*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

ARKADAŞLAR " OKUDUM " BİLDİRİMİNİZİ EN GEC AKŞAM 21.00 A KADAR BELİRTİN LÜTFEN DAHA ONCEDEN BİTİRDİYSENİZ GUNUN HER SAATINDE BİLDİREBİLİRSİNİZ SAAT 21.00 DAKİ AMAC SIRADAKI ARKADASIMIZIN DUASINI PAYLASMAK AMACLI . YANI HER AKSAM SAAT 9 DA OKUNDU TEYITI BITMIS OLACAK DIGER SIRADAKI ARKADASIMIZIN DUASINA GECILECEK

Canım dün gece yarısı aldım die yazınca okuduk anlamında demek istedim ben ama anlaşılmamış galiba kardeşimde okudu
Aldım derken kımler zikri aldı anlamındaydı. Yanlıs anlaşılmaya sebebiyet verdiysek kusura bakmayın canım.. yarın okudum dıe belırtırsenız cok sevınırım Allah razı olsun

Aldım derken kımler zikri aldı anlamındaydı. Yanlıs anlaşılmaya sebebiyet verdiysek kusura bakmayın canım.. yarın okudum dıe belırtırsenız cok sevınırım Allah razı olsun

Estağfurullah bende yanlış anlamışım buara baya yoğunluğum varda gün içinde çok bakamıyorum ama hergün okuruz Allahın izniyle akşama bile kalsa yazarım burayada

20.04.2021 =2.sıra A arkadasimes

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
A arkadasimes ( SERAP) DUASI

Allahım bana sağlıklı uzun ömürlü birlikte eşimle ailemle huzurla büyüyeceğiz bir evlat nasip et. Ödemelerinizi bitirip maddi ve manevi bolluk ver. Burda Hatime katilanların duasını kabul et ve içindede benim dualarımın gerçekleşmesini ve kabulünü en kısa sürede göster yarrabim

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK

AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN

LÜTFEN EN GEC 21. 00 DA OKUDUM BİLDİRİMİNİ YAPMIS OLALIM LÜTFEN

Aldım

Aldım

20.04.2021 =2.sıra A arkadasimes

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR YA FETTAH CC.

Her türlü müşkülleri açan ve kolaylaştıran, darlıktan kurtaran, zorluk ve müşkülleri çözen, maddi-manevi bütün kapıları açan. Hüküm veren, kapıları açıp yardım eden, zafer ve fetih lütfeden ve varlıklara suretler giydiren, Kulların arasında hakim olan. Her şeyi hikmetle açan.
El-Fettâh : الفتّاح
Yâ Fettâh : يَا فَتَّاحُ

DUASINI EDECEĞİMİZ KARDEŞİMİZ
A arkadasimes ( SERAP) DUASI

Allahım bana sağlıklı uzun ömürlü birlikte eşimle ailemle huzurla büyüyeceğiz bir evlat nasip et. Ödemelerinizi bitirip maddi ve manevi bolluk ver. Burda Hatime katilanların duasını kabul et ve içindede benim dualarımın gerçekleşmesini ve kabulünü en kısa sürede göster yarrabim

ÇEKECEĞİMİZ ZİKİR SAYISI GÜNLÜK
239.121 /45= 5314 ADET
DUA SAHİBİ 5305 TANE ÇEKECEK

AKSİLİK YASAYIP ÇEKEMEYEN ARKADASIMIZ OLURSA GRUPTAN YAZSIN

LÜTFEN EN GEC 21. 00 DA OKUDUM BİLDİRİMİNİ YAPMIS OLALIM LÜTFEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…