- 1 Haziran 2019
- 1.088
- 2.209
- 48
- Konu Sahibi Goldenpanthera
- #1.801
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim Kucağı boş kalanlari , anne olmak hasretiyle yanip kavrulanlari biran önce cok aratmadan kendi katindan en güzel nesili nasip et onlarin yani sira banada nasip et Rabbim. adım yonca okuyun herkesten Allah razı olsun.
okumuştum cnm bildirim yapmamismiyim yoksa
Okudum Allah kabul etsin inşallah canım
Allah razı olsun kızlar aminnnnnOkudum bende Allah kabul etsin inşallah
Cümlemizden razı olsun cnimAllah razı olsun kızlar aminnnnn
Ben bitirdim Rabbim kabul etsin B Beto2012Dua sırası B Beto2012 de. Duası :Allahim Betül kuluna sağlıklı sıhhatli hayırlı salih/saliha evlatlar nasip eyle. Sağlıklı bir sekilde bebegini kucagina almasini nasip eyle. Rabbim Senin bir 'ol' emrinle her şeyi doldurmaya gücün yeter, bizim imkansız gördüğümüz her şey, Senin sadece ol dememle oluverir. Rabbim şu mübarek gecenin hatrına beni ve evlat hasreti çeken herkesi muradına eriştir. Günahlarımızı affet Benim için dua eden arkadaşlarımın da dualarını kabul et ve yüzlerini güldür. Amin❤
14.07.2019 saat 23.00 bitiş
Okuma sayısı 18.393
little bird
Kahlofrida
Goldenpanthera
-Adel-
P Podik
BirZarif
F FairyTale89
Sezinto
D Durgunnn
B Beto2012 ×2
memurhanim
mec zup
Ben okudum Allah kabul etsin
Amin Allah razı olsun ağzınıza sağlık kizlar
Canım benim rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşallahokudum bitti duan.çok sevindimEki Görüntüle 2288874
Tam da duam okunurken bu haberi ogrenmem❤
Yüce rabbim sana sonsuz şükürler olsun çok şükür bin sukur kızlar dua edin bu sefer bebegim saglikli olsun Allahın izniyle
Amannnn Allah razı olsun canım benim inşallah rabbim sizlere de nasip etsin insallahhh❤❤Canım benim rabbim sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşallahokudum bitti duan.çok sevindim
Yaa tebrik ederim mükemmel, maşallah maşallah maşallah çok mutlu oldumEki Görüntüle 2288874
Yüce rabbim sana sonsuz şükürler olsun çok şükür bin sukur kızlar dua edin bu sefer bebegim saglikli olsun Allahın izniyle
Teşekkür ederim canım ❤❤❤Yaa tebrik ederim mükemmel, maşallah maşallah maşallah çok mutlu oldum
Canım benim Rabbim sağlıkla hamilelik geçirmeni sağlıkla kuvağına almanı ve büyütmeni nasip etsin. Bence güzel bi şükür namazı kılarak hem duanı hem müjdeni taçlandır Hayırlı olsun tekrarEki Görüntüle 2288874
Amin İNŞALLAH Allah razı olsun canım. Kıldım bile rabbim kabul eylesinCanım benim Rabbim sağlıkla hamilelik geçirmeni sağlıkla kuvağına almanı ve büyütmeni nasip etsin. Bence güzel bi şükür namazı kılarak hem duanı hem müjdeni taçlandır Hayırlı olsun tekrar
Hanımlar bugün son gün bildirim yapın