24 haftalık gebeliğimin sonlandırılması hikayesi-beyinde su toplama

Bebeğimle vedalaşmadığıma cok yanıyorum, sanki pekçok hata yaptım bu da en kötüsü oldu gibi hissediyorum,Allah affetsin. Şimdi onun adına fidanlar diktirdim, fakir çocuklara yemekler veriyorum,hatta ofise engelli eleman aldırdım, tabii ki bunlar ne kadar affettirirse bilmiyorum ama bebeğim adına iyilikler yapınca içim rahatlıyor

Inşallah.

Bizim spina bifidaya eslik eden hidrosefalimiz oldu. 1 aylikken müdahale edildi. Shunt takildi.

Simdi okula gidiyor ablasi, 12 yaşında. Her gunumuz acaba ile baslasa bile guzel seylerde yasiyoruz cok şükür.
Allah evladınıza sağlık, size de sabır versin. Çok yürekli bir annesiniz, dilerim dertleriniz gittikçe kolaylaşır

Allah'ın şanslı kuluymuşsunuz. Sabretmiş ve müfakatınızı almışsınız, dilerim sizin durumunuzda olan anne adaylarının hikayeleri de sizinki gibi Mutlu sonlanır, sizin adınıza çok sevindim.

İyi Dilek'leriniz için çok teşekkür ederim İnşallah bir bebeğim olur, çok suçlu hissettiğim için dua bile edemiyorum

Bir arkadaşımin başına böyle birşey geldi..hidrosefaliydi bebeği. .doğum yaptı. .çok doktor gezdiler ama..sonra bebek büyümedi..birkaç ameliyat oldu..1 yaşına gelince tasindilar ama bebek hala yeni dOgan kıyafeti giyiyordu..durumda iyiye gitmiyor diyordu..sonra taşındılar. .bense 2 düşük yaptım. .sebebi bulunamadı ..şimdi 2 çocuğum var..nasip oldu..inşallah sizede olur..sonuçta bir travma yaşadınız ama zamanla hersey düzelecek inşallah. .zaman herseyin ilacı. .

Hiçbirşey sebepsiz değil
Elbet bu acının da bir mükafatı vardır
Acınızı hafifletecek sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir bebeğiniz olur inşallah

Vedalaşamadığınız için suçlamayin kendinizi
O an kim olsa bunu düşünemeyebilirdi

Allah evladınıza sağlık, size de sabır versin. Çok yürekli bir annesiniz, dilerim dertleriniz gittikçe kolaylaşır

Teşekkür ederim.

Siz de cok ama cok güzel bir anne olacaksınız eminim.

Dunyaya gelecek meleklerin bir zamani varmis, o zaman dolmadan gelmezlermis. Siz simdi bunu bekliyorsunuz bence.

Kendinizde suc aramayı daha dogrusu suclu aramayi birakin.

Dunyaya gelecek olsaydi kimse onune gecemezdi. Ne siz ne doktorlar kimse doğana kadar gormezdi hic bir sey.

Istemekten, cabalamaktan, dua etmekten asla vazgecmeyin.

Kesinlikle karılıyorum. Allah çocuklarımıza uzun ömür versin. Ama biraz incelikli olalım.

Bazi yorumlari gercekten hayretle okudum. Onceki sayfalarda cocuklarini cok sukur tehlikelere ragmen saglikli doguran uyeler var ama bunu anlatmanin yeri burasi mi? Konusahibini daha iyi hissettirmez bunlar aksine sucluluk duymaya baslar belki "keske ben de dogursaydim" diye. Yahu, mutlulugunuza bir sey demiyoruz ama insan yorum yaparken biraz dusunur ya.

