24 haftalık gebeliğimin sonlandırılması hikayesi-beyinde su toplama

Dogumsal hidrosefali mi sizde ki?

Oglumunda hidrosefalisi var, bana guzel bir umut oldunuz.

işte o tam belli değil. çünkü havale geçirmişliğim de var. doktorlar ondan da şüpheleniyorlar. normale göre kafanda su oranı çok fazla ama beynin uyum sağlamış o yüzden hiçbir müdahaleye gerek yok dediler.
velhasıl doğumda kafam büyükmüş. 1 yaşında ancak tutmuşum kafamı, geç yürümüşüm. bunlarda anne karnında olduğunu gösteriyor aslında. işte eski zaman çok irdelenmemiş. ben 26 yaşımda öğrendim hastalığımı.
dilerim oğlunuzun da sürekli gelişen en güzel anlarına şahit olur birlikte sevincinizi paylaşırsınız.

Canım benim bende vedalasmazdim böyle bir durum da. Rabbim inşallah sağlıklı bir evlat verir ve bu günler çok gerilerde kalır.

Inşallah.

Bizim spina bifidaya eslik eden hidrosefalimiz oldu. 1 aylikken müdahale edildi. Shunt takildi.

Simdi okula gidiyor ablasi, 12 yaşında. Her gunumuz acaba ile baslasa bile guzel seylerde yasiyoruz cok şükür.

Inşallah.

Bizim spina bifidaya eslik eden hidrosefalimiz oldu. 1 aylikken müdahale edildi. Shunt takildi.

Simdi okula gidiyor ablasi, 12 yaşında. Her gunumuz acaba ile baslasa bile guzel seylerde yasiyoruz cok şükür.

maşallah subanallah paşama. öperim bal yanaklarından..bişey olmaz Allah'ın izniyle. artık tıp çok çok ileride herşeyin çaresi var. önemli olan sizin gibi bir annesinin olmasıymış o da olmuş ne güzel güçlü savaşçı anne olmak herkesin harcı olmuyor maalesef.

Çok üzüldüm
şimdi 6 yaşında olan canımdan bile cok sevdıgım tüp bir oğlum var.
Allaha sukur sağlıklı doğdu
3 sene evvel ama normal yolla olan bebegımı 16 haftalık sonlandırdılar. Bebegım saglıklıydı a ma ben degıldım, kotu sonuclar getırebılırdı bana mesanem alınabılırdı yatalak kalabılırdı veya ölebilirdik ben göze alamadım . Pişmanmıyım keske boyle olmasaydı dıyorum ısyanım yok ama daha kolay olmasını ısterdım Ege dekı surecten sonra. Sımdı hem vıcdan yuku kaldı hemde unutulmayacak bı hatıra

öncelikle başınız saolsun... ne demek olduğunu anlamasamda sızın yerınızde olabılırdım onu duşunuorum... içtiğiniz antibiyotıkle hıç alakası yok ben o kadar çok kullandım kı antıbıyotık anlatamam sıze Rabbim boyle ıstedı boyle oldu umarım Rabbım sıze nasıp eder ınşallah... uzmeyın kendınızı Allah verır Allah alır...

ama annenin hayatı söz konusuysa yapacak bişey yok. kanunen ve dinene de önce anne kurtarılmalı. o yüzden kendinize vicdan azabı çektirmeyin. keyfi bir sonlandırma olmamış.

Ay çok sevindim ya Allah uzun ömür versin size ve evladınıza

Cute sen o dönem neler yaşadığını unuttun heralde,anormal kanamaların vardı senin, kan kaybından bile ölebilirdin elinden geleni de yaptın, nisan anneleri arasında en heyecanlı sendin...inşallah gene olacak şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim isteyen herkese versin cennette bekleyen melekler de anne babalarına şefaatçi olacaklar

Başınız sağolsun,yaşadığınız şeyler gerçekten çok acı fakat kendinizi bir an önce toparlamanız lazım,inanın beterin beteri de var. Bir sürü kişi hamileliği boyunca dünya kadar ilaç kullanmak zorunda kalıyor ilaçlara bağlı bişey olduğunu sanmıyorum,kaderimizde yazılanları yaşıyoruz sadece,seçimler yapmak elbette bizim elimizde ama her hayırda bir şer olduğu gibi,her şerde de hayır vardır. Allah size hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah,eşinize de çok kızmayın bazı insanlar acılarını bu şekilde atlatıyorlar.

Hikayenizi nefesimi tutarak okudum,sonunu okuyunca gözlerim doldu. Allah ne mucizeler yaratıyor,çok şükür ki size de kızınızı yani mucizenizi bağışladı,nelerle sınanacağımız hiç belli olmuyor önemli olan iyi veya kötü sınavımızı hakkıyla vermek. Allah evladınıza uzun musmutlu ömürler nasip etsin,isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin.

Aminn. Bende sezeryan olduğum için dogum esnasinda dua edemedim sancim olmadı çok fazla. ..

Amin..rabbim her isteyene hayırlı evlat nasip etsin.size de bebeginizi mutlulukla kucaginiza almak nasip etsin..

Başınız sağ olsun.
Umarım eşinizle birlikte daha güçlü zamanlarınız olur.
Yalnız evladını bu şekilde kaybetmiş bir annenin konusuna "bize de hasta dediler, şunu dediler, eltime kaynıma yaşamaz dediler, turp gibi çocuklar doğdu" temalı mesajlar yazmak ne kadar doğru bilemedim.

Çoook geçmiş olsun suan bitmesi iyi olmuş doğduktan sonra emzirdikten sonra iyice baglansaydin ne olacaktı? Benim inandığım birsey var Allah 1 lokma ekmek bile yemesini nasip ettiyse ister kendini bıçakla yine dogar ama nasibi yoksa istersen 9 ay boyunca yat doğmaz cennette seni bekliyor emekliyerek Allahin izniyle Allah kimseyi evladiyla sinamasin amiiiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…