- 2 Mayıs 2020
- 2.645
- 3.648
- 63
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Rabbi yessir aç o zaman ben cepteyimMorrmeneksee canm 2. Gruba gelen yok
Eski gruba devamke canmRabbi yessir aç o zaman ben cepteyim
Annenle deılmı cnm.. Kusura bakmayın birazcık kafam bulandı daOkuduk canim Allah niyetini kabul etsin insaAllah
Ben hıc bısey anlamadım bu isten listeyi kapatınca geliyorlar hepMorrmeneksee canm 2. Gruba gelen yok
Rabbi yessir e başlarız gelen olursa onuda başlatırız.Ben hıc bısey anlamadım bu isten listeyi kapatınca geliyorlar heplisteyi kapattım yaz herkez yazar
Okudum yazacaktim aliskanlik olmus canim annem yarin aksama dogru bildirirAnnenle deılmı cnm.. Kusura bakmayın birazcık kafam bulandı dayazılanları nedense bugün 4 5 defa okuyunca anca anlıyorum
Şimdi bulasıkları toplarsam dağılır gıbıRabbi yessir e başlarız gelen olursa onuda başlatırız.Hadi gel kafa dağıtalım azcık
İyi bakalım kolay gelsinŞimdi bulasıkları toplarsam dağılır gıbı
Okudum canım Allah kabul etsin21.04.2021 3.sıraTavuk_suyu_
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİRYA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
@TAVUK_SUYU DUASI
Rabbim çok şükür bin şükür halimize. Sen bağışlayan affedensin , benim de günahlarımı affet. Eşimle yaşadığımız sıkıntılardan tez vakitte feraha çıkar. Evladımın ayağına taş değirme , iyi insanlarla karşılaştır. Annemi , babamı, evladımı, beni, eşimi, kardeşimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Bize bol rızık nasip et. Duama amin diyen dua arkadaşlarımın da gönüllerinden geçenleri kabul et. “
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ5305 TANE ÇEKECEK
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
YARIN AKSAM 4. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN
Okudum. Allah kabul etsin inşallah21.04.2021 3.sıraTavuk_suyu_
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİRYA FETTAH CC.
Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ
DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
@TAVUK_SUYU DUASI
Rabbim çok şükür bin şükür halimize. Sen bağışlayan affedensin , benim de günahlarımı affet. Eşimle yaşadığımız sıkıntılardan tez vakitte feraha çıkar. Evladımın ayağına taş değirme , iyi insanlarla karşılaştır. Annemi , babamı, evladımı, beni, eşimi, kardeşimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Bize bol rızık nasip et. Duama amin diyen dua arkadaşlarımın da gönüllerinden geçenleri kabul et. “
ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ5305 TANE ÇEKECEK
AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN
YARIN AKSAM 4. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN
Cnm arkasasımız ısmının belirtilmesını istemediŞeyTavuk_suyu_ arkadaşımızın ismi ne acaba dikkatimden kaçmış olabilir ben isme göre dua ediyorumda ".... kulunun" diyerek yani tavuk suyu kulunun dersem biraz tuhaf olabilir
Konu baslıklarında 2. Ya fettah grubu var oraya yazarmısın canım.. Katılım olursa ordanda 1 grup ıcın baslıcaZBende katılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?