Premature Bebekler 24 haftalik dogan bebegim hala savasiyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım benim yaaa... çok geçmiş olsun zor günleriniz geride kalmış Allahın izniyle...
benim kızım küvezdeykende emerdi biz bi sorun yaşamadık başta...
sütünün azalması ile ilgili emmediği için olabilir... humana ve boza yı şiddetle tavsiyeederim canım... bol bol hurma da ye.. inşallah bollaşır sütün canım... oruçu düşünme canım sonra kaza edersin Allahın izniyle...

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.
1. sayfanın başından sonuna kadar üşenmeden merakla okudum...kimi zaman gözyaşlarıma hakim olamadım:gitme: kimi zaman mutluluktan uçtum...şuan o kadar çok sevindim ki anlatamam...zemuszemus RABBIM birdaha yaşatmasın... :Saruboceq:Bebeğinizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu yaşam diliyorum size.a.s.

bende sezeryanla doğum yaptığım için sütüm 1 hafta sonra gelmişti tabi bu arada kızıma biberonla mama vermek zorunda kaldım daha sonrasında göğsümü almak istemedi, silikon gögüs ucları var onları dene birde, ben gögüs ucunu takıp içine ve ucuna birazda sütümden akıtıyordum biberona benzediği için tutması kolay oluyor ve emiyor, kızım öyle öyle alıştı emmeye 1 ay kadar bu şekilde emzirdim sonra yavaş yavaş onuda bıraktırdım normal emmeye başladı şimdi 14 aylık ve hala emziriyorum sütümün çoğalması içinde humana still tea ve rezene çayı içtim bol bol çok faydasını gördüm, inşallah senin bebeğinde güzel güzel emer bir an önce...

ylncım maşallah kızına canım ne güzel bi kız olmuş gökçemiz ayy senin kızı görünce sanki kendi kızımı görmüş gibi oldum rabbim herkesi sevindirsin inş

masallah rabbim nazardan korusun insallah
ne zorluklar atlattiniz insallah hepsi geride kaldi.annesi emzirme kalkani varya onu tak da emzir.belki tutmasi kolay olur o sekilde.biberona alistigi icin seni emmek istemiyordur.birde öyle dene.
sende bol bol bitki cayi ic ilik ilik.pirinc, revani tatlisi.cörek otu tozu varsa balla karistirip ye bunlar süt yapiyormus.

Canım maşallah Gökçemize.
Ne kadar meşgul olduğunu tahmin edebiliyoruz aynı dönemlerden geçtiğimiz için.
Canım şu an emziğe alıştıysa sağarak ver.
Berkay eve geldiğinde emmeye hiç gücü yoktu ve doktorlar sağarak biberonla vermemi söylemişti gerçekten sağarken süt az geliyor ve gittikçe azalıyor. Yani bende öyle oldu ve ancak 2 ay verebildim. Sonra sütüm tamamen gitti. Yani bebeğimi hiç emziremedim.
Eğer seni emmeye gücü varsa ve buna alıştırabilirsen gerçekten süper olur. Ama emmiyorsa bu dönemde kilo alması çok önemli sağarak vermekten başka çare kalmıyor. 2 saatte bir sağmaya çalış ve bol bol su tüket. Mümkün olduğunca mama vermemeye çalış sütün yetiyorsa hep anne sütü içsin.
Sana Gökçeyle birlikte mutlu sağlıklı günler dilerim. Sevgiler...

rabbim kızını sağlıkla büyütmeni nasip eylesin canım ilk sayfada yazını okuyunca çok üzüldüm ama meleğin çok şükür iyiymiş ve artık ailesiyle evinde

kocaman kocaman kocaman maşalllah kıs çok sevimli rabbim nazarlardan saklasın hayırlı sağlıklı ömür nasip eder inş çok sevindim ya kendi bebeğimmiş gibi

bu zorlu imtehanı çok şükür atlatmışın
Rabbim sana ve bebeğine başka hiç bir sıkıntı göstermesin

cok saol teyzesi insallah kizimin bundan sonraki hayati bize herseyi unutturacak kadar güzel olur...ilk dogdugu halini görseydin kirisik kücücük el kadar bi gökce görürdün canim...birgün babasinin yüzügünü gökcemin koluna takmistik bilezik gibi olmustu ah ah o günleri düsününce bu halimize binlerce kez sükürler olsun diyorum...

canim cok saol dere otu tavsiyeni denedim ve gercekten ise yariyo sükürler olsun sütüm tekrardan cogaldi artik kizima yetiyo :))) hala zor emiyo ..tutabiliyo ama emmek istemiyo biberona alistigi icin zor geliyo galiba ama olsun sagdigim sütü veriyorum sonucta anne sütü ile besleniyo..yardimin icin tesekkür ederim canim .....

ylncım maşallah kızına canım ne güzel bi kız olmuş gökçemiz ayy senin kızı görünce sanki kendi kızımı görmüş gibi oldum rabbim herkesi sevindirsin inş

cok saol canim amin canim insallah rabbim herkesi sevindirir...benim tatli melegim büyüdü allaha sükür darisi senin melegine insallah...rabbim kolay dogumlar nasip etsin insallah..

hepinize tek tek cvp veremiyorum kusuruma bakmayin (( coook tesekkürler hepinize ... allah sükür gökcem iyi misil misil uyuyo simdi bende firsattan istifade kk ya bakim dedim... sütüm fazlalasti allaha sükür artik kizima yetiyo...gökce biberona alistigi iicn emmek istemiyo emzirmek icin takilan o basliklari denedim hic agzina bile almak istemedi .... biberonu vermeden önce emziriyorum ne kadar emse kardir diye... mehtap haklisin galiba henüz cenesi güclü olmadigi icin emerken yorulup uyuyo .. bende uyuyana kadar emziriyorum sonra sporumuzu yapiyoruz spor yaparken uyaniyo sonrada biberonla karnini doyuruyorum.....
gercekten hissettiklerimi ,,duygularimi anlatamiyorum ama sizler beni anliyosunuzdur ayni seyleri sizlerde hissettiniz cünkü...kuzumu her yatagindan alirken ilk eve geldigimiz günkü heyecani hala yasiyorum ,,her altini degistirdigimde ameliyat izlerini görünce hala mahvoluyorum ... hastane günlerini unurmak icin hala zamana ihtiyacim var galiba..
birazda gökcemdeki gelismelrden bahsedeyim...gökceme düzenli spor yaptiriyorum günde 3 defa ilaclarimiz var 3 tane bide cigerleri icin tuzlu su buhari veriyorz (türkiyede adinin ne oldugunu bilmiyorum)...gökce onunla konustugumda gülmeye basladi beni odadn odaya giderken cok uzak olsam bile takip ediyo...bir kac defa sesli güldügünü duydum ama sürekli deil arada cok neseli olursa .. suan gelisiminden allaha sükür doktorlari memnun.. tek sorunumuz kizimin gözünde enfeksiyon oldu sürekli capaklaniyo doktora götürdük damla verdi ama hic ise yaramadi pazartesi doktora gitcez bakalim ne dicek..kilosunu suan tam bilmiyorum pazartesi yazarim düzeltilmis 2 aylik olduk ... hepinizi allaha emanet ediyorum ....

maşallah gökçeye bidaha hiç sorun yaşamassınız canım bebegini saglıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…