- Konu Sahibi blauschatz
-
blauschatz merhaba, öncelikle şimdiden geçmiş olsun umarım çok rahat bir şekilde geçirir ve atlatırsın. nerde ameliyat oluyorsun doktorun kim? bende düşünüyorum ve biraz daha cesaret toplayabilirsem hemen ameliyet masasına yatacağım. Sen hangi yöntemle ameliyat olacaksın? koltuk altı, göğüs ucu vs? ve hangi silikonu nereye yerleştirmeye karar verdiler. Muayene esnasında sana göğsünün ne kadar büyüyeceğini gösteriyorlar mı?? biraz dağınık oldu ama aklıma geleni yazdım :) ilgine çok teşekkürler.
ücreti ne kadar canım?
buyuk taktirmakta fayda var diye dusunuyorum, ben simdiki aklim olsaydi biraz daha buyuk taktirirdim... bu arada ben cesaret edemezdim iki ameliyata birden, insallah hersey yolunda gider.. allah yaninda olsun arkadasim
buyuk taktirmakta fayda var diye dusunuyorum, ben simdiki aklim olsaydi biraz daha buyuk taktirirdim... bu arada ben cesaret edemezdim iki ameliyata birden, insallah hersey yolunda gider.. allah yaninda olsun arkadasim
güselim senin haberin yok sanırım hamile olduğunda protezlerini çıkartma diye bi olay yok... onların bi zararı yok ...yanlış biliyorsun
Şu an için her ikisinden de memnun değilim senağlama çünkü kocaman sargılı bir burun...... yapay bir şekilde yukarısı şiş ve sert iki memiş evet çirkin geliyorlar gözüme elimden gelse çıkarıcam hemen senağlama
düzelir dimi kızlarrrr bu yapay ağrılı şişlik sertlik gider dimi senağlama senağlama
canım tekrar çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda agrıların geçer ve herşey istedigin gibi olur.
peki eşin de destek oluyor mu sana blauschatzçım?o neler diyor/düşünüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?