- Konu Sahibi Chivas Regal
Bunu biraz da çocuk belirliyor. Kızımda ben de lazımlık kullanıyorum ama mesela tuvalete yakın bir noktadaysak hop klozete oturtuyorum - ki bizde adaptör falan da yok. Abisininki çok eskidiği için atmıştık. Şu alışma sürecinde bence illa klozet diye inatlaşmayın, önce bir durumu çözsün..Şuan biz lazımlık kullanıyoruz acaba bende kullannasam mı düşündüm şimdi
İkisini de kullanması iyi de olabilir. Mesela dışarı çıkarken portatif lazımlık kullanırsınız, yadırgamaz. Ya da misafirliğe gittinizde klozeti kullanması gerekir, yine yadırgamaz.
Kız kardeşim yeğenimi lazımlıktan vazgeçirmek için deliler gibi uğraştı. Ama benim oğlum, daha 4 yaşında bile değil, kız kardeşine göstersin diye lazımlığa oturmasını istediğimde bana dehşetle bakıp, anne bu bebekler için ben abiyim dedi :)))) ki lafı bile geçmedi böyle bişeyin.
Şu kızçemin işini tam olarak çözeyim derken oğlumu ihmal ettim..oğlumla da ilgilenmem lazım. İşerken pipiyi aşağıya itmesi gerektiğini çözemedi hala :) Kendi kendine yapmak istediğinde çok sıkıntı oluyor. Dur bu akşamdan itibaren onun üzerinde çalışayım biraz.
Öfff, bazen daral geliyor :)