- 30 Mart 2018
- 1.126
- 1.882
- 133
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Saol canim Allah razi olsun ama yetistim zaten bu gruba hatta duami da okudum bileCanım merhaba, aslında bu gruba yetişip de sonda kalsaydın sıranızı değişelim diyecektim ama buraya yetişmemiş. Aklımızda olursun duanıza katarız önemli olan niyet zatenGoldenpanthera un duası epey kapsamlı
Saol canim Allah razi olsun ama yetistim zaten bu gruba hatta duami da okudum bile
41 .siradayim da listenin en guncel halinde kac bilmiyorum sonradan 3 kisi daha eklenmisti sanirimGöremedim canım ya kaçıncı sıradasın
Cnm bnde baya sonlardayim oyle olmasa yer degiselim derdim..bnmde tup bebek yontemiyle oldu bilirim zorlugunu..Rabbim yar ve yardimcin olsn tutunsun melegin sana sikica insallahSaol canim Allah razi olsun ama yetistim zaten bu gruba hatta duami da okudum bile
Kuzum şimdi yoldayım o yüzden paylaşamıyorum
Önceden haberim olsa ben de yerimi sana verirdim ama kardeşim 17. Sırada onunla senin yerini değiştiririm sorun olmaz:) ama dediğim gibi sıraya odaklanma 'oldu şükrünü yapıyoruz ' öyle büyük bir mutluluk ve şevkle çek bir de bende bir dua var onu da vereyim sana, ben yaparken çok ağladım böyle kendiliğinden akıyorgöz yaşlarım 1-2 gün sonra Allah bana kabul ettiğinin haberini gönderdi alakasız bir arkadaşım rüyasında görmüş anlamına baktım duama birebir cevapSaol canim Allah razi olsun ama yetistim zaten bu gruba hatta duami da okudum bile
Bende istiyorum canım o duayı :)Önceden haberim olsa ben de yerimi sana verirdim ama kardeşim 17. Sırada onunla senin yerini değiştiririm sorun olmaz:) ama dediğim gibi sıraya odaklanma 'oldu şükrünü yapıyoruz ' öyle büyük bir mutluluk ve şevkle çek bir de bende bir dua var onu da vereyim sana, ben yaparken çok ağladım böyle kendiliğinden akıyorgöz yaşlarım 1-2 gün sonra Allah bana kabul ettiğinin haberini gönderdi alakasız bir arkadaşım rüyasında görmüş anlamına baktım duama birebir cevap
Memnuniyetle:) Şimdi yoldayım varınca göndereyimBende istiyorum canım o duayı :)
O zaman listede isen sıramı seninle değişebilirim, 6ncı sıradayım ben41 .siradayim da listenin en guncel halinde kac bilmiyorum sonradan 3 kisi daha eklenmisti sanirim
Memnuniyetle:) Şimdi yoldayım varınca göndereyim
Allah razi olsunn insaallahh bu 4.denemem insalalah sonuncusu olurCnm bnde baya sonlardayim oyle olmasa yer degiselim derdim..bnmde tup bebek yontemiyle oldu bilirim zorlugunu..Rabbim yar ve yardimcin olsn tutunsun melegin sana sikica insallah
Valla super olur oyle yapmaya calisiyorum ama icimde hep bir korku var bu 4.olcak insaallah bu sfer tamamina erdirirÖnceden haberim olsa ben de yerimi sana verirdim ama kardeşim 17. Sırada onunla senin yerini değiştiririm sorun olmaz:) ama dediğim gibi sıraya odaklanma 'oldu şükrünü yapıyoruz ' öyle büyük bir mutluluk ve şevkle çek bir de bende bir dua var onu da vereyim sana, ben yaparken çok ağladım böyle kendiliğinden akıyorgöz yaşlarım 1-2 gün sonra Allah bana kabul ettiğinin haberini gönderdi alakasız bir arkadaşım rüyasında görmüş anlamına baktım duama birebir cevap
Cnm bnm insallah hasretin son bulur Rabbim nasip eder ayrica dua edicem sana kuzumAllah razi olsunn insaallahh bu 4.denemem insalalah sonuncusu olur
Bende istiyoruumMemnuniyetle:) Şimdi yoldayım varınca göndereyim
Önceden haberim olsa ben de yerimi sana verirdim ama kardeşim 17. Sırada onunla senin yerini değiştiririm sorun olmaz:) ama dediğim gibi sıraya odaklanma 'oldu şükrünü yapıyoruz ' öyle büyük bir mutluluk ve şevkle çek bir de bende bir dua var onu da vereyim sana, ben yaparken çok ağladım böyle kendiliğinden akıyorgöz yaşlarım 1-2 gün sonra Allah bana kabul ettiğinin haberini gönderdi alakasız bir arkadaşım rüyasında görmüş anlamına baktım duama birebir cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?