• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

21.04.2021 3.SIRA Tavuk_suyu_ Tavuk_suyu_

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR ⏭️YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ ⬇️
@TAVUK_SUYU DUASI🤲
Rabbim çok şükür bin şükür halimize. Sen bağışlayan affedensin , benim de günahlarımı affet. Eşimle yaşadığımız sıkıntılardan tez vakitte feraha çıkar. Evladımın ayağına taş değirme , iyi insanlarla karşılaştır. Annemi , babamı, evladımı, beni, eşimi, kardeşimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Bize bol rızık nasip et. Duama amin diyen dua arkadaşlarımın da gönüllerinden geçenleri kabul et. “

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ ➡️5305 TANE ÇEKECEK

AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN 🙏
YARIN AKSAM 4. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN 🤲

21.04.2021 3.SIRA Tavuk_suyu_

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR ⏭️YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ ⬇️
@TAVUK_SUYU DUASI🤲
Rabbim çok şükür bin şükür halimize. Sen bağışlayan affedensin , benim de günahlarımı affet. Eşimle yaşadığımız sıkıntılardan tez vakitte feraha çıkar. Evladımın ayağına taş değirme , iyi insanlarla karşılaştır. Annemi , babamı, evladımı, beni, eşimi, kardeşimi hastalıklardan , kazalardan , belalardan , fitneden, fesattan koru. Sevdiklerimin acısını gösterme. Bize bol rızık nasip et. Duama amin diyen dua arkadaşlarımın da gönüllerinden geçenleri kabul et. “

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ ➡️5305 TANE ÇEKECEK

AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN 🙏
YARIN AKSAM 4. KİŞİYİ AYNI SAATTE PAYLAŞACAĞIM.. ALLAH KABUL ETSİN 🤲

Back