- Konu Sahibi Goldenpanthera
- #1.841
Allahım Hülya kulunun borçlarını ödeyebilme kolaylığı sağla hayırlı bereketli kapılar ac yarabbim kocasının düzenli bir işinin olmasını nasip eyle amin.
(Ek yapabilirsin)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahım Hülya kulunun borçlarını ödeyebilme kolaylığı sağla hayırlı bereketli kapılar ac yarabbim kocasının düzenli bir işinin olmasını nasip eyle amin.
Bitti mi canım benim duam
(Ek yapabilirsin)
Dün herkesten cvp geldi. BitirmişlerdirBitti mi canım benim duam
Okudum Allah kabul etsin inşallah canımDua sırası B Beto2012 kayınvalide sinde. Duası: Allahım Hülya kulunun borçlarını ödeyebilme kolaylığı sağla hayırlı bereketli kapılar ac yarabbim kocasının düzenli bir işinin olmasını nasip eyle, kızı (gelini) Betulun evladını sağ salim kucağına almasını nasip et, amin.
18.393 adet okuyor herkes
19.07.2019 saat 22.00 herkes tamamlasın
little bird
Kahlofrida
Goldenpanthera okudu
-Adel-
P Podik
BirZarif
F FairyTale89
Sezinto
D Durgunnn
B Beto2012 x2
memurhanim
mec zup
Biz de okuduk canimB Beto2012 kv icin okumayanlar
1. little bird
2. Kahlofrida
3. BirZarif
4. Sezinto
5. D Durgunnn
6. memurhanim
7. mec zup
Hatırlatmak için
Allah kabul etsin canım kendi duası olanı okumayanlara yazmıyorum nasılsa okur diyeBiz de okuduk canim
Yanı çok mantıklıAllah kabul etsin canım kendi duası olanı okumayanlara yazmıyorum nasılsa okur diye