- 25 Aralık 2014
- 1.242
- 1.113
- 133
- Konu Sahibi hersey_dua_ile
- #1.741
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Allah razı olsunhersey_dua_ile canım niyetine okudum bitirdim rabbim kabul etsin
Amin kuzum. Allah razi olsun iknizdende ⚘Kadir gecemiz kutlu olsun arkadaşlar
hersey_dua_ile senin için annemle 7.970 kere Ya Fettah okuduk bitirdik. Allah duanı kabul etsin. Ayrıca bu dua grubu için çok uğraştın, çok teşekkürler.
Katılan arkadaşlara da kendi adıma çok teşekkür ederim Hepimizn duasının tek tek kabul olacağı günleri bekleyelim![]()
Amin canım.. Allah senden de razi olsun ⚘Canım senin niyetini okudum Allah senden de razı olsun bizler için uğraştın vesile oldunbu mübarek gecede rabbim kimin ne derdi haceti dileği varsa kabul etsin inşaAllah. Seneye de tüm müslüman ailemine Ramazan’ı görmeyi nasip etsin inşaAllah.
hersey_dua_ile
![]()
Okudum canım Allah kabul etsin1.sepulik ✔
2. @A R Y A ✔
3. K Kirazxyz ✔
4.selef0111 ✔
5.debriyajgazfren ✔
6.Adige- ✔
7. @Akulina ✔
8. @Tospaagtd ✔
9.Aktif Lora ✔
10. @Life light ✔
11. @agustos72 ✔
12.humanbeings ✔
13. @Akulina (annesi) ✔
14.Sevgicik ✔
15.Hemsirecik ✔
16. @data9893 ✔
17. @D u t ✔
18.Cookiie ✔
19. @nursevdi ✔
20. @Hurma99 ✔
21. @Btlaydnz23 ✔
22. M Mavi Menekse ✔
23.ada_elif ✔
24.Aktif Lora (kardesi) ✔
25. A Ajim aj ✔
26.Asiltutku (annesi) ✔
27. @duayamuhtaciz ✔
28.gamzelita ✔
29. M Meva59 ✔
30.hersey_dua_ile ✏
Niyetine okunacak arkadaşımız :hersey_dua_ile yani ben
Niyeti: Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Allahım Ya Fettah Ya Semi sen gamze kuluna hayırlısıyla memur olarak atanmayı nasip et. Gireceği dgs ve kpss sınavlarından en yüksek puanları almayı nasip et. Ya Rezzag evlerine bereketli ve bol kazançlar ver. Borçlarını ödeme kolaylığı ver. Ya Vedud Ya Cami eşiyle huzurlu mutlu sağlıklı yaşayacağı bir ömür ver.
Ya Zül Celali Vel İkram burada birbirimize dua eden hepimizin de dualarını kabul et. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve sellim AMİN AMİN AMİN....
Okunacağı süre:
26 NİSAN SALI SAAT 19:00 - 28 NİSAN PERŞEMBE SAAT 19:00
Kişi Başı Okunacak Sayı: 7.970 Ya Fettah
Dua Sahibinin Okuyacağı Sayı: 7.991 Ya Fettah
ARKADAŞLAR SİZDEN RİCAM MÜMKÜN OLDUĞUNCA HIZLI OKUSANIZ YARIN KADİR GECESİ DUASINI YAPARDIM. YİNE DE YETİŞMEZSE CANINIZ SAĞOLSUN. DİĞER ARKADAŞLARDA OLDUĞU GİBİ OKUYAMAYACAK OLAN SAYI BİLDİRİRSE KENDİM DE OKURUM. ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN
Senden de Allah razı olsun canım :) ⚘
Yok kuzum :) yetişmedihersey_dua_ile canim yetistimi duan
Amin hepimizin inşallah canım benimhersey_dua_ile dün gece bitirmistim ben duamı, Allah gönlünden geçenleri misliyle kabul etsin canım
en başta sen ve dua eden tüm kardeşlerimiz haklarını helal etsinler, inşallah yine tekrarını yaşamak nasip olur. Tüm herkesin gönlünden geçen dualar da hayırlısıyla kabul olur inşallah.
Emeğine ve ağzına sağlık![]()
Amin canım Allah senden de razı olsun ⚘hersey_dua_ile için okudum
İki aydır bizimle uğraşıyorsun Allah razı olsun. Allah hepimizin niyetini kabul etsin
Amin canım sağol
Annem okudu Allah kabul etsinhersey_dua_ile (yani ben)için bildirim yapmayanlar
K Kirazxyz
selef0111
debriyajgazfren
Adige-
Aktif Lora ve kardeşi
Cookiie
@Btlaydnz23
M Mavi Menekse
ada_elif
Asiltutku annesi
gamzelita
M Meva59
bitirdim kuzum Rabbim kabul etsin.sen de bizlere hakkını helal ethersey_dua_ile (yani ben)için bildirim yapmayanlar
K Kirazxyz
selef0111
debriyajgazfren
Adige-
Aktif Lora ve kardeşi
Cookiie
@Btlaydnz23
M Mavi Menekse
ada_elif
Asiltutku annesi
gamzelita
M Meva59