- 14 Kasım 2015
- 1.425
- 2.506
- 133
- Konu Sahibi Goldenpanthera
- #1.861
Okudum canım ben de Allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okudum canım ben de Allah kabul etsin
Benim duam sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat sahibi olmak..Rabbim hepimizin ne muradı varsa versin amin .B Beto2012 canım Allah tez zamanda hayırlı kapılar açsın duanız tamamlandı ❤ rabbim duanıza ortak olanlardan da razı olsun ❤
memurhanim Canım duanı paylaşır mısın, okumani başlatalım
Inşallah Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık kuzum ❤Bugün 16.641 ya Lâtif hatmi yaptım Ya Fettah grubumdaki hepimizin dualarının kabulü için vesile olsun inşallah❤
Ismin nedir canim oyle baslayalim niyetinizeBenim duam sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat sahibi olmak..Rabbim hepimizin ne muradı varsa versin amin .
Amin canim insallah Allah razi olsun hepinizden❤❤B Beto2012 canım Allah tez zamanda hayırlı kapılar açsın duanız tamamlandı ❤ rabbim duanıza ortak olanlardan da razı olsun ❤
memurhanim Canım duanı paylaşır mısın, okumani başlatalım
Neden kuzum yaBen memur hanım ve ravzamm için okuyorum. Liste tamamlanıyor. Listeden ayrılıyorum. Takibini yaparsınız. Toplamlarda 6 eksik oluyordu ben okudum hesaplarda yanlışlık yok. Allah herkesin kalbine göre versin.
Yarına kadar nasıl yetişsin kiDua sırası memurhanim memurhanim da. Duası: sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat sahibi olmak..Rabbim hepimizin ne muradı varsa versin amin .
Okuma sayısı kişi başı 18.393
Süre 20-24.07.2019
Allah kabul etsin inşallah
little bird little bird
Kahlofrida Kahlofrida
Goldenpanthera Goldenpanthera okudu
-Adel- -Adel-
P Podik P Podik
BirZarif BirZarif
F FairyTale89 F FairyTale89
Sezinto Sezinto
D Durgunnn D Durgunnn