Tuvalet Eğitimi 24 ay tuvalet alışkanlığı

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.
Ya annelik işte hepsini düşünmek lazım. Ama bu konuda kesinlikle öyle önce çözmesi lazım. Benimkisi yapınca anne çiş diyor çözdü gibi en azından onun çiş olduğunu biliyor kıyamam çok komikler yaaa yanlış uere yapıyır ama adı çiş inşallah öğrenecek bakalım sabredip göreceğiz

Jee mantıklı bir noktada söylüyor belki de ben anlamıyor olabilirim dikkat edeyim bakalım belki fark ederim

Selam kızlar . Bugün kuzım iki kere kaka yaptı tuvalete ve yaparken de hiç korkmadı .sabır ve altına yaptığında hiç kızmamak baya işe yarıyor . Geldiğinde de kendisi söylüyor . Bir tek gce bezimiz kaldı . Onu da bugün veya yarın çıkartıp denicem . Öğln uykularında bezsiz yatıyor .

Masallah kizceye :) benim kizim da ben tuvaletteyken cisi gelmis, beni goremeyince kiyafetleriyle lazimliga oturup yapmis :)))) evet camasir cikti, ama hali koltuk silmek zorunda birakmadi beni sagolsun..

Masallah kizceye :) benim kizim da ben tuvaletteyken cisi gelmis, beni goremeyince kiyafetleriyle lazimliga oturup yapmis :)))) evet camasir cikti, ama hali koltuk silmek zorunda birakmadi beni sagolsun..
Haha en azondan yerini tutturmuş . Bnde yanından pek ayrılamıyorum . Olduğu yerde kaka diyor . Zamanla yanıma gelmeye de alışır inşallah . Bugün hiç altına yapmadı şu saate kadar çok şükür

Maalesef az önce kakasını yapmış üstüne . Babasına emanet etmiştim . Buün 4. Kakası bu 3 tanesini tuvalete yapmıştı

Dun gece iki kez kaldirdim cise. Sabah kuru kalkti. Gunduz de cis kazamiz yok, ama kaka da yapmadi. Yarin sabah kahvaltidan sonra tuvalete denk getiremezsek efsane bi kaka temizligi bekliyor beni :)

Dun gece iki kez kaldirdim cise. Sabah kuru kalkti. Gunduz de cis kazamiz yok, ama kaka da yapmadi. Yarin sabah kahvaltidan sonra tuvalete denk getiremezsek efsane bi kaka temizligi bekliyor beni :)
Ay benimkisi şuan gözüme baka baka çiş yapıyor hatta lazımlık ta oturup dışarı yapıyır kaka sorunu devam ediyor hala.

Valla gündüzü halkettik iki gündür kazasız şükür. Kalayı hala çekinerek yapıyor . Şuan kakası var ama tutuyor bakalım yapsa da rahatlasak. Bugün gece bezini de çıkartıcam.
Benim bugünde kazalı devam etti kaka yapmadı hala. Bir kez altına çiş yaptı sonra hep oyunla gittik benimkisi tuvalete gitmek istemiyor zır geliyor totoşs kalmak

Benim bugünde kazalı devam etti kaka yapmadı hala. Bir kez altına çiş yaptı sonra hep oyunla gittik benimkisi tuvalete gitmek istemiyor zır geliyor totoşs kalmak
Haha süsle biraz tuvaleti valla alışıyolar zamanla alışır söyler o da . Kazalar normal zaten . Bnde uyutcam şimdi ama çiş yapıp da yatırsam diyorum yapmıyor . Bu gece bezi çıkartıcam bakalım . Zor bi gce olucak bizim için

Her çiş sonrası ödül var şuan bakalım yasak bitsin süsleme yaparım yoksa söylemeyecek daha da

Her çiş sonrası ödül var şuan bakalım yasak bitsin süsleme yaparım yoksa söylemeyecek daha da
Bzimki ödülü peşin peşin istiyor . Tuvalate oturuyır şeyşi (şeker ) diye bağırıyor onu veriyosun su istiyor onu veriyosun emzik istiyor . O tuvaletini yapcak diye otuz kere gidip gelitorum dün akşam da bezini takmak zorunda kaldım çok karpuz yedi ve bi biberon su içip öyle yttı . Hayatta baş edemem dedim bugün bakalım kısmet

Öğlen benimki her şeyi suladı ya hala kaka yapmak istemiyor. Ne olacak bu böyle yavrum kıyma mm biliyor kakası var qyakta yapmak istiyor zor geliyor gitmek veya korkuyor

Öğlen benimki her şeyi suladı ya hala kaka yapmak istemiyor. Ne olacak bu böyle yavrum kıyma mm biliyor kakası var qyakta yapmak istiyor zor geliyor gitmek veya korkuyor
Senin de baya olsu başlayalı hazır mı değil ki acaba ?ben günlük olarak kayısı erik hoşafı yapıyırum ondan falan içiyor . Kkasını zır yapmıyır en azından acıtmıyor. Ama bizimki de kakasını ucuna gelene kadr yapmıyor . Hala bieaz tedirgin yapıyor . Kaka işi daha garip geliyor çocuklara

Bilmiyorum hiç ya ama şu saatten sonra beze dönmek çok saçma olur sanırım ve istemiyor zaten takalım mı diye sordum hayır diyor. Birkaç gündür temizlik yapıyorum bakamadım sormayı unuttum derken oraya buraya yaptı. Ben sormadan o geldi demiyor

Aynen insan istemiyor o kadar uğraşıpta beze dönmek . Vala dalma işe güce .benimki gelince söylüyor ama yalnız bırakmıyorum yine de . Kaka kaka diyor ama hiç yalnız bırakmadıpım için bıraksam yanıma gelip söyler mi bilmiyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…