mune Mune abla bizimde öyle niyetlerimiz var allah hayırlısını nasip etsin.

Bu zamanlar böyle seçim öncesi aşırı gerginlik var her yerde. Aile içinde kavgalar görüyorum farklı düşünceden dolayı.

Başka bakış açısı , karşıdakine hak vermek çok mu zor bilmiyorum.

Aynı şeyleri değil daha yeni mantıklı şeyleri duymak okumak istiyorum artık.
Görüşüm net benim değişmedi ama düşünmek dinlemek okumak algımı değiştirdi.
Keşke herkesin değişse.

Her görüşten insan kör gibi bağlanmasa o kişilere keşke. O zaman kibirli olmazdı kimse.

Firavuna demişlerki tanrı değilsin niye öylesin gibi davranıyosun herkese?
Kimse bugune kadar bana ititaz etmedi tanrı değilsin demedi demiş.

Bende kimseyi kormak istemiyorum inanki ocu bucuda degilim sukur kendime gore inancim var ama ekonomi benim candamarim acik soyleyeyim dolarin artmasi benim birikimim acisindan isime geliyor ama.neden boyle olmali neden ulkemin degeri dussun bu ulke ne tayyip nede baskasinin bu ulke bizim atalarimizin kaniyla alindi bence hic biri gelmesede olur biz daha iyi yonetiriz ortamda acik hesap var heryerde biberin kilosu farkli devletin umrunda degil.kim bastaysa tabiki o suclanir ben halk olarak kendi cikarimin pesindeyim yaptiklari iyi seylerde olmustu ilk basa geldiklerinde takdir de ettim ama bir takdir icin bu kadar bedel odenmez yeter artik aciz perisaniz daha otesi yok karsit dusunceleri kirmak gibi niywtimde yok kimse yanlis anlamasin lutfen !♡♡♡♡

Valla ben devlet okulunda gayet iyi eğitim aldım arkadaşım yaşım 40 ve o aldığım eğitim ile üniversite mezunu olmamama rağmen hayatımı sürdürebilecek bir işe ve maaşa sahibim.
Eğik yazı sisteminde neyi denediler bana söyleyebilir misin ? Çok şükür ki uğraşlarımız sonuç verdi de tekrar düz yazıya kavuştu çocuklarımız...

Eğik yazı kanayan yaramızdı şükür diyim.

Ama ilkte bunlar getirmedi. O zaman neden gelmişti peki ilk onu sorgulamak lazım.

Ha arapçayı sevdirmek için yazdırdılar tantanası ise düşünülen şey kusura bakmayın sizle ilgisi yok ama benim gözümde aptallıktan başka bişey değil bunu düşünmek.

Mune Mune abla bizimde öyle niyetlerimiz var allah hayırlısını nasip etsin.

Bu zamanlar böyle seçim öncesi aşırı gerginlik var her yerde. Aile içinde kavgalar görüyorum farklı düşünceden dolayı.

Başka bakış açısı , karşıdakine hak vermek çok mu zor bilmiyorum.

Aynı şeyleri değil daha yeni mantıklı şeyleri duymak okumak istiyorum artık.
Görüşüm net benim değişmedi ama düşünmek dinlemek okumak algımı değiştirdi.
Keşke herkesin değişse.

Her görüşten insan kör gibi bağlanmasa o kişilere keşke. O zaman kibirli olmazdı kimse.

Firavuna demişlerki tanrı değilsin niye öylesin gibi davranıyosun herkese?
Kimse bugune kadar bana ititaz etmedi tanrı değilsin demedi demiş.

Hadi inşallah nasip olsun da sizlerde bizim gibi oh be dünya varmış deyin.

Particiliği ben de anlamam, Allah bana benim gibi bir eş verdi, eşimde partizan değildir, o yüzden partileri sonuna kadar savunmayı anlamayız biz, parti kavgası olmaz o yüzden, aman zaten partiler yüzünden de kavga edemem, adamların umurunda değil evlerde ne olduğu, ben onları niye umursayayım ki:süslü:

İktidar kanadında da muhaliflerin kanadında da dayatma var, doğru tek değil bence, birkaç doğru var ama kimse kimsenin söylediklerini dikkate almıyor.

Eğik yazı kanayan yaramızdı şükür diyim.

Ama ilkte bunlar getirmedi. O zaman neden gelmişti peki ilk onu sorgulamak lazım.

