- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Ya fettah 2.gruba tekrar girmek isteyen var mı bu gruptan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdan bır kısı eksıldı banlanmıs galıba ordan bır kısıyı onun yerıne alalım..Ya fettah 2.gruba tekrar girmek isteyen var mı bu gruptan
5 528mucizemmm ilk yazmıştı onu ekle istersenBurdan bır kısı eksıldı banlanmıs galıba ordan bır kısıyı onun yerıne alalım..
Doğru demi canım ben yanlış bilmiyorum büyük ihtimal giremeyecek arkadaş bi kaç günEvet bende öyle öyle biliyorum üzgün üye banlanmis oluyor ve giremiyor
Ondan once buraya K Kirazxyz yazmisti galıba kimin daha cok ıhtıycı varsa anlasıp onu yazalım..5 528mucizemmm ilk yazmıştı onu ekle istersen
Bencede banlanmış canım onun yerine tamamlayalım istersenizBende öyle biliyorum senin dediğin gibi sanirim banlanmis siyah çünkü ismi
ARKADAŞLAR BÜYÜK BIR ISTEKLE BASLADIM BOYLE GUZEL BIRSEYE VESİLE OLDUM DIYE AMA ZAMANINDA YAPILMAYAN BILDIRIMLER BANA SIKINTI OLUYOR INANIN İFTARIMI HIZLICA YAPIP HEMEN BURAYA GELIYORUM SEVE SEVE HER ZMAAN DA YAPARIM AMA GERCEKTEN TEK TEK ETIKETLEMEK BAKMAK COK ZOR OLUYOR ALLAH RIZASI ICIN BİLDİRİMİNİZİ 21 00 A BIRAKMAYIN YADA O SAATTE TAM YAZMIS OLUN RİCA EDIYORUM.. A arkadasimes ARKADASIMA HATMIN TAMAM BILE DIYEMEDIK DAHA.. NOLUR YARDIMCI OLUN
İnancınız olsun cay bıle ıcemedım.. Korkuyorum bırının duasını eksık yapacaz dıe devamlı burdayım devamlı kontrol ediyorum..
Yazsınlar bakalım
Evet öyle canmDoğru demi canım ben yanlış bilmiyorum büyük ihtimal giremeyecek arkadaş bi kaç gün
Gecmiş olsun...Okudum Allah kabul etsin niyetlerinizi Morrmeneksee
Takip olarak yardımcı olmaya çalışıyorum ama yeterli gelmiyor galibaKızlar benimle beraber burada yonlendircek bırı olursa cok ıyı olur
Yok estağfurullah olur mu.. Ben etıketleme konusun da dedımTakip olarak yardımcı olmaya çalışıyorum ama yeterli gelmiyor galiba
Ssevincli burda da belırttım canmAllah razı olsun dusuncenız ıcın aslında bemımle beraber aynınsekılde yurutecek sahada aktif olacak bırı olsa anlayan ıyı olur.. @SSEVİNCLİ DE elınden gelenı yapıyor ama etiketleme konusunda tecrubeli bır arkadas olsa cok ıyı olur...
Canım 1314 taneyi okudumA arkadasimes sadece 1 kısı kaldı bıldırmeyen ozelden yazdım donus Yaptığında hemen yazcam canım benim