- 29 Temmuz 2012
- 180
- 151
- 103
- Konu Sahibi hersey_dua_ile
-
- #1.721
Ahaha pardon canım karıştırmışımYanlis yere etiketlerin canım
Okudum Allah kabul etsin inşallahMeva59 için bildirim yapmayanlar
sepulik
K Kirazxyz
debriyajgazfren
@Aktif Lora ve kardeşi
@humanbeings
@Sevgicik
D u t
@Hogwartss
Balanne26
@Btlaydnz23
M Mavi Menekse
ada_elif
@Cikolataparcacigi
@Asiltutku annesi
Aynen bu bebe beni altüst etti bugün karıştırmışım kusuruma bakmaEtiketi pixiee yanlış yaptın kuzum
Amin canım:) ⚘hersey_dua_ile rabbım kabul eylesın canım
Amin canımAllah razı olsunhersey_dua_ile senin niyetin için okudum Rabbim kabul etsin. Amin.
Amin canım Allah razı olsunhersey_dua_ile canım senin niyetine okudum Allah kabul etsin inşaallah Allahım razı olsun dua arkadaşlarım bir duanın sonuna daha geldik hepiniz hakkınızı helal edin inşaallah hep şükrünü de yaparız
Okundu.Meva59 için bildirim yapmayanlar
sepulik
K Kirazxyz
debriyajgazfren
@Aktif Lora ve kardeşi
@humanbeings
@Sevgicik
D u t
@Hogwartss
Balanne26
@Btlaydnz23
M Mavi Menekse
ada_elif
@Cikolataparcacigi
@Asiltutku annesi
1.sepulik ✔
2. @A R Y A ✔
3. K Kirazxyz ✔
4. @selef0111 ✔
5.debriyajgazfren ✔
6. @Adige- ✔
7.Akulina ✔
8. @Tospaagtd ✔
9. @Aktif Lora ✔
10. @Life light ✔
11. @agustos72 ✔
12. @humanbeings ✔
13.Akulina (annesi) ✔
14. @Sevgicik ✔
15. @Hemsirecik ✔
16. E Ecem1628 ✔
17.D u t ✔
18. @Hogwartss ✔
19.nursevdi ✔
20.Balanne26 ✔
21. @Btlaydnz23 ✔
22. M Mavi Menekse ✔
23.ada_elif ✔
24. @Aktif Lora (kardesi) ✔
25. @Cikolataparcacigi ✔
26. @Asiltutku (annesi) ✔
27.duayamuhtaciz ✔
28. @gamzelita ✔
29. M Meva59 ✔
30.hersey_dua_ile ✏
Niyetine okunacak arkadaşımız :hersey_dua_ile yani ben
Niyeti: Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Allahım Ya Fettah Ya Semi sen gamze kuluna hayırlısıyla memur olarak atanmayı nasip et. Gireceği dgs ve kpss sınavlarından en yüksek puanları almayı nasip et. Ya Rezzag evlerine bereketli ve bol kazançlar ver. Borçlarını ödeme kolaylığı ver. Ya Vedud Ya Cami eşiyle huzurlu mutlu sağlıklı yaşayacağı bir ömür ver.
Ya Zül Celali Vel İkram burada birbirimize dua eden hepimizin de dualarını kabul et. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim AMİN AMİN AMİN....
Okunacağı süre:
26 NİSAN SALI SAAT 19:00 - 28 NİSAN PERŞEMBE SAAT 19:00
Kişi Başı Okunacak Sayı: 7.970 Ya Fettah
Dua Sahibinin Okuyacağı Sayı: 7.991 Ya Fettah
ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM MÜMKÜN OLDUĞUNCA HIZLI OKUSANIZ YARIN KADİR GECESİ DUASINI YAPARDIM. YİNE DE YETİŞMEZSE CANINIZ SAĞOLSUN. DİĞER ARKADAŞLARDA OLDUĞU GİBİ OKUYAMAYACAK OLAN SAYI BİLDİRİRSE KENDİM DE OKURUM. ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN
Senin adına 7970 adet okudum bağışladım canım Allah tez zamanda duanı kabul etsin1.sepulik ✔
2. @A R Y A ✔
3. K Kirazxyz ✔
4. @selef0111 ✔
5.debriyajgazfren ✔
6. @Adige- ✔
7.Akulina ✔
8. @Tospaagtd ✔
9. @Aktif Lora ✔
10. @Life light ✔
11. @agustos72 ✔
12. @humanbeings ✔
13.Akulina (annesi) ✔
14. @Sevgicik ✔
15. @Hemsirecik ✔
16. E Ecem1628 ✔
17.D u t ✔
18. @Hogwartss ✔
19.nursevdi ✔
20.Balanne26 ✔
21. @Btlaydnz23 ✔
22. M Mavi Menekse ✔
23.ada_elif ✔
24. @Aktif Lora (kardesi) ✔
25. @Cikolataparcacigi ✔
26. @Asiltutku (annesi) ✔
27.duayamuhtaciz ✔
28. @gamzelita ✔
29. M Meva59 ✔
30.hersey_dua_ile ✏
Niyetine okunacak arkadaşımız :hersey_dua_ile yani ben
Niyeti: Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Allahım Ya Fettah Ya Semi sen gamze kuluna hayırlısıyla memur olarak atanmayı nasip et. Gireceği dgs ve kpss sınavlarından en yüksek puanları almayı nasip et. Ya Rezzag evlerine bereketli ve bol kazançlar ver. Borçlarını ödeme kolaylığı ver. Ya Vedud Ya Cami eşiyle huzurlu mutlu sağlıklı yaşayacağı bir ömür ver.
Ya Zül Celali Vel İkram burada birbirimize dua eden hepimizin de dualarını kabul et. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim AMİN AMİN AMİN....
Okunacağı süre:
26 NİSAN SALI SAAT 19:00 - 28 NİSAN PERŞEMBE SAAT 19:00
Kişi Başı Okunacak Sayı: 7.970 Ya Fettah
Dua Sahibinin Okuyacağı Sayı: 7.991 Ya Fettah
ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM MÜMKÜN OLDUĞUNCA HIZLI OKUSANIZ YARIN KADİR GECESİ DUASINI YAPARDIM. YİNE DE YETİŞMEZSE CANINIZ SAĞOLSUN. DİĞER ARKADAŞLARDA OLDUĞU GİBİ OKUYAMAYACAK OLAN SAYI BİLDİRİRSE KENDİM DE OKURUM. ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN
Amin canım :)
Amin. Helal olsun canım. Allah senden de razı olsun :)hersey_dua_ile ile niyetine 7.970 Ya Fettah okudum. Rabbim kabul etsin.
Bizi burada toplayıp birbirimize dua etmemize vesile olduğun için de Allah razı olsun senden ve okuyan arkadaşlarımdan da. Rabbim dualarımızın kabul olmasını sevincini de paylaşmayı nasip eder inşallah bize. Hakkım varsa helal olsun, siz de helal edin lütfen
Amin canım Allah razı olsun:)Senin adına 7970 adet okudum bağışladım canım Allah tez zamanda duanı kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?