- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Chivas Regal
-
Ya annelik işte hepsini düşünmek lazım. Ama bu konuda kesinlikle öyle önce çözmesi lazım. Benimkisi yapınca anne çiş diyorBunu biraz da çocuk belirliyor. Kızımda ben de lazımlık kullanıyorum ama mesela tuvalete yakın bir noktadaysak hop klozete oturtuyorum - ki bizde adaptör falan da yok. Abisininki çok eskidiği için atmıştık. Şu alışma sürecinde bence illa klozet diye inatlaşmayın, önce bir durumu çözsün..
İkisini de kullanması iyi de olabilir. Mesela dışarı çıkarken portatif lazımlık kullanırsınız, yadırgamaz. Ya da misafirliğe gittinizde klozeti kullanması gerekir, yine yadırgamaz.
Kız kardeşim yeğenimi lazımlıktan vazgeçirmek için deliler gibi uğraştı. Ama benim oğlum, daha 4 yaşında bile değil, kız kardeşine göstersin diye lazımlığa oturmasını istediğimde bana dehşetle bakıp, anne bu bebekler için ben abiyim dedi :)))) ki lafı bile geçmedi böyle bişeyin.
Şu kızçemin işini tam olarak çözeyim derken oğlumu ihmal ettim..oğlumla da ilgilenmem lazım. İşerken pipiyi aşağıya itmesi gerektiğini çözemedi hala :) Kendi kendine yapmak istediğinde çok sıkıntı oluyor. Dur bu akşamdan itibaren onun üzerinde çalışayım biraz.
Öfff, bazen daral geliyor :)
Jee mantıklı bir noktada söylüyor belki de ben anlamıyor olabilirim dikkat edeyim bakalım belki fark ederimYa bende gözümden kaçırmıyorum yine ne olur ne olmaz diye . Bende baktım bzimki 3-4 saat tutabiliyor . Sürekli sormim 1.5 saatte bi hatırlatayım dedim . Kızım öyle söylemeye basladı . Hatta ben beni kandırıyor sanıyodum çünkü kaka kaka deyip tuvelete gdelim deyince gülüp hayır diyodu . 2 dk sonra altına yapıyordu. Sende takip et belki bi işaret bişey veriyodur .
Masallah kizceye :) benim kizim da ben tuvaletteyken cisi gelmis, beni goremeyince kiyafetleriyle lazimliga oturup yapmis :)))) evet camasir cikti, ama hali koltuk silmek zorunda birakmadi beni sagolsun..Selam kızlar . Bugün kuzım iki kere kaka yaptı tuvalete ve yaparken de hiç korkmadı .sabır ve altına yaptığında hiç kızmamak baya işe yarıyor . Geldiğinde de kendisi söylüyor . Bir tek gce bezimiz kaldı . Onu da bugün veya yarın çıkartıp denicem . Öğln uykularında bezsiz yatıyor .
Haha en azondan yerini tutturmuş . Bnde yanından pek ayrılamıyorum . Olduğu yerde kaka diyor . Zamanla yanıma gelmeye de alışır inşallah . Bugün hiç altına yapmadı şu saate kadar çok şükürMasallah kizceye :) benim kizim da ben tuvaletteyken cisi gelmis, beni goremeyince kiyafetleriyle lazimliga oturup yapmis :)))) evet camasir cikti, ama hali koltuk silmek zorunda birakmadi beni sagolsun..
Maalesef az önce kakasını yapmış üstüne . Babasına emanet etmiştim . Buün 4. Kakası buMasallah kizceye :) benim kizim da ben tuvaletteyken cisi gelmis, beni goremeyince kiyafetleriyle lazimliga oturup yapmis :)))) evet camasir cikti, ama hali koltuk silmek zorunda birakmadi beni sagolsun..
4te 3 cok guzel skor :) sakin moralini bozma. 3 gun once benim kizce de kaka yapti altina. Yavas yavas bitecek bu kazalar.Maalesef az önce kakasını yapmış üstüne . Babasına emanet etmiştim . Buün 4. Kakası bu3 tanesini tuvalete yapmıştı
Yok yok bozmuyorum . Kabız olmasında yeter ki yapsın4te 3 cok guzel skor :) sakin moralini bozma. 3 gun once benim kizce de kaka yapti altina. Yavas yavas bitecek bu kazalar.
