24.08.2009 da Starnberg deyimm...

simurg80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2007
56
0
44
Öncelikle herkese selama.s.
Başlıkta belirttiğim gibi bu ay sonu aile birleşimi ile oraya geliyorum.Buna bağlı olarak bir kaç sorum olacak.
Ben Türkiye de 11 yıllık devlet memuruyum,ameliyathane hemşiresiyim.Okuldan ebelik diplomam var.2 yıl kadar ebelik yaptım.
Oraya geldiğimde hangi aşamalardan sonra işimi yapabilirim.3 yıllık meslek kursun da bahsediyorlar.Diplomam ve hizmet yılımı gözönünde bulundurarak bunu daha kısa süreye indirirler mi?
Bir de diyelim ki meslek kursunu da aldım.Hastane de mi çalışayım?
Kendime ait sağlık kabini(klinik) mi açayım?
Yardım ve görüşlerinizden dolayı şimdiden teşekkürleropuyorumnanaktan

Sorduğum konularla ilgili bilgi sahibi olan kimse yok muuuu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

diplomalar burada gecmiyor :KK43: önce burada denklik yapmak gerekiyor ki bu 1 yil dil dersi, sinav verilirse 2 yil da brans dersleri farki olarak tamamlaniyor... tabi benim bu bahsettigim üni dip. icin... sizin durumunuzda belki farkli bir yol bulunabilir... diploma ve aldiginiz tüm derslerin transkriptini mutlaka alin okulunuzdan hatta almanca yeminli tercümandan ceviri de yaptirip öyle getirin herseyi yaninida. burada ceviri vs cok pahali...

son bir not eger ceviri yaptirirsaniz resmi islemlerde kollanacaginiz icin noter tasdiki ve apostil gerekiyor...

diplomalar burada gecmiyor :KK43: önce burada denklik yapmak gerekiyor ki bu 1 yil dil dersi, sinav verilirse 2 yil da brans dersleri farki olarak tamamlaniyor... tabi benim bu bahsettigim üni dip. icin... sizin durumunuzda belki farkli bir yol bulunabilir... diploma ve aldiginiz tüm derslerin transkriptini mutlaka alin okulunuzdan hatta almanca yeminli tercümandan ceviri de yaptirip öyle getirin herseyi yaninida. burada ceviri vs cok pahali...

son bir not eger ceviri yaptirirsaniz resmi islemlerde kollanacaginiz icin noter tasdiki ve apostil gerekiyor...

Cok tsekkür ederimopuyorumnanaktan

X