*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Morrmeneksee için okuyanlar

1. Morrmeneksee OKUDU
2. A arkadasimes OKUDU
3. Tavuk_suyu_
4. Mucizemm222
5. F Flower__
6. namaste21 OKUDU
7. Hemsirecik
8. theia07
9. Magnifiaque
10. sweetgirlcandy
11. M MaviMabellee OKUDU
12. bluepinkk OKUDU
13. Myhomes OKUDU
14. namaste21 (kızı)
15. Mintimint
16. SoLeiL12 OKUDU
17. Saliha40 OKUDU
18. Ssevincli OKUDU
19. burcusami
20. Tiniminimavihanim OKUDU
21. B Buluts34 OKUDU
22. Gelincik78
23. Taze fasulye
24. Life light OKUDU
25. E Ebruazra
26. Krew
27. Yenidelhi
28. R rana20 OKUDU
29. MoonfacedMom
30. aysenurt3991 OKUDU
31. MoonfacedMom (ipek)
32. Nayro
33. mutlulukbenihicbirakma
34. mutlulukbenihicbirakma (KARDEŞİ)
35. H Hapiness OKUDU
36. B Bademmm388
37. Yazarhanim OKUDU
38. Yorgunkus OKUDU
39. debriyajgazfren
40. mavispreyboya OKUDU
41. Asiltutku OKUDU
42. Asiltutku (annesi) OKUDU
43. Umut_2019 OKUDU
44. M MaviMabellee (annesi)
45. Barbara OKUDU

ŞUANA KADAR OKUYAN ARKADAŞLARIMIZ
LÜTFEN SİZLERDE KONROL EDIN ATLADIĞIMIZ KİŞİ VARSA OKUDUM DEYIPTE YAZMADIĞIMIZ BELİRTİN KARDEŞLERİM

Okuduk canm rabbim dualarını kabul etsin inşallah

Bende okudum canım.
Allah kabul etsin.

Günde 2 kişi okuma yapılabilir aslında arkadaşlar. Sayısı fazla gözüktüğünden insanın gözü korkuyor ama okuyunca bi çirpıda bitiyor. 2kişi 2 kişi okumaya gayret etsek bayramdan önce biter.Hün içinde işi gücü çok olup yetiştiremeyen olduğunda kaç adet eksiği kaldıysa sayıdan düşerek el birliğiyle bi anda bitiririz. İsterseniz bu akşam 2 kişi için başlayalım bir iki gün deneyelim olmazsa yine 1e düşeriz ne dersiniz

Evet çok güzel olurdu bu ay hepimizin ki bitseydi bi deneme yapalım bu akşam iki kişi niyetine zorlanırsak tekrar 1 kişi için niyetleniriz

Bende katılıyorum size bir buçuk saat bile sürmüyor illaki okunur bence tekrar düzenleme yapılsın fazla okuyabilecekler okusun

Bende 2 kisinin aynı gunde bitirilmesi taraftarıyım 45 kısıyız 45 gun bırz fazla uzun sure olur. Yetıstıremeyenler kalan adetlerını soyler burda beraber sayıdan duserek bitiririz dıe dusunuyorum..

Bende katılıyorum size bir buçuk saat bile sürmüyor illaki okunur bence tekrar düzenleme yapılsın fazla okuyabilecekler okusun
Bugün dışarıda biraz işim vardı minübüste bitirdim yani demem o ki markete giderken ,oturup dinlenirken, yürüken vs vs o zamanlarda bile okunup bitecek bi zikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…