• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Oku
@nameste21 IICIN OKUYANLAR
1. @Morrmeneksee✅
2. @arkadasimes✅
3. @Tavuk_suyu_✅
4. @Mucizemm222✅
5. @Jacbss
6. @namaste21✅
7. mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma ✅
8. theia07 theia07
9. @Magnifiaque
10. sweetgirlcandy sweetgirlcandy
11. @28mn✅
12. @bluepinkk✅
13. @Myhomes✅
14. namaste21 namaste21 (kızı) ✅
15. @Mintimint✅
16. @SoLeiL12✅
17. @Saliha40
18. @Ssevincli✅
19. burcusami burcusami
20. @tiniminihaniim✅
21. @Buluts34
22. @Gelincik78✅
23. @taze fasulye✅
24. @life light✅
25. @Ebruazra ✅
26. @Krew✅
27. @Yenidelhi
28. @rana20
29. MoonfacedMom MoonfacedMom
30. @aysenurt3991
31. MoonfacedMom MoonfacedMom (ipek)
32. @Nayro✅
33. Hemsirecik Hemsirecik
34. mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)✅
35. @Tospaagtd ✅
36. @Bademmm388
37. @Yazarhanim✅
38. Yorgunkus Yorgunkus
39. @MaviKuplik
40. mavispreyboya mavispreyboya
41. Asiltutku Asiltutku
42. Asiltutku Asiltutku (annesi)
43. Umut_2019 Umut_2019
44. M MaviMabellee (annesi)
45. @Barbara✅

İşaretlemediğim varsa uyarsın arkadaslar ❤️
Okuduk bizde

25.04.2021 7. SIRA @MUTLULUKBENİHİCBİRAKMA

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR ⏭️YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ ⬇️
mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma

Ya Rabbim şu mübarek ayın ,günlerin ermişlerin evliyaların safilerin safevilerin yüzü suyu hürmetine tüm aileme ve bana sağlık ver Ya Rabbim özellikle Anneciğimi bu hastalıktan tez zamanda hayırlısıyla kurtulup şifa bulmasını nasip et sonuçlarımıza mucizeler yarat yarabbim yüzlerimizi güldür gözyaşlarımızı dindir yarabbim içimize ferahlık ver bize şükür secdeleri yapmayı nasip et 🤲 yavruma sağlık, sıhhat ver hayırlı insanlarla karşılaşmasını nasip et güzel ahlakla büyütebilmemi nasip et eşimle arama sevi muhabbeti ver bizi haramdan kem gözden tüm kötülüklerden koru günahlarımız varsa affet yarabbim bizi sevdiklerimizin sağlığıyla yokluğuyla sınama güzelliklerle doğru yolu göster yarabbim 🤲 Aylardır çalıştığım salı günü gireceğim sınavımda hayırlısıyla geçmemi, rızkımı kazanmamı nasip et 🤲
Bana hayırlı zamanda sağlıklı, sıhhatli hayırlı bi evlat daha nasip et yarabbim🤲 Aminn 💚
Burda duama katılan katılmayan tüm müslüman kardeşlerime hayırlısıyla gönüllerinin muradını nasip et yarabbim onlarada en zorda kaldıklarında dualarla destek olanlar olsun inşallah.
Hepinizden Allah razı olsun.💚

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ ➡️5305 TANE ÇEKECEK

AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN 🙏
YARIN AKSAM 8. KİŞİYi AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN 🤲

🔔 KIZLAR @MUTLULUKBENİHİCBİRAKMA KARDEŞİMİZE KANSER HASTASI OLAN ANNESİ İÇİN SALAT-I TEFRİCİYE OKUYORUZ.. VAKTİ OLAN ARKADASLARIM DESTEK OLABİLİRSENIZ YARIN KENDISINE YA FETTAH HATIMI ILE HEDİYE EDELIM ANNESİ İCİN SIFA OLSUN INŞALLAH..

💕SALAT-I TEFRİCİYE KALAN SAYI 👇

2270 ADET

25.04.2021 7. SIRA @MUTLULUKBENİHİCBİRAKMA

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR ⏭️YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ ⬇️
mutlulukbenihicbirakma mutlulukbenihicbirakma (Nur)

Ya Rabbim şu mübarek ayın ,günlerin ermişlerin evliyaların safilerin safevilerin yüzü suyu hürmetine tüm aileme ve bana sağlık ver Ya Rabbim özellikle Anneciğimi bu hastalıktan tez zamanda hayırlısıyla kurtulup şifa bulmasını nasip et sonuçlarımıza mucizeler yarat yarabbim yüzlerimizi güldür gözyaşlarımızı dindir yarabbim içimize ferahlık ver bize şükür secdeleri yapmayı nasip et 🤲 yavruma sağlık, sıhhat ver hayırlı insanlarla karşılaşmasını nasip et güzel ahlakla büyütebilmemi nasip et eşimle arama sevi muhabbeti ver bizi haramdan kem gözden tüm kötülüklerden koru günahlarımız varsa affet yarabbim bizi sevdiklerimizin sağlığıyla yokluğuyla sınama güzelliklerle doğru yolu göster yarabbim 🤲 Aylardır çalıştığım salı günü gireceğim sınavımda hayırlısıyla geçmemi, rızkımı kazanmamı nasip et 🤲
Bana hayırlı zamanda sağlıklı, sıhhatli hayırlı bi evlat daha nasip et yarabbim🤲 Aminn 💚
Burda duama katılan katılmayan tüm müslüman kardeşlerime hayırlısıyla gönüllerinin muradını nasip et yarabbim onlarada en zorda kaldıklarında dualarla destek olanlar olsun inşallah.
Hepinizden Allah razı olsun.💚

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ ➡️5305 TANE ÇEKECEK

AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN 🙏
YARIN AKSAM 8. KİŞİYi AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN 🤲

🔔 KIZLAR @MUTLULUKBENİHİCBİRAKMA KARDEŞİMİZE KANSER HASTASI OLAN ANNESİ İÇİN SALAT-I TEFRİCİYE OKUYORUZ.. VAKTİ OLAN ARKADASLARIM DESTEK OLABİLİRSENIZ YARIN KENDISINE YA FETTAH HATIMI ILE HEDİYE EDELIM ANNESİ İCİN SIFA OLSUN INŞALLAH..

💕SALAT-I TEFRİCİYE KALAN SAYI 👇

1780 ADET

Son düzenleme:
Back