Ha arapçayı sevdirmek için yazdırdılar tantanası ise düşünülen şey kusura bakmayın sizle ilgisi yok ama benim gözümde aptallıktan başka bişey değil bunu düşünmek.

Pardon kim getirdi ? Ben mi getirdim... Bizim zamanımızda ikokul 4 de güzel yazı dersimiz olurdu sadece haftada 1 saat... Kanayan yaranızı sarmak için bir tarafımızı yırttığımız isabet olmuş o halde.....

Ya o değil de ben alıntıladığım halde, veya soru sorduğumda neden reis fedaileri bana cevap yazmıyor :KK51:
Ciddi ciddi sorulan ve içinde gerçekler olan hiçbir şeyi cevaplamıyorlar ki zaten sana özel değil...

Mesela Fetö araştırılsın dendiğinde neden Hayır dediler , Ensara Hayır dediler , İsraile boykota Hayır dediler diye sordum tek bir kelime cevap gelmedi.

Pardon kim getirdi ? Ben mi getirdim... Bizim zamanımızda ikokul 4 de güzel yazı dersimiz olurdu sadece haftada 1 saat... Kanayan yaranızı sarmak için bir tarafımızı yırttığımız isabet olmuş o halde.....

Ne kadar çirkin bir yazışma şekliniz var. Herşeyi herkesle konuşurum kimseye saygısızlığım olmaz olamaz.
Kendimi olmadıklarım sanmıyorum çok şükür.

Lütfen daha alıntı yapmayın cevap vermeyin bana bu şekilde.

Hasbunallah :) hanımefendi Allah din inancım elhamdulillah var♡ önce öğretmenliğimden şimdi dinimden bel altı vurmak istiyorsunuz hani amacıniz ne, din ya da meslek olgusu olmadan konuşmak çok mu zor.
Ben de türbanlıyım ve öğretmenim.

Mezun oldum atama bekliyorum ama ne zaman olacağı hakkında fikrim yok. Yani aslında İŞSİZ BIR ÖĞRETMENIM.

1 ay önce bir öğretmen işsizlikten intihar etti haberiniz var mı? Bence umrunuzda bile değil. Umrunuzda olsa böyle savunmazdınız.
Size dokunmayan yılan bin yaşasın. Ama o yılan gelir bir gün sizi de sokar.

Öğretmenim diye geçiniyorsunuz burada eleştirme yeteneğinizi görüyoruz. Eleştiremeyen körü körüne bağlı bir öğretmen çocuklara ne verebilir, kaç nesil harcandı böyle.

Allah görüyor, hak edenleri atamayıp mülakatla önünü kesip; sırf kendilerinden diye bilmem kaç puan ekleyenler. Söylenecek onca şey var ki. HAKKIM HELAL DEĞİL.
Allah'a havale ediyorum. Yapanları da, çıkarı için veya sevdiği için göz yumanları da. O tuzak kuranların en hayırlısıdır.

Ne kadar çirkin bir yazışma şekliniz var. Herşeyi herkesle konuşurum kimseye saygısızlığım olmaz olamaz.
Kendimi olmadıklarım sanmıyorum çok şükür.

Lütfen daha alıntı yapmayın cevap vermeyin bana bu şekilde.
Yazım şeklimde herhangi bir çirkinlik yok sadece netlik var , kıvırma yok , hükümetin yaptığı şeyi yapmadı demeniz komik farkında mısınız ?

Yazım şeklimde herhangi bir çirkinlik yok sadece netlik var , kıvırma yok , hükümetin yaptığı şeyi yapmadı demeniz komik farkında mısınız ?

Sizin gibi çok var gidip onlarla konuşun bu bölümden beni sizin gibiler soğutmuştur zaten.
Yazınızdaki çirkin ifadeleri görmeyecek kadar netmişsiniz.

İlk onlarmı getirdi demişim sizin anladığınız şeye bakın? Çok netseniz kendinize kıvırmadan bakın.

Vakit israfı.

Sizin gibi çok var gidip onlarla konuşun bu bölümden beni sizin gibiler soğutmuştur zaten.
Yazınızdaki çirkin ifadeleri görmeyecek kadar netmişsiniz.

İlk onlarmı getirdi demişim sizin anladığınız şeye bakın? Çok netseniz kendinize kıvırmadan bakın.