Dilerim rabbim bu sefer kucaginizi bos birakmaz...
2.hamileligimdi ilk ogrendigim anda dunyalar benim olmustu daha tecrubeli dolu dolu yasiyacaktim her ani....
6.haftamda regl gibi kanamam oldu.acile gittim yorgunluktan olmus dediker...1 hafta surdu 7.haftamda radiolojiye gittim decollement trofoblastik dediler 27 mm...9.haftamda yine gittim sorun ayni oldugunu buyuk ihtilamalle dusecegini soylediler ama 5.aya kadar kalirsa birsey olmayabilir dediler....12.haftamda ayrintili ultrasona kendi dr gittim hicbir sorun yok dediler aradan 1 hafta gecti siddetli bir kahverengi kanamam oldu soluk yine acil kanamanin eski kanama oldugunu 4.aya kadarda gelebilecegini soylediler....inandim hic dinlenmedim...ara ara lekelenmem oldu....18.haftamda kipkirmizi ve asiri bacaklarimdan akarcasina oldu....yine acil dr bu kanamanin normal olmadigini boyle devam ederse bebegi kaybedecegimi soylediler...2 gun hastanede yatip ciktim...ama kanamam kesilmedi artik dr gitmekten bikmistim 2 hafta oyle surdu 20.haftayi gecmistim olacak gibi degildi artik baska hastaneye gittim orda aci gercegi ogrendim kesenin yirtildigini suyun kalmadigini kordonlarin rahme kadar indigini soylediler....o an dunya basima yikildi hickira hickira agladigimi bilirim...1 hafta yattim hastanede normal sanciyi beklemek icin her gunesin dogusuyla dualar ettim...hic umut yoktu bebegim karnimda kipir kipir ama ben olecegini biliyordum....1 haftanin sonunda normal dogumla kaybettim alttust olmus psikoloji her wc ye gittigimde sarkan bebegin kordonu....7 saat surdu dogumu dogumda 2 kez bayildim..bebegim dogdugu andan itibaren kaybettim... insan dogum sevinci yasarken ben mezar arayisinda bu konularla gecirdim her konusma cigerimi dagladi...
Son kez vedalasamadim vedalassam vazgecemezdim vazgecsem unutamazdim...bir kutuya koyup goturduler....1 hafta kaldi hastanede annem yikamaya gitti lanet olsunki cesaretim yoktu....esim gomduklerinde goturmedi sabahin korunde ansizim gitti...cenaze arabasiyla hastaneden alip....her firsatta mezarina gittim konustum agladim....vijdan azabi fazlasiyla cektim acaba dinlensem yine boyle olurmuydu helede vedalasamama anlimiza yazilani yasiyoruz....kader boyle diyerek....

çok geçmiş olsun öncelikle.sebep nedir bilmem ama bunda da vardır bir hayır diyebilirim sadece.bende 5 yıldır istiyorum bir bebeğim olsun.bu tür hikayeler okudukçada korkuyorum.herşeyin hayırlısı ne diyim.rabbim bir daha yaşatmasın inş.

çok geçmiş olsun

29 haftalık gebeyim benim bebegimede carpus collosum agenezisi teşhisi koydular kapalı bir kutu sunuluyor önüme herşeye hazırlıklı olun diye

Merhabalar, ben 38 yaşındayım ve geçen yıl ilk tüp bebek denememde kızıma hamile kaldım. Herşey yolunda giderken eylül ayında 22.hafta ayrıntılı ultrason taramasında bebeğime perinatolog ve radyoloji bölüm başkanı tarafından hidrosefali teşhisi kondu. Apar topar iki günde erken doğum yaptırdılar. Yavrumu, kızımı sonsuza dek kaybettim. Şu an iki günlük 2.tüp bebek transferi oldum, ama kızımı bir an olsun çıkaramıyorum yüreğimden. Onukaybettiğim 7.5 ayın her dakikası acı ve özlemle geçti, hâlen de öyle..ne zor acıymış evlat acısı, hiç geçmiyor. Yavrum, kızım, canımın içi..çok, çok özlüyorum, çookk!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…