- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
- #1.701
Tamam canım seni okudu işaretliyorum ağzına yüreğine sağlıkHanımlar internetim bittiğinden gece yazamayabilirim ama az kaldı o saate bitiririm
Hastanedeyim canım biraz kaldı bitmesine 12 12 buçuk gibi bitiririm inşallah bildirm yaparım yeni kişinin duasını da alın siz ben geç de olsa yazacağım
Geçmiş olsun canım 1.140 fazladan okunmuş var, sen ekle istersenHastanedeyim canım biraz kaldı bitmesine 12 12 buçuk gibi bitiririm inşallah bildirm yaparım yeni kişinin duasını da alın siz ben geç de olsa yazacağım
Rabbim kabul etsin tamamladım bende
Tamam canım onu da alayım teşekkür ederim kalanı okumaya başlıyorumGeçmiş olsun canım 1.140 fazladan okunmuş var, sen ekle istersen
Amin inşallah. Ben başlıyorumSıra bana mı geldibenim çok büyük borcum var ve borcumu ödeme konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. Duamı şu şekilde yazdım ben böyle okursanızda olur. İçinizden geldiği şekilde niyetimi belirtseniz de olur.
Duam: Allah ım Ebru kardeşimizi içinde bulunduğu 65 bin liralık maddi borçlarını ödeyebilmesi için kolaylık ver, tamamen borçlarından kurtulabilmesi için ona helalinden bereketli rızık kapıları aç. Yuvasına, evliliğine huzursuzluk vermeden borçlarından Ebru kardeşimizi kurtar Ya Rabbi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?