2000 alayım kalan 74.000
Valla kızlar samımıyetle soyluyorum bızım grup baska oldu cıdden5000 okudum +500 daha okudum umarım hakkında hayırlı sonuçlar elde eder kardeşin
500 aldım Allah kabul etsin canımKesınlıkle bitir ztn sonu gelmıs masallah
@Ssevincli @Tospaagtd @namaste21 @FeyzaanrrMintimint @Magnifiaque @tiniminihaniim @Asiltutku @ummhnisa kankalarım dilosa yardımcı olalım tek basına ya fettah hatımı yapıyor son 86.000 kaldi el atalım bıtsın bır an once..
Evet bu saliyi amacladim baslarken mulakat sali gunu teşekkür ediyorumBitirebilme imkanin var mi? Sayidan düşeceğim ona göre
O da mutlaka okur ama yanıt vermesını bekleyelım yınede canımMorrmeneksee cevap vermedi arkadasimiz henuz ama sence duseyim mi sayıdan
Teşekkür ederimm1.000 aldim kalan 69.000
Sabah olsun dagitirim canim simdi tanidiklar yatmistir.Teşekkür ederimm
Allah razi olsunSabah olsun dagitirim canim simdi tanidiklar yatmistir.Alirim daha insallah biter istedigin gune kadar.
karamellimmmSabah olsun dagitirim canim simdi tanidiklar yatmistir.Alirim daha insallah biter istedigin gune kadar.
Allah razi olsun1000 tane de ben okudumyarın sabah benim de önemli bi sınavım var Allah im hepimizin yardımcısı olsun kardeşin icin de hayırlısiyla olsun inşallah dilos
Teşekkür ederim Allah razı olsunAllah razi olsun
İnşallah sinavlarını başarılı bir sekilde verirsin zihin acikligi dilerim hakkinda hayirlisi olsun
Kalan 68.000