24 haftalık gebeliğimin sonlandırılması hikayesi-beyinde su toplama

Arkadaşlar merhaba.15.haftada kendı ıstegımle fetal dna testı yaptırdım temiz cıktı sonuclar.doktorum ayrıntılı ultrosan ıcın bır yere gondermıstı.Butun organlar ws iyi fakat cıft taraflı koroid plekasus kisti cıktı.Kendı doktorum ve gıttıgım yerdekı radyolog ne kadar sorun yok geçicek zamanla desede ıcım rahat etmedı.Ayrıntılı ultrosan onemlı oldugu ıcın birde ısınde iyi bir perinotolaga gıtmek ıstedım.Dıger yerden hıc memnun kalmamıstım cunku.Sukur doktorumun dedıgı gibi koroid pleksus denılen kistler 1 haftada baya kuculmus nerdeyse yok olucak kadar.tam 20.haftamda.Dıger her seyın iyi oldugunu soyledı fakat sol ve sag ventrikul tam ıstedıgımız sınıra cok yakın dedı.sol 8,5 mm sag 7,1 .Suan ıcın bır sorun yok degerler normal ama bu haftalarda 5-6 mm beklıyorum hastalarımda.Yınede kendı doktorum takıbı yaparsa iyi olur eger daha fazla genıslerse fetal mr veya amınıyosentez onerıyorrum dedi.Genıslemezse pek fazla bıraz koca kafalı dıyebılırız dedı gülümseyerrl:)Koroid pleksusa degınmıyorum bıle o onemlı degıl bızım ıcın geçici.kist bıle degıl kist gorunumde dedı asıl bu soyledıgım seyı dıkkat el dıyede ekledı.Ben ne ıcım gittim ne duydum

Merhaba ana da ayrıntılıda bu kistin varlığından söz edildi, sizde kayboldu mu kist?

Merhaba ana da ayrıntılıda bu kistin varlığından söz edildi, sizde kayboldu mu kist?
Canım bende ayrıntılı ultrasonda 2 tane kisy olduğunu öğrendim boyutları da biraz büyük amniyosentez önerildi sende durumlar nasıl inşallah kistler kaybolur çok tedirginim bende

Bana ulaşır mısınız lütfen aynı durumu yaşıyorum şuan

Sonlandırma mi yapılmışti acaba

Merhaba çok uzun zaman olmuş ama size sormak istediklerim var aynı kötü günlerden geçmiş bir anne olarak

Aynı durumları yasamisiz. Şimdi bende gebelik sonlandirma kararı ile başbasayim ne yazık ki. O kadar çaresiz hissediyorum ki. Elimden hiçbir şey gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…