Ay benimkisi şuan gözüme baka baka çiş yapıyor hatta lazımlık ta oturup dışarı yapıyırDun gece iki kez kaldirdim cise. Sabah kuru kalkti. Gunduz de cis kazamiz yok, ama kaka da yapmadi. Yarin sabah kahvaltidan sonra tuvalete denk getiremezsek efsane bi kaka temizligi bekliyor beni :)
Valla gündüzü halkettik iki gündür kazasız şükür. Kalayı hala çekinerek yapıyor . Şuan kakası var ama tutuyor bakalım yapsa da rahatlasak. Bugün gece bezini de çıkartıcam.Durum nasıl sizde. Bizde kazalı kakalı çişli gidiyor
Benim bugünde kazalı devam etti kaka yapmadı hala. Bir kez altına çiş yaptı sonra hep oyunla gittik benimkisi tuvalete gitmek istemiyor zır geliyor totoşs kalmakValla gündüzü halkettik iki gündür kazasız şükür. Kalayı hala çekinerek yapıyor . Şuan kakası var ama tutuyor bakalım yapsa da rahatlasak. Bugün gece bezini de çıkartıcam.
Haha süsle biraz tuvaletiBenim bugünde kazalı devam etti kaka yapmadı hala. Bir kez altına çiş yaptı sonra hep oyunla gittik benimkisi tuvalete gitmek istemiyor zır geliyor totoşs kalmak
Her çiş sonrası ödül var şuanHaha süsle biraz tuvaletivalla alışıyolar zamanla alışır söyler o da . Kazalar normal zaten . Bnde uyutcam şimdi ama çiş yapıp da yatırsam diyorum yapmıyor . Bu gece bezi çıkartıcam bakalım . Zor bi gce olucak bizim için
Bzimki ödülü peşin peşin istiyor . Tuvalate oturuyır şeyşi (şeker ) diye bağırıyor onu veriyosun su istiyor onu veriyosun emzik istiyor . O tuvaletini yapcak diye otuz kere gidip gelitorumHer çiş sonrası ödül var şuanbakalım yasak bitsin süsleme yaparım yoksa söylemeyecek daha da
Öğlen benimki her şeyi suladı ya hala kaka yapmak istemiyor. Ne olacak bu böyle yavrum kıyma mm biliyor kakası var qyakta yapmak istiyor zor geliyor gitmek veya korkuyorBzimki ödülü peşin peşin istiyor . Tuvalate oturuyır şeyşi (şeker ) diye bağırıyor onu veriyosun su istiyor onu veriyosun emzik istiyor . O tuvaletini yapcak diye otuz kere gidip gelitorumdün akşam da bezini takmak zorunda kaldım çok karpuz yedi ve bi biberon su içip öyle yttı . Hayatta baş edemem dedim bugün bakalım kısmet
Senin de baya olsu başlayalı hazır mı değil ki acaba ?ben günlük olarak kayısı erik hoşafı yapıyırum ondan falan içiyor . Kkasını zır yapmıyır en azından acıtmıyor. Ama bizimki de kakasını ucuna gelene kadr yapmıyor . Hala bieaz tedirgin yapıyor . Kaka işi daha garip geliyor çocuklaraÖğlen benimki her şeyi suladı ya hala kaka yapmak istemiyor. Ne olacak bu böyle yavrum kıyma mm biliyor kakası var qyakta yapmak istiyor zor geliyor gitmek veya korkuyor
Bilmiyorum hiç ya ama şu saatten sonra beze dönmek çok saçma olur sanırım ve istemiyor zaten takalım mı diye sordum hayır diyor. Birkaç gündür temizlik yapıyorum bakamadım sormayı unuttum derken oraya buraya yaptı. Ben sormadan o geldi demiyorSenin de baya olsu başlayalı hazır mı değil ki acaba ?ben günlük olarak kayısı erik hoşafı yapıyırum ondan falan içiyor . Kkasını zır yapmıyır en azından acıtmıyor. Ama bizimki de kakasını ucuna gelene kadr yapmıyor . Hala bieaz tedirgin yapıyor . Kaka işi daha garip geliyor çocuklara ☹
Aynen insan istemiyor o kadar uğraşıpta beze dönmek . Vala dalma işe güce .benimki gelince söylüyor ama yalnız bırakmıyorum yine de . Kaka kaka diyor ama hiç yalnız bırakmadıpım için bıraksam yanıma gelip söyler mi bilmiyorum .Bilmiyorum hiç ya ama şu saatten sonra beze dönmek çok saçma olur sanırım ve istemiyor zaten takalım mı diye sordum hayır diyor. Birkaç gündür temizlik yapıyorum bakamadım sormayı unuttum derken oraya buraya yaptı. Ben sormadan o geldi demiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?