- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #2.381
Hesaplamam lazım bu aksam eksık okuyanlarımız oldu daha bakmadım ama 155.000 say 239.121 olması lazımKumbaramiz kac oldu canim ne kadar eksigimiz var1 kisiye tamamlamak icin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hesaplamam lazım bu aksam eksık okuyanlarımız oldu daha bakmadım ama 155.000 say 239.121 olması lazımKumbaramiz kac oldu canim ne kadar eksigimiz var1 kisiye tamamlamak icin
Yarın bulu hatime ara mı veriyoruzAnnenı okudu olarak ısaretliyorum cnm..
Yok yarın kandıl ya cekmıyoruz yarın..
Yarın aksam bu saatte sadece dua paylasacağım sıradakı kısının
Oo cokmuş daha ben biraz daha okuycam kumbaraya temizlik yapiyorum okuyamadim fazladan bugunHesaplamam lazım bu aksam eksık okuyanlarımız oldu daha bakmadım ama 155.000 say 239.121 olması lazım
Evet cnm yarın okuma yok kandıl yaYarın bulu hatime ara mı veriyoruz
Allah razı olsun cnm gucunuz yettıgınce okuyun zorlamayın kendınızıOo cokmuş daha ben biraz daha okuycam kumbaraya temizlik yapiyorum okuyamadim fazladan bugun
Evet bende gordum yazdım hemen saol hbr verdıgın ıcın Allah sıfasını versın insallahKizlar bi de hem lenf kanseri hem gebelik diye bi baslik gordum cok uzuldum arkadas paylasmis bi dua okunmasi lazimmis 70bin tane firsati olanlar bi bakabilir mi elimizden geldigince okusak ben cok uzuldum
Amin insaAllah canimEvet bende gordum yazdım hemen saol hbr verdıgın ıcın Allah sıfasını versın insallah
Okuyoruz kuzumMorrmeneksee bi el atalım mı?
Hem Lenf Kanseri Hem Gebelik!
Arkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine...www.kadinlarkulubu.com
Kadır gecesı terkıbını atıyorum sımdı orayaMorrmeneksee bi el atalım mı?
Hem Lenf Kanseri Hem Gebelik!
Arkadaşlar merhaba. 21 nisanda bana hodgkin lenfoma tanısı kondu. Bu arada doğal yolla gebelik olmadığı için tup bebek tedavisindeydik cunku esim varikosel ameliyatı oldu fakat sayılar daha da düştüğü icin aşılama bile yapılamadı. Bu süreçte 9 tane embriyom donduruldu. Tam kanser tedavisine...www.kadinlarkulubu.com
Tüm foruma bildirim atmışlar görür kızlar birazdanKadır gecesı terkıbını atıyorum sımdı oraya
Evet cnm insallah baya bır okunur ben inanıyorum.Tüm foruma bildirim atmışlar görür kızlar birazdan