*239.121 ADET YA FETTAH CC. ESMASINI İSTEYEN KARDEŞLERİM NİYETIMİZ İÇİN HATİM EDELİMMİ?

Aynı sıstem cnm birsey değişmeyecek sadece tek tek toplamamıs OLACAGIZ fark bu.
Banada sanki o şekilde sayıların karışma ihtimali daha yüksek geldi bir veya iki kişimin toplaması daha iyi olur gibi ama tabi siz ne derseniz o ben sadece nacizane fikrimi belirtmek istedim aslında sizide yormuş oluyoruz bu şekilde ben kendi evimde olsaydım 7/24 müsait olurdum kumbara veya diğer konularda çok yardımcı olurdum ama işte bi talihsizlik yaşadım işe gidiyorum sürekli burda aktif olamıyorum

Dua kardeşlerim hepimizin gecesi mübarek olsun rabbim gönlümüzden geçen dualarımızı kabul eylesin biraz geç oldu kusura bakmayın bu arada sormak istediğim bişey var aranızda istihareye yatabilecek varmı acaba çok ihtiyacım var ihtiyacım olmasa sizi rahatsız etmezdim hakkınızı helal edin lütfen

Kuzum baskasinin yattigi istihare gibi degil aslinda istihare de ruyalara degil kalbe bakilmali o yuzden en iyisi senin yapman

Tin
Tiniminimavihanim niyetine okudum Allah kabul etsin Morrmeneksee Ssevincli

Öylede ben doğru dürüst görmüyorum balım bende başkasının yatması daha iyi diye duymuştum
Kendın yatman her zmn ıcın daha ıyı.
Ben 3 konuda Ytmıstım sadece 1 tanesinde net gordum
Dıger 2 konuda 7 gece devam etmeme rağmen hıc bırsey goremedım. Veya hıssedemedım.
Allah en iyisini bilir görmemekte de bence bir hayır var. Bırde ılla renk meselesi değil istihare cok arastrp okudum.
Sabah uyandığında nasıl hıssedıysn kalbın den ne geciyor huzurlumu uyandın huzursuz mu uyandın onlara bakmak gerekiyor.
Bırde yatmadan once ya ya habir ya latif çek

Anladım canım sağol ya habir ya latif çekmenin belli bi sayısı varmı sence

Okudum canım Tiniminimavihanim tiniminimmm amin amin amin Rabbim tüm dualarıni kabul etsin.

Okudum fatiha Allah kabul etsin inşallah
@burcusami arkadaşımıza onceden okumustum Allah kabul etsin inşallah kuzum
Ben dun tam okuyamadim saolsun Morrmeneksee beni uyardı meğersem kumbaradan konulmuş arkadaşımıza
o zaman kuzum 5314 kumbraya niyet ettim kumbarayada ekleyelim

Ben dun tam okuyamadim saolsun Morrmeneksee beni uyardı meğersem kumbaradan konulmuş arkadaşımıza
o zaman kuzum 5314 kumbraya niyet ettim kumbarayada ekleyelim
Saol canım
Bir arkadasımız da fazla okudu gıbıme gelıyor yanıt gelsın onunkınıde kumbara nıyetlenelım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…