- 3 Aralık 2018
- 6.271
- 48.683
- 548
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
- #1.641
Az kaldı benim 23.00 kalmam inşallahHanımlar günaydın nasılsınızBirZarif için bu gece 23.00 da bitiriyoruz duamızı. Tamamlamayanlar
little bird
Kahlofrida
-Adel-
BirZarif
F FairyTale89
Tamamladım canım giremedim yogun bir gündü Allah kabul etsinBirZarif için okumayan tek Kahlofrida kaldı, F FairyTale89 canım sen de duanı paylaş, bitirenler başlasın
Canim sure uzamamis kisalmisF FairyTale89 canım duanı paylaşır mısın okumani başlatayım
Hanımlar okuma sayımız 18.393
1.07.2019 saat 23.00 da tamamlayalım.
Süreyi biraz uzattım, biraz ağır geldi sanırım herkese.
Biraz ağır geliyo valla ama süre uzamamış kiF FairyTale89 canım duanı paylaşır mısın okumani başlatayım
Canım Birzarif i 2 günde okuduk aslındaBiraz ağır geliyo valla ama süre uzamamış ki
Canım Birzarif i 2 günde okuduk aslındaisterseniz 4 güne çıkartırız da 7 kişi var 28 gün yapar
Bence bu akşamı sayma canım yarından başlayacakmış gibi süreyi başlat. Ve 02.07.2019 a kadar süre verelim . Sayı çok fazla ve okurken başı ağrıyo insanınF FairyTale89 canım duanı paylaşır mısın okumani başlatayım
Isim vercekmisin canm?Allahım tez zamanda beni düzlüğe feraha çıkarsın yolumu sonumu hayır etsin ve bana bu sürede sabır versin inşallah kabus gibi geçirdiğim günler son bulsun artık.
4 tane mahkemelik olayım var her bir davadan haklı olarak alnımın akı ile çıkmayı Rabbim bana nasip etsin.
kucağıma alamadan bebeğimi kaybettim Rabbim acılarımı hafifletsin.
hayırlı imanlı bir insanla evlilik yapıp hayırlı bir yuva ve hayırlı bir evlat nasip etsin Allahım hepimizin dualarını kabul etsin hepinizden razı olsun dualarımızın oldu sevincini yaşatsın bizlere aminnn aminnnn aminnnn
Ekledim canım adımıIsim vercekmisin canm?
Sibell gordum simdi canim. Sende mi kaybettin bebegini Allah sabirlar versinEkledim canım adımı
Aminn canım çok zor bir durum evet sende öyle galibaSibell gordum simdi canim. Sende mi kaybettin bebegini Allah sabirlar versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?