- 1 Haziran 2019
- 1.088
- 2.209
- 48
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
- #1.721
Ne cabukSezinto canım ben okudum Allah kabul etsin inşallah muradını nasip etsin
Zikirmatik parmağıma yapıştı artık bir uzvum gibi olduNe cabuk
Bende öyle gece uyuyakalıyorum elimde her sabah kalkıp yerlerde zikirmatik arıyorumZikirmatik parmağıma yapıştı artık bir uzvum gibi oldu
Hey maşallah ne hızSezinto canım ben okudum Allah kabul etsin inşallah muradını nasip etsin
Uyanık olduğum sürece, iş yaparken, markete giderken vs sürekli zikir halindeyim duramıyorumHey maşallah ne hız
Bende bendeBende öyle gece uyuyakalıyorum elimde her sabah kalkıp yerlerde zikirmatik arıyorum
Bu gece uyumadin sen o zamanUyanık olduğum sürece, iş yaparken, markete giderken vs sürekli zikir halindeyim duramıyorum
Bende bi zikirmaatk alsam kolay yaparim da tlfda zor oluyo koca şeyi elde taşımak her seferinde zor oluyoUyanık olduğum sürece, iş yaparken, markete giderken vs sürekli zikir halindeyim duramıyorum
2 saat fala uyudumBu
Bu gece uyumadin sen o zaman
Aynen canım zikirmatik çok kolay oluyorBende bi zikirmaatk alsam kolay yaparim da tlfda zor oluyo koca şeyi elde taşımak her seferinde zor oluyo
Bizim listemize de katilabilirsin canim 3bin fatihaMerhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum hayırlısıyla Allahın izniyle evlat sahibi olabilmek için
Olur onada katılayım.. Yalnız bu hafta tatile gidiyoruz hepsi bşraz fazla olabilir tatil dönüşü katılsam size uygun olurmu.. 16 temmuzdaBizim listemize de katilabilirsin canim 3bin fatiha
Uyanık olduğum sürece, iş yaparken, markete giderken vs sürekli zikir halindeyim duramıyorum
mec zup dan haberi olanvar mı? Gruptan mı ayrıldı?
Tamam canım, kusura bakma aklımdan çıkmışCanım bildirim yapmıştım telefonum bozuk diye giriş yapamadım ama okumuştum
Estağfurullah canısıTamam canım, kusura bakma aklımdan çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?