- 1 Haziran 2019
- 1.088
- 2.209
- 48
- Konu Sahibi Goldenpanthera
Tabii ki:) memnuniyetle.liste bitince dahil olmak isterim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabii ki:) memnuniyetle.liste bitince dahil olmak isterim
Yarısı bitti bakalım benim :)Hanımlar ne alemdesiniz ? Nasıl gidiyor okumalar
Süper Allah kabul etsin inşallah şimdidenYarısı bitti bakalım benim :)
AminnSüper Allah kabul etsin inşallah şimdiden
Canımemin ol tesadüf değil ve bunlar daha başlangıç Ben yaklaşık 7 senedir zikir yapıyorum bazen günde 30.000 çektiğim oluyorDirekt maddi bi dua etmesem de iki gündür tüm işlerim rast gitmeye başladı Bayadır istediğim şeylerin şans eseri ciddi indirimlerine denk geldim ve hep bir kaç günü kalmış indirimlerin bitmesine. Dua etmek her yönden iyi geliyor sanki Hepimizin duası kabul olsun inşallah..
Öyle sanırım canım bir değil birden fazla şeyde denk geldi bir de, cebime iyi geldi Maşallah Ben ne işim olursa olsun bi yandan zikir çektim sınırlarımı zorlayarak yine seninkinin yarısı kadar çekemedimCanımemin ol tesadüf değil ve bunlar daha başlangıç Ben yaklaşık 7 senedir zikir yapıyorum bazen günde 30.000 çektiğim oluyor
:) alışırsın daha, ben de sürekli zikirmatikle yaşıyorum herkes bana 'ne kadar ballısın, her işin rast gidiyor' diyor halbuki zikir açıyor yollarımı, keramet bende değil zikirde bilmiyorlarÖyle sanırım canım bir değil birden fazla şeyde denk geldi bir de, cebime iyi geldi Maşallah Ben ne işim olursa olsun bi yandan zikir çektim sınırlarımı zorlayarak yine seninkinin yarısı kadar çekemedim
Zikir işinde de yeniyim iki kez daha önce belli dileğim için çekmiştim ikisi de olmuştu ama bu kadar çok değildi biri 700’lü biri de 100’lüydü. Ama başka dualar da etmiştim.
Allah kabul etsin canım sinirlenecek birşey yok. 1. için herkes 21.738 okuyacak zaten. O tamamlanınca 2.de 16 ya böleceğiz.21.738 okudum Split için allah kabul etsin inşallah.
Ama sinirlerim bozuldu foruma girer girmez ya neden yine bi düzen tutturulmadı fazla kişi almak yerine 5 gün den daha az sürede okumaya çalışmak çok mu zor ? Ben bugün bitirdim gece gündüz çabaladım erken okumak için şimdi siz fazla kişi alıp sayıyı düşürme derdine girdiniz yeniden.liste aynı kalsın ben zorlanan okuyamayan arkadaşlara da okurdum şahsen bi elden tamamlardık. Gruba yeni kişiler aldınız mı bilmiyorum ama benim fikrim alınmaması yönünden ve okumakta zorlanan herkese okurum ben gönüllü bir şekilde ben 21.738 okudum sonuçta o ne olacak ???
21.738 okudum Split için allah kabul etsin inşallah.
Ama sinirlerim bozuldu foruma girer girmez ya neden yine bi düzen tutturulmadı fazla kişi almak yerine 5 gün den daha az sürede okumaya çalışmak çok mu zor ? Ben bugün bitirdim gece gündüz çabaladım erken okumak için şimdi siz fazla kişi alıp sayıyı düşürme derdine girdiniz yeniden.liste aynı kalsın ben zorlanan okuyamayan arkadaşlara da okurdum şahsen bi elden tamamlardık. Gruba yeni kişiler aldınız mı bilmiyorum ama benim fikrim alınmaması yönünden ve okumakta zorlanan herkese okurum ben gönüllü bir şekilde ben 21.738 okudum sonuçta o ne olacak ???
Allah kabul etsin:) yok yeni listenin başına yazacağım; liste bitmeden ayrılmak yok, herkesin vebalini alır, diye. Yetiştiremeyen süre dolmadan haber verir el birliğiyle tamamlarız zaten ama ayrılmak yok. 2 gün mühlet olur. 16 kişi 32 günde tamamlanır, isteyenlerle devam edilir yola :)21.738 okudum Split için allah kabul etsin inşallah.
Yeni kişiler alınma fikrine gelince;
Liste kalabalık olunca 2 ayı bulacak bu durumda çıkanlar olursa arkadaşlar mağduriyet yaşayabilir. Bence günde 10.000 rahat okunuyor 7000 daha da iyi ama dediğim gibi çıkan eden olunca bı sefer şevkimiz kırılıyor