- 10 Mayıs 2019
- 113
- 168
- 18
- Konu Sahibi Goldenpanthera
- #1.761
Ben yetiştirmeye çalışıyorum canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son 5 kişideyiz canım maalesef bu listeye olmaz da 2. Listeye alalımBende katılmak istiyorum ama
Bitti benimde. Rabbim hiç görmediğiniz tanımadığınız bana okumanızın hürmetine benimle beraber sizlerinde sıkıntılarınızı gidersin. Rabbim sizlerinde niyetlerinizi kabul etsin
D Durgunnn 'nin duası: Rabbim sağ salim evlat nasip etsin. Mutlu huzurlu bir şekilde yetiştirelim evladimizi. Rabbim o mutlu günlere tez zamanda erdirsin bizi. Duama ortak olan, benim için dua eden herkesin de Allah yolunu açsın işini kolaylaştırsın inşallah. Amin.
Okuma sayısı 18.393
10.07.2019 da gece 23.00 a kadar herkes tamamlasın hanımlar
little bird
Kahlofrida
Goldenpanthera
-Adel-
P Podik
BirZarif
F FairyTale89
Sezinto
D Durgunnn
B Beto2012 x2
memurhanim
mec zup
Okudum Allah kabul etsin inşallah canım D DurgunnnD Durgunnn 'nin duası: Rabbim sağ salim evlat nasip etsin. Mutlu huzurlu bir şekilde yetiştirelim evladimizi. Rabbim o mutlu günlere tez zamanda erdirsin bizi. Duama ortak olan, benim için dua eden herkesin de Allah yolunu açsın işini kolaylaştırsın inşallah. Amin.
Okuma sayısı 18.393
10.07.2019 da gece 23.00 a kadar herkes tamamlasın hanımlar
little bird
Kahlofrida
Goldenpanthera
-Adel-
P Podik
BirZarif
F FairyTale89
Sezinto
D Durgunnn
B Beto2012 x2
memurhanim
mec zup
Ayın 10una kadar degilmi?Hanımlar ne durumdayız, son 4 kişi kaldı ha gayret
Duası okunmayan 4 kişi kaldı anlamında motivasyon olsun diye söyledimAyın 10una kadar degilmi?
Ben okumayan 4 kisi kaldi anladim ne cabuk didimDuası okunmayan 4 kişi kaldı anlamında motivasyon olsun diye söyledim
Küçük çapta bir krizBen okumayan 4 kisi kaldi anladim ne cabuk didim
Listede sona 5 kişi kaldı, yeni kişi ekleyemiyoruz ama tekrar başlattığımızda katılın olur mu, lütfen kusura bakmayınarkadaşlar ben de katılabilir miyim
Listede sona 5 kişi kaldı, yeni kişi ekleyemiyoruz ama tekrar başlattığımızda katılın olur mu, lütfen kusura bakmayın
10.07.2019 saat 23.00 da yeni kişiye geçeceğiz canımBitmedi mi okuma canim