- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Goldenpanthera
Yaaa öyle de olmaz ki kimin nefese kime iyi gelecek bilmiyoruzAynen canım şu an 33 kişi okudu ama kaç kişiyiz bilmiyorum toplamda acaba grubu ikiye ayırıp yeni post mu açsak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa öyle de olmaz ki kimin nefese kime iyi gelecek bilmiyoruzAynen canım şu an 33 kişi okudu ama kaç kişiyiz bilmiyorum toplamda acaba grubu ikiye ayırıp yeni post mu açsak ?
Ben etiketledim bu gece bekleyelim bence cevap gelmezse yarın sayıyı böler okuruz istersenizListe ve okuyanları ekledim bulabiliriz şimdi okumayanlari
Görmedim okuduğunu düzelteyim hemen canım teşekkür ederimSaadetim33 okudu canım benim
Guncelledigim listeye bakabilir misinBeto2012 ve Gunyeli de okudu
Tamam canım benim doğru olmuş yarına kadar bekleyelim yoksa da paylaşıp biz okuyalımGuncelledigim listeye bakabilir misin
Kumbaradakileri hesaplayacagiz ben not ettim fazla okunanlarıE fazlalar nolcak,sayı önemli değil mi
7 kişi kim bulabildin miKızlar 7 kişi kalmış kumbaradakileri hesaplayıp yarından sonra bitirelim mi?