Vakit israfı.
Çirkin olan senin bu üslubun , 12 yıl eğik yazı vardı bu ülkede , 2017 de toplumsal baskı ile kaldırıldı. 12 yıl önce iktidar kimdi ? Kim getirdi eğik yazısını onu söyleyin ve ne yaptınız kaldırılması için ? Benim vicdanım rahat bu konuda elimden gelen her şeyi yaptım.

Ben de türbanlıyım ve öğretmenim.

Mezun oldum atama bekliyorum ama ne zaman olacağı hakkında fikrim yok. Yani aslında İŞSİZ BIR ÖĞRETMENIM.

1 ay önce bir öğretmen işsizlikten intihar etti haberiniz var mı? Bence umrunuzda bile değil. Umrunuzda olsa böyle savunmazdınız.
Size dokunmayan yılan bin yaşasın. Ama o yılan gelir bir gün sizi de sokar.

Öğretmenim diye geçiniyorsunuz burada eleştirme yeteneğinizi görüyoruz. Eleştiremeyen körü körüne bağlı bir öğretmen çocuklara ne verebilir, kaç nesil harcandı böyle.

Allah görüyor, hak edenleri atamayıp mülakatla önünü kesip; sırf kendilerinden diye bilmem kaç puan ekleyenler. Söylenecek onca şey var ki. HAKKIM HELAL DEĞİL.
Allah'a havale ediyorum. Yapanları da, çıkarı için veya sevdiği için göz yumanları da. O tuzak kuranların en hayırlısıdır.
Onceliklenniye bana cevap yazmıyor demişsiniz fedaileri için yazdiklrinizda cevap yazmaya değer birşey olmadığı icin olabilir mi :) tabi bundan intihar eden öğretmenime getirmeyin olur mu (Allah rahmet etsin) sebebi atanamamak mı yoksa medya bunu böyle mi lanse ediyor...sizin eleştirme yeteneğinizi puanlayalim birde beddua bedda...hayır neden hepiniz mesleğim üzerinden geliyorsunuz anlayabilmiş degilim:) çocuklara siyaset öğretmiyorum! iyi insan olmayı ,mutlu olmayı ,sevgiyi değeri, değer yargılarımizi....bizimle aynı düşüncede olmasalar bile bunu hosgormemiz gerektigini eğer yanlışlığı kesin olan bir düşünce hal ve hareketse bunu adabına uygun anlatmayı konuşmayı.. .sanırım harcanan nesil sizsiniz: )ben de atanamdim ama atanamdim diye kisisel menfaatlerim icin ulkem uzerinde dondurulmeye çalışılan kara bulutların farkındayım ve çok samimi söylüyorum karşısında bir tane yada hatta yarısı kadar olabilen vasifta bir lider görsem gider oyumu ona veririm ...

Bazıları fikrini belirtirken "Bizz Çanakkale'de savaştıkk, o ecdadın torunuyuz biz, fedakarızz, evlatlarımız içinn, vatan millet aşkı bizdeki" yazıyor ya, bi düşüncelere salınıyorum, bizi kimin torunu sanıyorlar acabağ da illa her seferinde bunların altını çizmek zorunda hissediyorlar kendilerini diye. :işsiz:

İlginç vesselam.

Çirkin olan senin bu üslubun , 12 yıl eğik yazı vardı bu ülkede , 2017 de toplumsal baskı ile kaldırıldı. 12 yıl önce iktidar kimdi ? Kim getirdi eğik yazısını onu söyleyin ve ne yaptınız kaldırılması için ? Benim vicdanım rahat bu konuda elimden gelen her şeyi yaptım.

Son olsun bu gereksiz alıntılar.

20 sene öncesinde ben ilkokuldayken de el yazısı vardı. 12 yi nerden çıkardınız?

Sizin ifadelerinizi mesajıma ekleyince nasıl çirkin görüldü değil mi?

Allah vicdanınıza zeval vermesin. Vicdanlı insanlara ihtiyaç var.

Akepe iktidara geldikden sonra elyasızı bütün derslerde kullanılmaya başlandı. Onun dışında sadece “güzel el yazısı” derslerinde el yazısı vardı.
Cocuklar yazdıklarını okuyamaz hale gelmişlerdiki, yaptıkları bu hatayıda anlayıp yakın zaman da normal yazıya gectiler...

Sonucda okuduklarını ANLAYAMAYAN ve yazdıklarını OKUYAMAYAN bir nesil yetiştirdiler...

X