- 8 Temmuz 2012
- 1.403
- 951
- 323
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #2.401
Canım bugün günler karıştırdım okumayacağız sanmıştım şimdi gördüm ve sadece 700 tane okuyabildim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bugün günler karıştırdım okumayacağız sanmıştım şimdi gördüm ve sadece 700 tane okuyabildim
Destek ıstermısınızCanım bugün günler karıştırdım okumayacağız sanmıştım şimdi gördüm ve sadece 700 tane okuyabildim
Okudum canım kusura bakma yazamadım kumbara içinde bugün okuyacağım inşallah
Canım ben okudum bildirim yapamadım
Zorunlu degıl tekrardan belırtıyımOkudum canım kusura bakma yazamadım kumbara içinde bugün okuyacağım inşallah
Biliyorum canım okumaya vaktim olucak inşallahZorunlu degıl tekrardan belırtıyım
Olur valla şimdi biraz hem kanser hem hamilelik duası için okuyorum o gruba bugün beni kumbaradan tamamlasan yarın kumbara için okurum inşallahNayro destek verelım mı canım
Tamam kac tane okudun canm senOlur valla şimdi biraz hem kanser hem hamilelik duası için okuyorum o gruba bugün beni kumbaradan tamamlasan yarın kumbara için okurum inşallah
800 okudum canımTamam kac tane okudun canm sen
Tamam aldım grisini800 okudum canım
1 tane daha almıstın demi canım bu ayrı herhalde
Ayrı canım aldığımızda okudum toplamda 2 tane okudum1 tane daha almıstın demi canım bu ayrı herhalde
Gerçekten çok güzel grup olduk Allah razı olsun herkesten Rabbim bu mübarek günlerde dualarımızı niyetlerimizi kabul etsin inşallah ❤KIZLAR MERYEM SURESİ DE TAMAM
ALANLARDAN ALLAH RAZİ OLSUN ALMAYANLARDANDA..
Ssevincli ninde GUZEL HABERLERİNİ DUYALIM INSALLAH
1 ARKADASIMIZDAN BİLDİRİM GELMEDİ GELSİN HATIMIDE TAMAM OLACAK INSALLAH
GERCEKTEN COK GUZEL BİR GRUP OLDUK HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN.. SONA YAKLASTIKÇA İNSAN ÜZÜLÜYORDA ASLA UNUTAMAYAĞIM BIR GRUP OLDUK