- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Tamam üstünü tamamla onceki okudugunun okudum diye bildirim yap bitinceYa canim ama biz okuduk buna böyle olmaz ki daha önce 5bin bilmem kaç tane okudum ben eksik kalanı tamamlayacam şimdi okuyanlar tekrar niye okusun ki başka dualarım da var onlara yetisemiyorum bu şekilde
6832 tane celesuna baştan okunacak canım benim cuma günü de sonŞimdi 1097 mi okuyacaz baştan mı okuyacaz arkadaşlar bence yarına netleştirelim herkes yazsında bazı arkadaşlar baştan okumayalım diyo nasıl olacak
Ha tamam o zaman canim eksik kalanı okuyorum ben baştan başlamıyorumKızlar önce Celesun için okuduk ya onun üstünü tamamlayın bastan baslamayın
Tamam canım6832 tane celesuna baştan okunacak canım benim cuma günü de son
Okuyacak misin peki canım çıkacaksan şimdiden de ki karışıklık olmasınKızlar kusura bakmayın ben okuyamadım girip yazmaya fırsatım olmadı
Allah hepimizin dualarını hayırlısıyla kabul eylesin hepinize hayırlı bayramlar
Canım toplamda 6832 olması gerekiyor sen okuduğunu bu sayıya tamamla1097 mi okuycaz bastan mi baslicaz arkadaslar
Evet canımkizlar bu esmayi okurken ya fettah olarakmi okuyorsunuz ?
Bastan kac okumustuk kiCanım toplamda 6832 olması gerekiyor sen okuduğunu bu sayıya tamamla
5693+1097 okumuştuk çoğumuz siz nasıl okudunuz bilmiyorumBastan kac okumustuk ki
42 tane daha okursak tamam5693+1097=6790 yapar K Khvekokusu20
Bu sayıyı kim çıkardı kaç kişiyiz bi listeyi tekrar görelim ona göre üstünü tamamlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?