Bende 24haz da evleniyorum i̇ns kızlar..
Pek bi zamanımız da kalmadı aslında, nereye
yermtisebilirsem onu tamamlamaya calisiyorum.
bende 24 haziranda evleniyorum..hadi anlatalım neler yapıyoruz ve neler yaşıyoruzz?
Bende 24haz da evleniyorum i̇ns kızlar..
Pek bi zamanımız da kalmadı aslında, nereye
yermtisebilirsem onu tamamlamaya calisiyorum.
mobilyalar beyaz eşyalar alındı benim..ev zaten belli kendi evimiz olacağı için herşeyi eve göre alıyoruz..sadece tül perde kaldı sayılır hatta çok ani bi kararla geçen hafta gelinliğimi bile seçtim ve dikime gönderdim kafam çok rahatladı şükürler olsun...
tesettürlü olduğum için model seçiminde çok zorlanıyordum aysirada grdüm bi model ve onu tesettüre çevirdik..:)
canım ne güzzel neredeyse tamamlanmış herşeyin.bende dantel kol gelinlik bakıyorum diktiricem inşallah bu haftasonu ve haftaya baya bi telaşeli geçecek ama çok güzel böyle uğraşmak
evet az zaman kaldı valla nişanlımın ailesi biraz yoğun bu ara haftaya altınları alıcaz bakalım :) görümcemin sözü var haftasonu ayyy bide o çıktı başıma
yok canım ne yanlızlığı biz burda aynı gün gelinleriyiz inşallah :)ohh yalnız değilmişim :))) biz bi led tv aldık,evim kendi evimiz,mobilya bu haftasonu alıyoruz inşallah beğendik doğtaş tan.beyaz eşyalar da bakılacak.şuan konuşmuyorum benimkiyle küstüm bunları yaşıyorumm,8 senedir etmediğimiz kavgaları ediyoruz
bütün gözler senin üzerinde olacak demektir..bence düğün öncesi heyecan provası olur :)
yok canım ne yanlızlığı biz burda aynı gün gelinleriyiz inşallah :)
doğtaştaki mobilyalar çok güzel bizde bakmıştık..gerçekten insan çok stresli oluyo bu dönemlerde ama eksikler birer birer tamamlanınca rahatlıyorum ben..dün sandığım geldi krem deri..saloda dekor olarak kullanacağım için öyle aldım..tavsiye ederim herkese..
evet canım ya öyle stresli iş hakkaten.çok güzel dekor için hem kullanışlı olur deriler.bana da babannem almıştı bir kaç yıl önce ceviz ağacından el yapımı ve harika birşey eskitme tarzı dokunmaya bile kıyamıyorum bende onu kullanıcam oturma odasında hatırası olsun.bakalım birde deri düşünüyorum :)
el yapımı sandıklar çok güzel zaten oymalı falan bayılıyorum onlara..benim daha önceden yoktubi kaçtane mobilyadan vardı taş gibi kaldırılmıyordu yerinden hemen yanında deriyi gördüm bu olsun dediminşallh derisi yıpranmaz..rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin. eee daha neler yapıyosun bakalım hazırlıklar için..anlatalım da eksiklerimizi farkederiz belki
23 haziran geliniyimm sizden birgün önce yasayacagım o büyük heyecanı bende de hazırlıklar tam gaz devam mobilyalar alındı beyaz esyalarda tamam gelinliğimi bindallımı aldım suara tek heyecanım ev umarım gönlümüze göre ev bulabiliriz bakalım hayırlısı :))
selamm kızlarrr bendee geldimm 24 haziran geliniyimm bizde dün nikah işlemleirmizi tamamladık ve akşamındada evimizi tuttuk gibi bişe bakalım hayırlısı hazırlıklar tam gaz devam ediyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?