- Konu Sahibi blauschatz
peki blauschatzçım ağrıların nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bak daha 4. günden beğendin sen göğüslerini ah ah sen 1 kaç ay geçtikten protezlerin yerine oturduktan sonra gör :) ozaman ayna karşısında kendine bakmaya doyamazsın canım kaç cc taktı doktor
peki blauschatzçım ağrıların nasıl?
CADIARZU:uhm:canım ya merakıma yenildim hani bu kadar ağrı olacağını bilsen gene yaptırırmıydın öpüldün
çok geçmiş olsun blauschatz
bende çok yakında göğüs ameliyatı olucam:dance:
senin ameliyatında göğüs altından deri çıkarıldımı?
eğer çıkarıldıysa ne boyutta açıldı göğüsün? CADIARZU
yani dikiş izlerin ters t şeklinde mi, sadece göğüs ucu kadarmı?
bide tıp fakültesinde ameliyattan sonra 1 gece kaldığında özel odada mı kaldın?
özel oda için fark ödeniyormu? bende emrah arslan a görünmeyi düşünüyorum.
canım bugün nasılsın? son durumun nedir?
ewet blauschatzcım arkadaşlarımızın desteği çok büyük gerçekten a.s.
darısı benim gibilerin başına inss. :teselli:
blauschatz nasılsın canım agrıların iyice azalmıştır artık diymi? nasıl yeni görüntünden memnunmusun canım ?
düzelir düzelirrr canım herşey düzelir. şimdi kendini daha ii hissediyorsundur. hem fiziksel olarak hemde psikolojik olarak. ben çok rahatlamıştım bu ameliyattan sonra:)
bekle kıs bu ne acelen hemen inermiymiş öle olsa herkess hemen yaptırı çıkar gezer: burnunada alışıcan yakında ama tabi onunda şişliklerini inmesi biraz daha uzun sürüyor ama olsun sonucu çook güsel olucak sen ona bakka.s.
offf offf sana geçmişler olsun cnm ve hayrlı olsn tabi:) darısı başıma diyim artık...mersindemi oldun ameliyat cnm sana ne kadara mal oldu?
blauschatz ,ameliyatının üzerinden tam bir ay geçti artık.
şuan kendini nasıl hissediyorsun.
silikonlarındaki gelişmeler ne oldu,özet halinde anlatabilir misin?
cohesive jel protez hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar?
teşekkür ederim sanırım ilk önce kılıfı koyup daha sonra içini dolduruyorlar umarım doğru anlamışımdırfisfisfis
Canım, bildiğim kadarıyla serum fizyolojik protezlerin önce kılıfları konuyor sonra içini dolduruyorlar ..ama serum fizyolojik sıvıyla dolduruyorlar jel ile değil çünkü patlama sırasına kaza vs.jel vücuda dağılıyor zarar veriyormuş serum fizyolojik ise zarar vermiyormuş
Bahsettiğin cohesive jel ise katı jel protezlerdir çünkü bana takılan mentor choesive hight profile 300 cc idi.Doldurulan değilde katı halde bulunan protezlerin çeşitleri ; choesive I -II-III diye sertliklerine göre (içindeki jelin sertliği) ayırmışlar.a.s.