Premature Bebekler 24 haftalikken dogum yapan varnı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Narinkizim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
1.387
109
123
Aksaray
Arkadaslar dün lekelenmeden dolayı doktoruma gittim rahimde 1cmlik acilma olmus erken dogum başlangıcı dedi iki gün icinde yine lekelenme olursa doguma alırız diyor ve 10 günlük raporlar mutlaka yatmalisin dedi cok korkuyorum aynısını taşıyan var mı

Arkadaslar dün lekelenmeden dolayı doktoruma gittim rahimde 1cmlik acilma olmus erken dogum başlangıcı dedi iki gün icinde yine lekelenme olursa doguma alırız diyor ve 10 günlük raporlar mutlaka yatmalisin dedi cok korkuyorum aynısını taşıyan var mı

cnm dr bir an once degistirmelisin riskli gebelik dr git derim acil serklaj yaparsa miyadina kadar bebegin durabilir sakin o dr gitme digurturuz ne demek tedbirini al dogacagi varsa dogar zaten cnm bizim bi topik var rahim agzi yetmezligi yuzunden erken dogum yapanlar diye orda bi liste var bulundugun sehrin iyi riskli gebelik drlari varsa onlara gorun derim..
bende 25 haftalik dogum yaptim kizim iki gun yasadi insallah bebegin bekler gecmis olsun cnm..

Haklısın ancak biz Aksaray'da yasıyoruz ve Aksaray'ın en iyi doktoru doktorum çünkü bundan once bir düşüğüm olduğu icin bu sefer cok titiz davrandık ama riskli gebelikte Kayseri'ye gitmiştik Mustafa basbuga üçlü testten dolayı ama tavsiyene kulak verecegim

Haklısın ancak biz Aksaray'da yasıyoruz ve Aksaray'ın en iyi doktoru doktorum çünkü bundan once bir düşüğüm olduğu icin bu sefer cok titiz davrandık ama riskli gebelikte Kayseri'ye gitmiştik Mustafa basbuga üçlü testten dolayı ama tavsiyene kulak verecegim

çok erken hafta.. riskiniz çok fazla.. daha önce de düşük neden olmuştu acaba? bencede belki de dikiş atılabilir ...

canım bence de riskli gebelik dr sine git. mutlaka her hafta proluton depot iğne ol. dr n der ki işe yaramaz bu haftalarda. benim gittiğim dr türkiyenin en iyi dr lerinden ve 34 e dek proluton depot iğne oldum her hafta. dr ni değişmeyeceksen ve iğne vermezse sen mutlaka yaptır habersiz de olsa.

ben de 25 haftalık doğum yaptım 4 gün yaşamıştı oğlum. bu sefer dikişle evladıma kavuştum 36 artı 4 te. imkan varsa şehir değiştir...
hep yat bol su iç enfeksiyona dikkat et. wc dışında kalkma kabız olma ıknma. banyo bile yapma silsinler saçını yatakta yıkasınlar...
acil serklaj da olabilir...

canım bence de riskli gebelik dr sine git. mutlaka her hafta proluton depot iğne ol. dr n der ki işe yaramaz bu haftalarda. benim gittiğim dr türkiyenin en iyi dr lerinden ve 34 e dek proluton depot iğne oldum her hafta. dr ni değişmeyeceksen ve iğne vermezse sen mutlaka yaptır habersiz de olsa.

ben de 25 haftalık doğum yaptım 4 gün yaşamıştı oğlum. bu sefer dikişle evladıma kavuştum 36 artı 4 te. imkan varsa şehir değiştir...
hep yat bol su iç enfeksiyona dikkat et. wc dışında kalkma kabız olma ıknma. banyo bile yapma silsinler saçını yatakta yıkasınlar...
acil serklaj da olabilir...

Dün proluton depot vurdular günde ikidefa da protestan 200mg alıyorum düşüğüm vücut direncsiz kalmış ve bebek tutunamamis ondanmis doktor haftaya kadar yat dedi umarım bir sey olmaz gerekirse başka sehire bile giderim bu sefer bu bebegimimkaybetmeyi göze alamam

Bu arada doktorunun ismi ne gerekirse iletişime geceriz Mustafa basbug son kontrollerimizde her seyin normal olduğunu söylesek Kayseri'ye ayrıntılı ultroson icin gittiğimizde

Dün proluton depot vurdular günde ikidefa da protestan 200mg alıyorum düşüğüm vücut direncsiz kalmış ve bebek tutunamamis ondanmis doktor haftaya kadar yat dedi umarım bir sey olmaz gerekirse başka sehire bile giderim bu sefer bu bebegimimkaybetmeyi göze alamam

çok sevindim proluton çok önemli her hafta ol mutlaka ayrıca ciğer geliştirici iğne olmuşsundur di mi? benim dr m Ataşehir memorial ve femical klinikte 8istanbulda) (doç.dr. Arda Lembet)9çalışıyor istersen femical yaz nete dr ye sor bölümü var sorarsan fikir verir genelde dönüyor mesajlara.
gerekirse ankaraYA GİT .Telaş ettirmek istemem biz acı yaşadık bilinçsizdik sen bilinçlisin ne güzel...

keşke hastaneye yatsan kasılmana nst de baksalar hep. kasılman olursa rahimi açar doğum başlar kasılman olursa tokoliz denen tedavi uygulanırdı kasılmaların engellenirdi. en az 28 e dek bence yatmak istiyorum de...

Ciğer geliştirici vurmadılar ama iki gün icinde lekelenme olursa hemen gel dedi belki ozaman düşündüğü bir sey mı var doktorun bilmiyorum

Back