Umarım hakkında hayırlı olur kardesinınBacılarım ablalarim hayırlısıyla kazanip mesleğini en düzgün şekilde yapabilmesi için yardim eder misiniz? Haftaya önemli mülakatı var cok emek verdi bu yil. 1 haftada bitirmek istiyorum mülakata kadar yani Allahın izniyle, ben çekiyodum ama hatimden burda haberim oldu onun icin sifirdan çekmek istiyorum yardım edenlerden Allah razi olsun bu hatim bitince baskasinin hayirli dilegi icinde yapabiliriz diger gruplar kalabalik gözüküyordu baya sira vardi. Çeken çektiğini yazabilirse çok iyi olur şimdiden Allah razi olsun
Peki kaç günde biter sence buradan yardim gelir mi bilmiyorum gercek hayatimdan kimseye demedim çünkü esma konusunda temkinliler ama ben hayirliyla olsun kelimesini kullaninca sakincasi olmadigini düşünüyorumUmarım hakkında hayırlı olur kardesinınAllah gonlune gore versın
Sana tavsiyem sayıdan düşerek ilerlersen daha pratik olur ve daha hızlı bitecektır..
1 haftada bıter aslında ama herkesın gormesi lazım..Peki kaç günde biter sence buradan yardim gelir mi bilmiyorum gercek hayatimdan kimseye demedim çünkü esma konusunda temkinliler ama ben hayirliyla olsun kelimesini kullaninca sakincasi olmadigini düşünüyorum
Neden temkinliler kiPeki kaç günde biter sence buradan yardim gelir mi bilmiyorum gercek hayatimdan kimseye demedim çünkü esma konusunda temkinliler ama ben hayirliyla olsun kelimesini kullaninca sakincasi olmadigini düşünüyorum
Şey demek istedim herhangi bir istek icin sayiyla yapilmasini uygun gormuyolar Allah rizasi icin okumaktan yanalar, enerjisi cok fazlaymis hayirlisi değilse ve olursa sonu guzel olmayabilir hani bi seyi koru korune istemek iyi degildir ya o acidan veya evlilik konularinda sirf birisi icin okumalar yapmak falan bunlar sakincali olabilir sonuc acısından gerceklesse bile mutlu etmeyebilir ama ben hayirliyla olsun diyorum kendi adima mesela bu duamiz icin ortada emek var bide senelerdir okuyoruz ve calismak istiyor para kazanmak yararli bir birey olmak ve hayirliyla olmasini istiyoruz Rabbim kalbimizdekini gorur insallah hayirlisini isteyince sorun olmaz diye düşünüyorumNeden temkinliler ki
Tabi herkesin kendi düşüncesi hepimiz icin hayirlisini dilerim kimseyi yanlis yonlendirmek istememŞey demek istedim herhangi bir istek icin sayiyla yapilmasini uygun gormuyolar Allah rizasi icin okumaktan yanalar, enerjisi cok fazlaymis hayirlisi değilse ve olursa sonu guzel olmayabilir hani bi seyi koru korune istemek iyi degildir ya o acidan veya evlilik konularinda sirf birisi icin okumalar yapmak falan bunlar sakincali olabilir sonuc acısından gerceklesse bile mutlu etmeyebilir ama ben hayirliyla olsun diyorum kendi adima mesela bu duamiz icin ortada emek var bide senelerdir okuyoruz ve calismak istiyor para kazanmak yararli bir birey olmak ve hayirliyla olmasini istiyoruz Rabbim kalbimizdekini gorur insallah hayirlisini isteyince sorun olmaz diye düşünüyorum
Bende hem fıkırim. Bence herkes boyle dusunuyor. Allahtan her daim hayırlısını dilemeyi bilmek gerek. Sadece 1 seye odaklanıp onu istersek o nasip olsa bıle bıze daha sonra hüsranla sonuclanabılır. Yanı gönlümüzdeki bıze dogru gelebilir fakat Allah katında hayırsızsa, ve bız dualarımızda o hayrı dilemıyorsak o nasip olsa bıle sonradan kotu olabilirTabi herkesin kendi düşüncesi hepimiz icin hayirlisini dilerim kimseyi yanlis yonlendirmek istemem
Allah razi olsun bende yatmadan düşcem çektiğim kadarınıO zaman kardesının nıyetıne hayırlısı ıle deyip baslayalım,
Ben 121 tanesini alarak baslatmıs olayım.
Sayıdan duserek ılerlensın ınsallah bıter
KALAN 239.000
1000 aldım kalan 235.0001000 aldımKALAN 236.000