- 1 Haziran 2019
- 1.088
- 2.209
- 48
- Konu Sahibi Goldenpanthera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım destek istersen haber verBenim de az kaldı. Küçük bebeğim var çok fırsat vermiyor onu uyuttukça okuyorum biticek bu geceye kdar inşallah
Yarına kadar oku canım herkes bitirmiş olursa elbirliğiyle tamamlarız seninkini de, bitirmemiş olurlarsa da bekleriz 15iniBen bitiremedim daha yarısına yeni geldim 15ine kadar yetişir ama yarına bitsin derseniz bilmiyorum yetişir mi
Yarına kadar oku canım herkes bitirmiş olursa elbirliğiyle tamamlarız seninkini de, bitirmemiş olurlarsa da bekleriz 15ini
Canım ben devam ediyorum sana hala:)) yardımcı olabilirsin yanlış anlamazsanYetiştiremeyen var mı kızlar? Ben de yardımcı olamaya çalışırım.
Ben bitiremedim dahaYetiştiremeyen var mı kızlar? Ben de yardımcı olamaya çalışırım.
yok ne yanlış anlaması :)Canım ben devam ediyorum sana hala:)) yardımcı olabilirsin yanlış anlamazsan
Kızlar 1300 tane daha okudum fazladan ama hanginize nasıl ekliyelim?Ben bitiremedim daha
1500 daha okudum, toplamda 2800 fazladan okudum.yok ne yanlış anlaması :)
Kızlar 1300 tane daha okudum fazladan ama hanginize nasıl ekliyelim?
İşlerim bitsin biraz daha yardımcı olmaya çalışırım.
BirZarif canım 2.800 ü düşünce kaç kalıyor senin