*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Ben gün içinde okur bitiririm inşallah canım çok sağol

Amin canım teşekkürler Allah kabul etsin insallah

Morrmeneksee Ssevincli okudum Rabbim kabul etsin inşallah

KIZLAR Yorgunkus ARKADASIMIZIN SALATI TEFRİCİYESİ 3000LERDE KALMIS DESTEK OLABİLECEK VARSA KENDISINE 3 5 KENDISINE OZELDEN YAZABİLİRSİNİZ.. BİTİRME KONUSUNDA BIRAZ GEC KALINDI ZAMAN OLARAK.. EN MAKBULU 1 HAFTA ICINDE BİTİRİLMESİ YARIN 1 HAFTA OLACAK TAM DESTEK ATARSANIZ EL BİRLİĞİYLE BITMESINE VESILE OLALIM.. 3000 DE KALMIS 1444 TANE VAR..

Kızlar neslihan arkadasımızın hesabı ban yemıs 2 gün.. O yuzden bildirim yapamamıs.. Ben bu ban olaylarını bılmıyorum kac gun ban suruyor yoksa tamamen mı kapanıyor ınanın bılmıyorm.. Ben 2 gune yakın bır sure boyunca bekledım sabah namazını kılıp buraya yazdım hatta.. Sonra yeni arkadasımızı ekledım.. Neslihan arkadasımızda yazdı sımdı çıkarılmasından dolayı üzüntü duymus.. Eklemek çok ıstedım ama kabul etmedi... İkna etmeye çalıştım fakat bundan sonra ısteyerek okuyamam diyince bırsey diyemedim... Ama lütfen sızde hak verin 2 gun bıldırım gelmeyince bekleyen baska arkadaslarımıızı yazıyoruz.. Bende arada kaldım hıc bu sekılde vebal altına girmek istemem... Yanıldıgım durumlarda benı uyarın lütfen yada cıdden yapamıyormuyum.. Oyleyse yonetıcı değişikliğine gıdelım

Tesbihe başladıysa neden geri gelmiyor ki

2 gün boyunca bekledin canım sen sabaha kadar senlik bir durum yokki sen ban nasıl olur ne kadar sürer bilmiyordun mecburen başka bir isim aldın o arkadaşımız başka bir hesapla haber verebilirdi 2 gün boyunca hiç bir şekilde yazmayınca okumalardada karışıklık oluyo her hangi başka bir yöneticide olsaydı senin yaptığını aynısını yapardı mecburen isterse tekrar gelsin devam edelim fakat bunda senlik bir durum yok üzülme ikna etmeye çalışıp gelmek istemediysede ilk gün sadece sana okumuştu sanırım sen de 5314 Ya fettah okuyp ona bağışla senlik bir durum kalmıyo tekrar gelmesini isteriz ama tabi zorlamakla olmaz

Hayir yonetici degisikligine neden gidelimki yonetmek kolay degil sen bu isi beceriyorsun oyle dusunme
Sadece biraz erken cikarmissin ban yediyze normal
Ama onun gelmemek istemeside normal degil bence

Sadece listeden erken çıkarılmış suçun yok ki banı bilmiyorsan tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…