- 1 Haziran 2019
- 1.088
- 2.209
- 48
- Konu Sahibi Goldenpanthera
Evet canım 5693Goldenpanthera son sayı 5693 degil mi canım, hemen baslıyorum okumaya geceye kadar biter benim de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım 5693Goldenpanthera son sayı 5693 degil mi canım, hemen baslıyorum okumaya geceye kadar biter benim de
Evet, pazartesi yani bu gece 24.00e kadar. Benimki de 4binlerde. Yetişir, yeter ki Rabbim kabul etsin.
Canım okudum Allah kabul etsin. 50 tane de fazla okumuşum kumbaraya atarsın Allah gönlünce versinnnEvet canım 5693
Okudum allah kabul etsin...Ocalh
@sera44
@Bogazmanzarasi
Hanımlar sizleri de ekledim
Artık kapattık listeyi
Okuma sayısı kişi başı 5693
Ayten kızı Almıla olarak dua edebilirsiniz :) Allah razı olsun hepinizden :)
Canım henüz 43 kişi bana okumadı. Bugün 24.00 a kadar süre verdik. Tamamlanınca 2. Sıradaki arkadaşa okuyacağız sonra 3.,... çünkü sistemli bir şekilde ilerlemesi gerek. Biz 4. Arkadaşa okurken halâ 1. Ye okumayanlar 2.,3.'ye okumayanlar olursa 43 kişiyi nasıl kontrol edeceğiz? Okuyun siz sırası gelince bildirim yapın mademGoldenpanthera diğer kişilere 'ne za-man baslayacaz
Canım daha 1. Sıradaki kişi bitmeden diğerlerinin 2. Sıradakiye geçmesi olurmu ki bilemedim. Bilmiyorum acil durumları mı var ama aceleye getirip okumaktansa huşu ile okumak daha iyidir diye düşünüyorumCanım henüz 43 kişi bana okumadı. Bugün 24.00 a kadar süre verdik. Tamamlanınca 2. Sıradaki arkadaşa okuyacağız sonra 3.,... çünkü sistemli bir şekilde ilerlemesi gerek. Biz 4. Arkadaşa okurken halâ 1. Ye okumayanlar 2.,3.'ye okumayanlar olursa 43 kişiyi nasıl kontrol edeceğiz? Okuyun siz sırası gelince bildirim yapın madem
Elbette, yoksa bu altın günü gibi maddesel birşey değil ki. Gerçekten de herkes okuyacak/okuyor ama herkes ne kadar iyi niyetliyse o derece karşılığını alacakCanım daha 1. Sıradaki kişi bitmeden diğerlerinin 2. Sıradakiye geçmesi olurmu ki bilemedim. Bilmiyorum acil durumları mı var ama aceleye getirip okumaktansa huşu ile okumak daha iyidir diye düşünüyorum
Benzetmen çok hoşmuş evet canım aynen aceleye getirmeyelim derim benElbette, yoksa bu altın günü gibi maddesel birşey değil ki. Gerçekten de herkes okuyacak/okuyor ama herkes ne kadar iyi niyetliyse o derece karşılığını alacak
Çok iyi olur. Ben yeni grupta da olurumKatılmak istiyorum. Lütfen grup dolmuşsa bile yeni grup kuralım, duaya çok ihtiyacım var