- 18 Mart 2019
- 556
- 524
- 53
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.041
Okudu say beni de az kaldı Morrmeneksee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 ben aldım 250 arkadaşlarım aldiEvet canım 2270 kaldı suana kadar.. ALLAH RAZI OLSUN Hemen not alıyorum
Toplam 350 dımi canım100 ben aldım 250 arkadaşlarım aldi
Rabbim şafi ismi hürmetiyle annemize şifa versin İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşsunEvet canım 2270 kaldı suana kadar.. ALLAH RAZI OLSUN Hemen not alıyorum
Evet canımToplam 350 dımi canım
Allah razı olsunEvet canım
Cümlemizden inşallahAllah razı olsun
Bnde özel bişi isteyebilir myim ki acabaAANLIK DEĞİŞİYOR MÜBAREK KALAN 1000
Yapabileceğimiz bırsey se neden olmasın cnm yaz..Bnde özel bişi isteyebilir myim ki acaba
Okudum canım ben@nameste21 IICIN OKUYANLAR
1. @Morrmeneksee
2. @arkadasimes
3. @Tavuk_suyu_
4. @Mucizemm222
5. @Jacbss
6. @namaste21
7. mutlulukbenihicbirakma
8. @theia07
9. @Magnifiaque
10. @sweetgirlcandy
11. @28mn
12. @bluepinkk
13. @Myhomes
14. namaste21 (kızı)
15. @Mintimint
16. @SoLeiL12
17. @Saliha40
18. @Ssevincli
19. @burcusami
20. @tiniminihaniim
21. B Buluts34
22. @Gelincik78
23. @taze fasulye
24. @life light
25. @Ebruazra
26. @Krew
27. @Yenidelhi
28. @rana20
29. @MoonfacedMom
30. @aysenurt3991
31. @MoonfacedMom (ipek)
32. @Nayro
33. Hemsirecik
34. mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. @Tospaagtd
36. @Bademmm388
37. @Yazarhanim
38. Yorgunkus
39. @MaviKuplik
40. mavispreyboya
41. @Asiltutku
42. @Asiltutku (annesi)
43. Umut_2019
44. @28mn (annesi)
45. @Barbara
İşaretlemediğim varsa uyarsın arkadaslar
mutlulukbenihicbirakma için okudum Rabbim kabul etsin inşallah25.04.2021 7. SIRA @MUTLULUKBENİHİCBİRAKMA
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
mutlulukbenihicbirakma (Nur)
Ya Rabbim şu mübarek ayın ,günlerin ermişlerin evliyaların safilerin safevilerin yüzü suyu hürmetine tüm aileme ve bana sağlık ver Ya Rabbim özellikle Anneciğimi bu hastalıktan tez zamanda hayırlısıyla kurtulup şifa bulmasını nasip et sonuçlarımıza mucizeler yarat yarabbim yüzlerimizi güldür gözyaşlarımızı dindir yarabbim içimize ferahlık ver bize şükür secdeleri yapmayı nasip et yavruma sağlık, sıhhat ver hayırlı insanlarla karşılaşmasını nasip et güzel ahlakla büyütebilmemi nasip et eşimle arama sevi muhabbeti ver bizi haramdan kem gözden tüm kötülüklerden koru günahlarımız varsa affet yarabbim bizi sevdiklerimizin sağlığıyla yokluğuyla sınama güzelliklerle doğru yolu göster yarabbim Aylardır çalıştığım salı günü gireceğim sınavımda hayırlısıyla geçmemi, rızkımı kazanmamı nasip et
Bana hayırlı zamanda sağlıklı, sıhhatli hayırlı bi evlat daha nasip et yarabbim Aminn
Burda duama katılan katılmayan tüm müslüman kardeşlerime hayırlısıyla gönüllerinin muradını nasip et yarabbim onlarada en zorda kaldıklarında dualarla destek olanlar olsun inşallah.
Hepinizden Allah razı olsun.
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
YARIN AKSAM 8. KİŞİYi AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN
KIZLAR @MUTLULUKBENİHİCBİRAKMA KARDEŞİMİZE KANSER HASTASI OLAN ANNESİ İÇİN SALAT-I TEFRİCİYE OKUYORUZ.. VAKTİ OLAN ARKADASLARIM DESTEK OLABİLİRSENIZ YARIN KENDISINE YA FETTAH HATIMI ILE HEDİYE EDELIM ANNESİ İCİN SIFA OLSUN INŞALLAH..
SALAT-I TEFRİCİYE KALAN SAYI
1780 ADET
Morrmeneksee mutlulukbenihicbirakma için okudum Allah kabul etsin anneniz içinde 50 tane Tefriciye okudum Rabbim şifa versin tez vakitte inşallah canım25.04.2021 7. SIRA @MUTLULUKBENİHİCBİRAKMA
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
mutlulukbenihicbirakma
Ya Rabbim şu mübarek ayın ,günlerin ermişlerin evliyaların safilerin safevilerin yüzü suyu hürmetine tüm aileme ve bana sağlık ver Ya Rabbim özellikle Anneciğimi bu hastalıktan tez zamanda hayırlısıyla kurtulup şifa bulmasını nasip et sonuçlarımıza mucizeler yarat yarabbim yüzlerimizi güldür gözyaşlarımızı dindir yarabbim içimize ferahlık ver bize şükür secdeleri yapmayı nasip et yavruma sağlık, sıhhat ver hayırlı insanlarla karşılaşmasını nasip et güzel ahlakla büyütebilmemi nasip et eşimle arama sevi muhabbeti ver bizi haramdan kem gözden tüm kötülüklerden koru günahlarımız varsa affet yarabbim bizi sevdiklerimizin sağlığıyla yokluğuyla sınama güzelliklerle doğru yolu göster yarabbim Aylardır çalıştığım salı günü gireceğim sınavımda hayırlısıyla geçmemi, rızkımı kazanmamı nasip et
Bana hayırlı zamanda sağlıklı, sıhhatli hayırlı bi evlat daha nasip et yarabbim Aminn
Burda duama katılan katılmayan tüm müslüman kardeşlerime hayırlısıyla gönüllerinin muradını nasip et yarabbim onlarada en zorda kaldıklarında dualarla destek olanlar olsun inşallah.
Hepinizden Allah razı olsun.
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
YARIN AKSAM 8. KİŞİYi AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN
KIZLAR @MUTLULUKBENİHİCBİRAKMA KARDEŞİMİZE KANSER HASTASI OLAN ANNESİ İÇİN SALAT-I TEFRİCİYE OKUYORUZ.. VAKTİ OLAN ARKADASLARIM DESTEK OLABİLİRSENIZ YARIN KENDISINE YA FETTAH HATIMI ILE HEDİYE EDELIM ANNESİ İCİN SIFA OLSUN INŞALLAH..
SALAT-I TEFRİCİYE KALAN SAYI
2270 ADET