Canım sen moralini mümkün olduğu kadar yüksek tut..
Güçlü ol annesi..Onun sana ihtiyacı var..Onların hissettiğini düşünüyorum..
hep güzel şeyler yaşayacağınızı düşün...
İnşallah bu ameliyatıda atlatıp sağlıkla evinize döneceksiniz..
Çıktıkdan sonrada resim bekliyoruz minik kuzumuzun...
İnşallah syuzan da güzel haber verir bize...
allahım her ikinizin bebeklerini sağlıcakla siz fedakar annelerine bağaşlasın inşallahh onları sapa sağlamm sizlerin kucaklarınıza alacağınız günleri nasip etsinn sabır ve dayanma gücünü yüce mevlam sizlerden eksik etmesin canlarım allahım hep yanınızda olsun dualarımız sizler ve küçük bebekleriniz için allah onları korusun inşallah
arkadaşım çok üzüldüm yazını okurken bebeğin adına da senin adına da ayrı ayrı üzüldüm.
sana birtek şey söylemek istiyorum ben 16 haftalık tek ve 21 haftalık ikiz bebeklerini kaybetimiş biriyim.
Bebeklerim için hiçbirşey yapamadım tek bir nefes alamadan bu dünyadan uğurladık onları. Şİmdi ellerim bmboş gebe de kalmam mümkün değil. Öylece yapayalnız kalakaldım burda. Şimdi tek ümidim onlara ahirette kavuşabilmek.
Sen en azından yaşama şansı olabilecek kadar doğduğunda nefes alabilecek kadar tutabilmişsin bebeğini karnında. Belki çok acılar çekti ama yaşadı ve hala da direnebiliyor. Yavrularımı bu noktaya getirebilmiş olmayı inan bana çok isterdim.
Sana bunları teselli vermek içn değil gerçekten hissettiklerimi paylaşmak için yazdım. Sana ve bir mucizeyi başaran bebeğine uzun ve sağlık dolu ömürler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?