hoşgeldin canım ayy bitmiş senin işlemler ne güzel.canım ne yapıyoruz bu işlemler için hiç birşey bilmiyorum yardımcı olabilirsen sevinirim canım.evinizde hayırlı olsun bu arada tam gazzz devam
sağol canım hoşbuldumevet pek bişe kalmadı ev tutuldu şu an tadilat var bu akşamda mobilyaları alıcaz hayırlısıyla inşallah .. canım şöle söylim ben hazırlıklara önce gelinlikten başladım diktireceğim içn daha sonra damatlık aldık bu arada ev bakmaya başladık sonrasında nikah işlemleri için hazırlıkları yapıp başvurduk aynı gün canım arkadaşım sayesinde bi ev bulduk ve tutmaya kara verdik şimdide eşyalar alınıp yavaşça yerleşicek çeyizler flan zmanı geldiğinde gelicek sırada davetiye var .. bu arada düğün için salonunu nişandan sonra kaynanamlar tuttular yer bulmak zor olduğu için .. kafana takılan sormak istediğin bişe varsa sorabilirsin canım ne kadar yardımcı oldum bilmiyorum tabi benim hikayem bu sırayla devam etmekte
maşallah neredeyse bitmiş herşeycanım ya şu nikah işlemlerini merak etmiştim ben belediyeye gidince istenen evraklar falan kısıtlı zamanım var onun için eksik olmasın istiyorum:18:.bizde nişandan sonra tuttuk salonumuzu yoksa dediğin gibi imkansız yer bulmak.birde gelinliğini merak ettim zanım bende diktircem inşallah haftaya da model aklımda aslında ama hayırlısı bakalım görüşürüz canım
canım her belediyenin evraklar için ayrı talebi olabiliyo .. hastaneye gittil kan verdik akciğer flmi çekildik daha sonra sağlık ocağına getirdk sonuçları aile hekimimizden sağlık raporu aldık işte vesikalık flan daha sonrada nikah dairesine müracatımızı yaptık o evraklarla .. gelinliğim şu an dikimde canım foto yok elimde :26: hadi bakalım seninde hayırlısı olur inşallah pek bişe kalmadı büyük günegörüşürüz canım
maşallah tatlım neredeyse her şey bitmiş sayılır..rabbim hepimize kolaylıklar versin..bizde daha hastane belediye cart curt işleriyle uğraşcaz..onlar gözümkde büyüyo çalıştığım için mecbur idari izin almam lazım..ne kadar sürüyo merak ettim bi gün sürer mi mesela ? yıllık iznimden kullanmak istemiyorum
Kızlaaar selam ben de 24 haziran geliniyim.. aslında nikahım o gün olacak 7 temmuz düğünüm :) ama resmi tarihe bakmak lazım sanırım bilemedim.. bende de hazırlıklar tam gaz gidiyor.. yoruldum hatta artık. esya olayı cok yordu özellikle. hala da tam bitmiş değil. eve bir giriorum hala bomboş :))
bu arada cok az kalmıs yaa. cizelgemi yaptığımda ilk cıkan gün sayısını gördüğümde dedim ki ay bu yanlıs hesapladı.. sonra elimle hesaplayınca aynı sey cıktı sok oldum :))
yafffff bende bitirsem şu gelinlik işiniiiiiiiiiiiiii bişe istemiommmmmmmm
canım başlamadınmı sen daha bakmaya yoksa beğenemediğinden mi böyle söylüyorsun :26:
23 haziran benimki.. hepinize şimdiden mutluluklar dilerim. sizlerden 1 gün önce hayırlısıyla bitmiş olacak herşey.. eve tadilat mayısın ilk haftası başlıyor.. halı ve perde hariç herşey tamam.. 1 de kuaförü halledemedim.. evi yetiştirmenin stresi var üzerimde.. hepimize kolaylıklar diliyorum..
canım hallettim kafamda model ama bugün gidicem daha offff neyse geç deil daha demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?