24 Eylül'de Kombine (silikon+burun) ameliyat oluyorum

ben bugün denizli devlet hastanesindeki doktora muayene oldum.
kasımın ikinci haftasında ameliyat için gün verdi.epey sorular sordum...
anlattıkları aşağı yukarı bizim de burda konuştuğumuz ,bildiğimiz şeyler.
özetlersek,bana 180cclik damla şeklinde pütürlü protezi kasüstüne yerleştirecek.
zaten kendi deneyimlerine güvenmek zorundayım...
masraf olarak3500-4000ytl arası tutacak sanırım..peşin ödenecek.
inşallah ameliyat sonrası burda da sizinle paylaşırım.

Hadi bakalım inşallah sende bu günleri geride bırakıcaksın.:teytey:
Yanlız bişey kafama takıldı 180 cc yi doktormu önerdi senmi istedin.Küçük gibi geldi de bana ? :uhm:

180cc yi doktor önerdi bana.ben de dedim sakın küçük olmasın diye...protezi görmedim daha.acaba 200cc de ısrar etsemmi?minyon tipliyim de ondanmıdır bana 180 iyi olur dedi.
gerçi ameliyat esnasında başka boyut da deneyeceğini söyledi...
hiç 180lik protez sonucu görmediğim için ben de bilmiyorum.
cup olarak hangi bedene eşit oluyor sizce?

acaba kasüstü ve damla şekli pütürlü nasıl durur?umarım yanlış karar almıyorumdur

blauschatz seninkiler kas üstü yerleştirildi değil mi.?peki dokunduğun zaman nasıl bir his oluyor.silikonlar eline geliyormu?peki soğukluk hissediyormusun?

blauschatz seninkiler kas üstü yerleştirildi değil mi.?peki dokunduğun zaman nasıl bir his oluyor.silikonlar eline geliyormu?peki soğukluk hissediyormusun?

Mertcim benimkiler kas altı değil kas üstüde değil, subfecial yani zar altı denen bir yöntemle yerleştirildi zar denilen şeyde öyle çok ince bişey değilmiş kastan daha ince olan bir katmanmış.

Dokunduğum zaman protezim elime gelmiyor hiç hissetmiyorum soğukluk desen hiç yok şimdilik ..Meme bezi yeterli olanlarda bu tür yapaylıklar olmuyormuş diye biliyorum.a.s.:1hug:

benim de meme bezi yeterli.çünkü içleri tamamen boşaldı ..
kasüstü dedi doktor bana.sende kullanılan yöntem bana uygulanacak olandan farkı nedir ki acaba?farkı var mı?

benim de meme bezi yeterli.çünkü içleri tamamen boşaldı ..
kasüstü dedi doktor bana.sende kullanılan yöntem bana uygulanacak olandan farkı nedir ki acaba?farkı var mı?

Canım doktorumun dediğine göre hem protezin ele gelme hissini azaltması hem kapsullenmeminin azalması nedeniyle böyle bir yöntem uygulamı.Bana dediğide kas üstüydü ameliyat esnasında böyle bir yöntemi uygulamış sonradan söyledi bana a.sa.s.

önemli bir bilgi

ameliyatı olduktan sonra bebek emzirilemiyor gibi bir şey duydum doğru mudur acaba ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…