- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- 78
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Bu konu hakkında bilgisi olanlar yorum yapsınlar ben öyle biliyorum gri olmuş ismi üzgün yazıyor bide öyle olunca bi süre giremiyor kullanıcı buraya galibaÜzgün yazıyor ya canım bende tam bilmiyorum öyle olunca bi süre giremiyor galiba kk ya
Yk o hep oyleydı canım kontrol ediyorum sürekli bende..Canım neslihan olan kişi sanırsam banlanmış o yüzden onunkini bizmi tamamlasak
Ha tamam o zaman canım ben burda öyle gördüklerim giremiyor duda ondan dedimYk o hep oyleydı canım kontrol ediyorum sürekli bende..
Bende öyle biliyorum senin dediğin gibi sanirim banlanmis siyah çünkü ismiHa tamam o zaman canım ben burda öyle gördüklerim giremiyor duda ondan dedim
Ben hep bakıyorum hep oyleydı zaten ama son gorulmesı de dun aksam 7 taBende öyle biliyorum senin dediğin gibi sanirim banlanmis siyah çünkü ismi
Evet bende öyle öyle biliyorum üzgün üye banlanmis oluyor ve giremiyorHa tamam o zaman canım ben burda öyle gördüklerim giremiyor duda ondan dedim
Benim okudugum 1000 i ekledin mi canimTamam o zmn kumbarada kı 4000 tanemiz var onu sayalım 1314 tane cekebılecek olan varmı kızlar arkadasın yerıne
Ben çekerim canım müsaitimTamam o zmn kumbarada kı 4000 tanemiz var onu sayalım 1314 tane cekebılecek olan varmı kızlar arkadasın yerıne
Ekledım cnm onunla 4000Benim okudugum 1000 i ekledin mi canim
Allah razı olsunn bin kereBen çekerim canım müsaitim
Okumayanlar yada geç bildirim yapanlar vebal alıyor vallahi en azından bir haber verseniz okuyamıyoruz diye lütfen arkadaşlar hepimiz sıra bekliyoruz. Ona göre bölüp okuyalımARKADAŞLAR BÜYÜK BIR ISTEKLE BASLADIM BOYLE GUZEL BIRSEYE VESİLE OLDUM DIYE AMA ZAMANINDA YAPILMAYAN BILDIRIMLER BANA SIKINTI OLUYOR INANIN İFTARIMI HIZLICA YAPIP HEMEN BURAYA GELIYORUM SEVE SEVE HER ZMAAN DA YAPARIM AMA GERCEKTEN TEK TEK ETIKETLEMEK BAKMAK COK ZOR OLUYOR ALLAH RIZASI ICIN BİLDİRİMİNİZİ 21 00 A BIRAKMAYIN YADA O SAATTE TAM YAZMIS OLUN RİCA EDIYORUM.. A arkadasimes ARKADASIMA HATMIN TAMAM BILE DIYEMEDIK DAHA.. NOLUR YARDIMCI OLUN
Hepimizden razı olsun canımAllah razı olsunn bin keretamamdır
İnancınız olsun cay bıle ıcemedım.. Korkuyorum bırının duasını eksık yapacaz dıe devamlı burdayım devamlı kontrol ediyorum..Okumayanlar yada geç bildirim yapanlar vebal alıyor vallahi en azından bir haber verseniz okuyamıyoruz diye lütfen arkadaşlar hepimiz sıra bekliyoruz. Ona göre bölüp okuyalım
Biraz daha rahat olsan daha iyi sanki daha çok kişi var sırada bu şekilde çok yıpranmış olursun diye diyorum seni de çok yormayalimİnancınız olsun cay bıle ıcemedım.. Korkuyorum bırının duasını eksık yapacaz dıe devamlı burdayım devamlı kontrol ediyorum..
Allah sizden razı olsun dikkat ediyorum çok hassas ve titizlikle takip ediyorsunuz. Vesile olduğunuz için, çok çok teşekkür ederim kendi adıma size ve diğer arkadaşlaraİnancınız olsun cay bıle ıcemedım.. Korkuyorum bırının duasını eksık yapacaz dıe devamlı burdayım devamlı kontrol ediyorum..
Allah razı olsun dusuncenız ıcın aslında bemımle beraber aynınsekılde yurutecek sahada aktif olacak bırı olsa anlayan ıyı olur.. @SSEVİNCLİ DE elınden gelenı yapıyor ama etiketleme konusunda tecrubeli bır arkadas olsa cok ıyı olur...Biraz daha rahat olsan daha iyi sanki daha çok kişi var sırada bu şekilde çok yıpranmış olursun diye diyorum seni de çok yormayalim
Allah sizden razı olsun dikkat ediyorum çok hassas ve titizlikle takip ediyorsunuz. Vesile olduğunuz için, çok çok teşekkür ederim kendi adıma size ve diğer arkadaşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?