• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

ARKADAŞLAR BÜYÜK BIR ISTEKLE BASLADIM BOYLE GUZEL BIRSEYE VESİLE OLDUM DIYE AMA ZAMANINDA YAPILMAYAN BILDIRIMLER BANA SIKINTI OLUYOR INANIN İFTARIMI HIZLICA YAPIP HEMEN BURAYA GELIYORUM SEVE SEVE HER ZMAAN DA YAPARIM AMA GERCEKTEN TEK TEK ETIKETLEMEK BAKMAK COK ZOR OLUYOR ALLAH RIZASI ICIN BİLDİRİMİNİZİ 21 00 A BIRAKMAYIN YADA O SAATTE TAM YAZMIS OLUN RİCA EDIYORUM.. A arkadasimes ARKADASIMA HATMIN TAMAM BILE DIYEMEDIK DAHA.. NOLUR YARDIMCI OLUN 🤲
İnancınız olsun cay bıle ıcemedım.. Korkuyorum bırının duasını eksık yapacaz dıe devamlı burdayım devamlı kontrol ediyorum..

Okuyanları kontrol ederken iftar saati ve akşam namazı saatinizi etkiliyorsa bitirme saatini sizin istediğiniz ileri saate alabiriz isterseniz ❤

Kızlar rabbi yessir okumaya yeniden başlıyoruz katılmak isteyenler ismini yazdırsn ☺️

Allah razı olsun dusuncenız ıcın aslında bemımle beraber aynınsekılde yurutecek sahada aktif olacak bırı olsa anlayan ıyı olur.. @SSEVİNCLİ DE elınden gelenı yapıyor ama etiketleme konusunda tecrubeli bır arkadas olsa cok ıyı olur...
Ssevincli Ssevincli burda da belırttım canm 🥰

Back