- 30 Mart 2018
- 1.126
- 1.882
- 133
- Konu Sahibi Goldenpanthera
Insaallah Allah razi olsunCnm bnm insallah hasretin son bulur Rabbim nasip eder ayrica dua edicem sana kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insaallah Allah razi olsunCnm bnm insallah hasretin son bulur Rabbim nasip eder ayrica dua edicem sana kuzum
Tabii atarımGoldenpanthera buraya atarmısın o dediğin duayı bende istiyorum
Aaa bu esmayı gölgede bırakmayalım, benim için yeri kesinlikle ayrıdır Fettah esmasinin, Ankaradan istanbula 5 saatte geldik yollar bombostu, ya fettah çekiyordumGoldenpanthera sanırım herkes o duayı bekliyor Paylaş hepimiz nasiplenelim inşallah
Benim duam tamamlanınca.pawlover için ne zaman başlayacağız zikre?
Canım listeyi tekrar paylaşır mısınBenim duam tamamlanınca.
Canım pc ye geceyim de paylaşayım msj geldikçe bozuluyor listeCanım listeyi tekrar paylaşır mısın
Benm sıram denk gelirse seve seve sana veririm Canım Rabbim hayırlı evlat nasip etsin inşallahGoldenpanthera bir sey sorabilirim miyimm ayin 10nunda dondurulmus embriyo transferim var da bna ozmana kadar yetisir mi farkli nefeslerden hayirlisiyla evlat sahibi olmak icin dua edilirse coook sevinirimm
Okudum canımCanım öyle karışıyor da, şimdi dağıtıldı ya sayılar, yine de 3.000 tane okuyarak dahil olabilirsin. Ayarlayacağım. Duamı oku sonra 3.000 tane oku Ya fettah oku:))
Diğer dua hangisi onu da paylaşır mısınAaa bu esmayı gölgede bırakmayalım, benim için yeri kesinlikle ayrıdır Fettah esmasinin, Ankaradan istanbula 5 saatte geldik yollar bombostu, ya fettah çekiyordum
Bana da yollar misin canımcımMemnuniyetle:) Şimdi yoldayım varınca göndereyim
Canım pc ye geceyim de paylaşayım msj geldikçe bozuluyor liste
[/QUOTE
Ben de:))Goldenpanthera sanırım herkes o duayı bekliyor Paylaş hepimiz nasiplenelim inşallah